Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy:) aktywowałam te ogłoszenia, które przyszły mi na maila i tego wymagały. Tak, jedną nockę koczowała;) a dreag pomogła z ogłoszeniem w kurierze porannym (dwa razy) i z ogłoszeniem na stronce tozu, wcześniej Sonia miała sporo ogłoszeń od majqa:) ale nikt sensowny nie odezwał się:(

Posted

he he, trzeba poszukać kogoś z dogo z tamtych okolic ;) Myślę, że to nie byłby problem jakby ktoś podszedł do Twoich rodziców i popstrykał pare fotek czy zrobił filmik?

Posted

dziewczynkę widziałam na żywo, zdjęcia też jakieś mam, to jutro powalczę, filmik też, ale chyba jakoś średnia:( Sonia linieje na potęgę, sierść wychodzi z niej garściami i to taki puch, ja miałam i mam gładkowłose - to z nim się sypie, a z tej to dosłownie poduszkę można zrobić:) Sonia idealnie nadawałaby się to pilnowania podwórka, bo nikt nie przejdzie niezauważony jak ona jest na podwórku. Poza tym to poszłam z nią i z tatą do lasu, ona oczywiście na smyczy, bo to różnie może być, ale tata znudził się i wrócił do domu, to jak została ze mną to ładną scenę zrobiła - krzyk, jakbym jej krzywdę robiła, a do tego takie mocne i głośne szarpanie smyczy, aparatka:)

Posted

no tak, ale tu jeszcze kwestia zaufania dochodzi, bo mnie nie zna, a ja ją wcześniej przy drzewie przywiązałam, żeby jej zdjęcia zrobić, więc tu to już wogóle w jej oczach na złoczyńcę wyszłam:) a tak pięknie sterylizacji zrobionej to jeszcze nie widziałam, to było niecałe dwa miesiące temu, a śladu prawie nie ma i szef był taki króciutki.
Ma też ciekawe nawyki, znosi patyki, listewki, jakieś listeczki pod drzwi na górze - w taki sposób, że przygotowała grunt pod prawie ognisko:) kiedyś ukradła mojej mamie woreczek z kapustą kwaszoną i tak ganiały się kilka minut po podwórku, albo jak mama ją skubała to ona też jej wyskubała kępkę włosów z głowy:)