madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 halooo haloooo, paskudy gdzie jestescieeee :lol: :cool3: Quote
milena182 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 szkoda ze nie dalas zdjec z sunia z jej szczeniakami ktore mialas na tymczasie Quote
black sheep Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Piękne fotki! Tylko coś mało Dudusia!;) Quote
swan Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 łooooo rany Patia, ale stado cudowne:lol: więcej o całej menażerii dowiedziałam się z wątku o dożce de bordożce ze szczeniakami, niesamowicie, pięć psów, trzy koty i papugi prawda? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: U mnie podobnie, ale bez papug:oops: tylko że u mnie takie to oszukane, w domu dwa psy i trzy koty, jedna malutka suczka na oswajaniu mieszka w kojcu, na razie przez 10 miesięcy doszliśmy do tego, że podejdzie po jedzenie, da się dotknąć, od paru dni wspina się na kolana po jedzenie:lol: no i ponieważ mam różnej maści i rodzaju znajdowane i schroniskowe kundelki z różnym temperamentem, mimo początkowych sukcesów nie udało mi się ich wszystkich ze sobą pogodzić i nie mogą być pod jednym dachem, albo byłaby tragedia:shake: albo moje umiejętności wychowawcze mogą być za słabe:oops: ale do czego dążę - z tego co wyczytałam, masz liczne stado w domu, pracujesz zawodowo, masz rodzinę, w domu zawsze czysto (tak kiwi pisała:eviltong: ) i widać to zresztą na zdjęciach:p i jeszcze z tego co widzę dajesz domki tymczasowe, obecnie jeszcze masz przygarnięte szczeniaczki no i masz zdaje się więcej czasu na chodzenie po dogomanii niż ja:mdleje: I ja mam jedno proste pytanie - JAK TY TO ROBISZ ??????????:crazyeye: :???: powiedz, bo ja też tak chcę:modla: :modla: :modla: :Rose: Quote
Patia Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 mało Dudusia , by Twojej mamy nie prowokować:cool3: Quote
AniaB Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 jak zwykle zdjecia śliczne..:loveu: ja sie tylko cały czas zastanawiam jak te wszystkie molosy wytrzymuja na śniegu a i jeszcze wytarzać sie potrafia (leksa jest mistrzynia jesli o to chodzi:evil_lol: ) nogi i brzuchy łyse...:crazyeye: ech białe szlaenstwo otumania.. Quote
AniaB Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 tylko nie grubą, tylko nie grubą:mad: :mad: molosy mają delikatną skórkę:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Patia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='swan'] I ja mam jedno proste pytanie - JAK TY TO ROBISZ ??????????:crazyeye: :???: powiedz, bo ja też tak chcę:modla: :modla: :modla: :Rose: Izi - pieli ogródek:mad: czytaj kopie dziury Bąbel - zmusza do częstego wietrzenia pomieszczeń , bo pierdzi niemiłosiernie:oops: Maks - sprząta , czytaj ogonem zmiata z półek dopiero co poukładane precjoza Fafik - segreguje śmieci:mad: Koty - malują dolne partie ścian ( szkoda , ze tylko na czarno:mad: ) Musisz po prostu swój zwierzyniec zagonić do roboty:evil_lol: A tak poważnie , to przeczytałam kiedyś , że bordogi mają niezaburzony instynkt stadny i można je trzymać w dużej ilości , one faktycznie bez problemu przyjmują nowego do stada . Ja czytam jak pracujesz z Lusią i jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości :loveu: Ja nie mam u siebie takich trudnych przypadków i nigdy nie miałam , nie ma co nawet porównywać naszej pracy przy psach . Powiem Ci też , że im mam więcej do zrobienia a mój plan dnia jest bardziej napięty tym więcej u mnie energii i lepsza organizacja , zwoje mi szybciej pracują wtedy chyba:p Quote
swan Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 to chyba zgodnie z treścią powiedzenia, że jeśli masz za mało czasu, to znajdź sobie dodatkowe zajęcie:evil_lol: u mnie to też działa:p niestety ostatnio pracuję na 1,75 etatu , więc na resztę zostaje straszliwie mało czasu ale tak jeszcze offowo, w czwartek zamontowałam w drzwiach wejściowych drzwiczki dla kotów i zauważyłam, że jak nie wstaję co noc trzy do pięciu razy żeby wypuścić albo wpuścić któreś z kociego stada, to nagle chcę się bardziej żyć:cool3: A tak w ogóle to się przerzucę chyba na molosy. Jak obserwuję Twoje stado, jak odwiedziłam PaulinęT z Jej stadem (Abi całą wizytę przeleżała na łóżku, ledwo główkę raczyłą podnieść:evil_lol: ) to myślę, że potrzebuję jakieś spokojniejsze psy, a nie Darmę, która depcze mi po piętach :loveu: Werę z ADHD:cool3: Korala skoczka i zjadacza ogrodzeń:crazyeye: dziką Lusię:p i, o dziwo, najspokojniejszą z nich wszystkich Kobyłkę Agę:lol: ;) ;) ;) . A przede wszystkim postaram się na przyszłość dojść do stanu idealnego, że wszystkie zwierzaki są równo traktowane i mieszkające w domu, ze mną w zgodzie i ze sobą w zgodzie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
swan Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Patia'] to wygląda jak odbicie w lustrze:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Moi rodzice , kotomaniacy , zamontowali, też niedawno , kocie drzwiczki u siebie i już w pierwszy dzień mieli u siebie wszystkie koty sąsiadów. Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hej koto i pso maniacy :** Przyszłam tylko aby powiedzieć dobranoc :razz:. Dziś jestem już tak zmęczona że nie mam siły oglądać fot do końca . Leń patentowany :evil_lol: Quote
swan Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Patia napisał(a):Moi rodzice , kotomaniacy , zamontowali, też niedawno , kocie drzwiczki u siebie i już w pierwszy dzień mieli u siebie wszystkie koty sąsiadów. na to świetną radą jest ulokowanie u siebie dwóch dużych czarnych psów, działa niezawodnie, sprawdziłam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym do mnie zewsząd jest tak daleko, że jeśli na horyzoncie pojawi się jakiś "niemój" kot, to znaczy, że szuka domu i zamierza się wprowadzić:lol: tak zrobiła "jużmoja" Puma:p Quote
zaba14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 http://img260.imageshack.us/img260/598/img0822gm2.jpg on wyraznie mowi że już nie chce zdjęć :evil_lol: Quote
milena182 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='zaba14']http://img260.imageshack.us/img260/598/img0822gm2.jpg on wyraznie mowi że już nie chce zdjęć :evil_lol: a tak na serio co spowodowało taką reakcje? Quote
black sheep Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Patia napisał(a):mało Dudusia , by Twojej mamy nie prowokować:cool3: Duduś, Duduś!! Quote
Patia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jest i Duduś i jego prawdziwa natura:diabloti: Dama: Quote
black sheep Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Patia']Jest i Duduś i jego prawdziwa natura:diabloti: Mama powiedziała, że śliczny i prosi o więcej Quote
noemik Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Patrycja, ależ ja Ci zazdroszczę całej ferajny. ło matko, co za mina... marzy mi się taka faflowata sunia... taka jak Fafik, Bąbel, tyle że sunia...:) Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Przecudowne zdjęcia! Najbardziej urzekło mnie to: Quote
Recommended Posts