Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Jestem na chwilę i wstawiam zdjęcia dziś zrobione u mnie w pracy , może się domyślicie gdzie pracuję:lol: A tu ja :oops: Psów dziś nie fotografowałam , bo Dudek cały dzień udaje pomnik , jak to mówi mój mąż a Bąbel zrobił w domu kupę!!:angryy: :shake: :mad: :crazyeye: :lol: Quote
milena182 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja wiem ja wiem gdzie pracujesz,chociaz nigdy tam nie bylam:evil_lol: Quote
kiwi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja wiem! ja wiem gdzie pracujesz :loveu: Patia napisał(a): Bąbel zrobił w domu kupę!!:angryy: :shake: :mad: :crazyeye: :lol: :loveu: :loveu: Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Musisz koniecznie przyjechać , to magiczne miejsce :loveu: Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Bąblowi wybacza się wszystko:oops: , nawet kupę i on to wie ! Niestety:razz: Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja też wiem ja też :multi: i byłam tam nawet :razz: :loveu: straszie piękne zdjęcia Patia :klacz: Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 (edited) Pamiętacie Dudka? Tu w schronisku: A tu ze mną, ja jako pan domu :diabloti: :roll: :eviltong: Edited July 23, 2012 by Patia Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Patia buhahahah wybacz ale na tych zdjęciach chyba mało kto popatrzy na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wypiękniał to fakt, ale jak Ty wyprzystojniałaś :roflt: BTW a ten drugi - czarny na fotce z Dudusiem jest jeszcze? Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Tak myślałam Malawaszko , ze go wypatrzysz , popytam czy jest. Quote
Hanna R. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Patia napisał(a):Jestem na chwilę i wstawiam zdjęcia dziś zrobione u mnie w pracy , może się domyślicie gdzie pracuję:lol: :lol: Ja wiem ! Ja wiem ! Jesteś górnikiem dołowym :multi: Zgadłam , prawda ???? Patrycja - to jest CUDNE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sugarr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 same cuda w tej galerii :) mysle ze z taka gromadka sie nigdy nie nudzisz:D bede zagladac czesto :) Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 sugarr napisał(a):same cuda w tej galerii :) mysle ze z taka gromadka sie nigdy nie nudzisz:D bede zagladac czesto :) Zaglądaj , zagladaj będzie nam miło:loveu: Quote
Patia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja wiem ! Ja wiem ! Jesteś górnikiem dołowym :multi: Zgadłam , prawda ???? Jo fedruja coły dzionek :cool3: Quote
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: że ja dopiero dzisiaj dojrzałam tą galerię...śledziałam losy rodziny na wątku Bąbelka - a tu widzę, że cała rodzina gości w galerii...Z pewnością nie raz tu jeszcze zaglądnę Pozdrawiamy :) Kamilla i Becia Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Patia napisał(a):Jestem na chwilę i wstawiam zdjęcia dziś zrobione u mnie w pracy , może się domyślicie gdzie pracuję:lol: A tu ja :oops: Psów dziś nie fotografowałam , bo Dudek cały dzień udaje pomnik , jak to mówi mój mąż a Bąbel zrobił w domu kupę!!:angryy: :shake: :mad: :crazyeye: :lol: oooo jacie zapragneło mi sie do wieliczki do kopalni soli :loveu: patia czy tam u was cały czas przyjmują?mozna tylko w dwójke przyjechac bez przewodnika?:eviltong: tyyyyyyyle zdjec bym pocykała, noooo :p Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Patuś a Twoja praca jest w najnowszym National Geographic :razz: Quote
Patia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Madzia , całą zimę kopalnia jest czynna od 8 rano , ostatnia grupa wchodzi o 17. Przyjeżdżaj! Nie trzeba robic rezerwacji na 2 osoby. Malawaszko , piękne zdjęcia w National , prawda? A ja dziś fotografowałam nietoperze:loveu: W Jaskini Nietoperzowej , co roku w lutym odbywa się spis nietoperzy , według danych z lutego tego roku mieszka ich w jaskini 120 ( rózne gatunki). Nietoperzy przybywa ale powoli , samiczki wydaja na świat młode ( jedno , rzadko dwa) tylko raz w roku, na wiosnę. W tej chwili nietoperki spią już smacznie , jaskinia jest zamykana na zimę , nikt im nie przeszkadza. Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Patia napisał(a):Madzia , całą zimę kopalnia jest czynna od 8 rano , ostatnia grupa wchodzi o 17. Przyjeżdżaj! Nie trzeba robic rezerwacji na 2 osoby. Malawaszko , piękne zdjęcia w National , prawda? A ja dziś fotografowałam nietoperze:loveu: W Jaskini Nietoperzowej , co roku w lutym odbywa się spis nietoperzy , według danych z lutego tego roku mieszka ich w jaskini 120 ( rózne gatunki). Nietoperzy przybywa ale powoli , samiczki wydaja na świat młode ( jedno , rzadko dwa) tylko raz w roku, na wiosnę. W tej chwili nietoperki spią już smacznie , jaskinia jest zamykana na zimę , nikt im nie przeszkadza. ŁŁŁOOO jacie patia jak ja tylko wolne bede miec i troche wiecej czasu to sie wybiore, polize sobie wasze sciany :eviltong: Quote
milena182 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Patia'] ojej jaka przeslodka purchawka:loveu::loveu: Quote
black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Super galeria:) Czekamy na jakieś fotki Patia!:) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 halo halooo patia my cie tu odkopuejmy, jakies zdjecie moze cooo?:cool3: Quote
Recommended Posts