Jump to content
Dogomania

Fafik i ferajna, jaki piękny świat ...:))

Recommended Posts

Posted

Jestem na chwilę i wstawiam zdjęcia dziś zrobione u mnie w pracy , może się domyślicie gdzie pracuję:lol:

A tu ja :oops:

Psów dziś nie fotografowałam , bo Dudek cały dzień udaje pomnik , jak to mówi mój mąż a Bąbel zrobił w domu kupę!!:angryy: :shake: :mad: :crazyeye: :lol:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia buhahahah wybacz ale na tych zdjęciach chyba mało kto popatrzy na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wypiękniał to fakt, ale jak Ty wyprzystojniałaś :roflt:

BTW a ten drugi - czarny na fotce z Dudusiem jest jeszcze?

Posted

Patia napisał(a):
Jestem na chwilę i wstawiam zdjęcia dziś zrobione u mnie w pracy , może się domyślicie gdzie pracuję:lol:
:lol:

Ja wiem ! Ja wiem ! Jesteś górnikiem dołowym :multi:
Zgadłam , prawda ????

Patrycja - to jest CUDNE :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

sugarr napisał(a):
same cuda w tej galerii :)
mysle ze z taka gromadka sie nigdy nie nudzisz:D
bede zagladac czesto :)

Zaglądaj , zagladaj będzie nam miło:loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
że ja dopiero dzisiaj dojrzałam tą galerię...śledziałam losy rodziny na wątku Bąbelka - a tu widzę, że cała rodzina gości w galerii...Z pewnością nie raz tu jeszcze zaglądnę

Pozdrawiamy :)
Kamilla i Becia

Posted

Patia napisał(a):

A tu ja :oops:

Psów dziś nie fotografowałam , bo Dudek cały dzień udaje pomnik , jak to mówi mój mąż a Bąbel zrobił w domu kupę!!:angryy: :shake: :mad: :crazyeye: :lol:

oooo jacie zapragneło mi sie do wieliczki do kopalni soli :loveu: patia czy tam u was cały czas przyjmują?mozna tylko w dwójke przyjechac bez przewodnika?:eviltong: tyyyyyyyle zdjec bym pocykała, noooo :p

Posted

Madzia , całą zimę kopalnia jest czynna od 8 rano , ostatnia grupa wchodzi o 17. Przyjeżdżaj! Nie trzeba robic rezerwacji na 2 osoby.

Malawaszko , piękne zdjęcia w National , prawda?

A ja dziś fotografowałam nietoperze:loveu: W Jaskini Nietoperzowej , co roku w lutym odbywa się spis nietoperzy , według danych z lutego tego roku mieszka ich w jaskini 120 ( rózne gatunki). Nietoperzy przybywa ale powoli , samiczki wydaja na świat młode ( jedno , rzadko dwa) tylko raz w roku, na wiosnę. W tej chwili nietoperki spią już smacznie , jaskinia jest zamykana na zimę , nikt im nie przeszkadza.

Posted

Patia napisał(a):
Madzia , całą zimę kopalnia jest czynna od 8 rano , ostatnia grupa wchodzi o 17. Przyjeżdżaj! Nie trzeba robic rezerwacji na 2 osoby.

Malawaszko , piękne zdjęcia w National , prawda?

A ja dziś fotografowałam nietoperze:loveu: W Jaskini Nietoperzowej , co roku w lutym odbywa się spis nietoperzy , według danych z lutego tego roku mieszka ich w jaskini 120 ( rózne gatunki). Nietoperzy przybywa ale powoli , samiczki wydaja na świat młode ( jedno , rzadko dwa) tylko raz w roku, na wiosnę. W tej chwili nietoperki spią już smacznie , jaskinia jest zamykana na zimę , nikt im nie przeszkadza.

ŁŁŁOOO jacie patia jak ja tylko wolne bede miec i troche wiecej czasu to sie wybiore, polize sobie wasze sciany :eviltong:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...