Jump to content
Dogomania

Fafik i ferajna, jaki piękny świat ...:))

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczny baraciak bardzo mi przykro fafciopewnie za nim tęsknił....
Koty :loveu: moja Ruda juz wzdycha :razz:
Piekne letnie fotki nie moge ich oglądac prosze o coś zimowego....

Posted

Prawda , że Maks wypiękniał?
Najwieksza radość to patrzeć jak przygarniety pies zmienia się , jak odżywa , staje sie radosny , Maksymilianek kochany, przylepka , wulkan energii, tropiciel:loveu: :loveu:
Na spacerku:

Posted

[quote name='Patia']

Hhahahaa...........ktos tu juz ma dosc grania:evil_lol::evil_lol: Sliczne letnie foteczki, az sie mi teskno zrobilo do lata:placz:
Max naprawde wypieknial. I swieczuszka dla Togusia

• :-(

• Posted

[quote name='Patia']Prawda , że Maks wypiękniał?
    Najwieksza radość to patrzeć jak przygarniety pies zmienia się , jak odżywa , staje sie radosny , Maksymilianek kochany, przylepka , wulkan energii, tropiciel:loveu: :loveu:

oj prawda prawda, wypiękniał niesamowicie:loveu:

Patia, czy on jest rasowy?Przepiękny...

Posted

Madzia18Sosnowiec, Maksio nie ma tatuażu, zostal przez nas znaleziony. Moja córka wyszła pewnego bardzo deszczowego dnia do szkoły i z drogi zadzwoniła do mnie , ze na środku jezdni stoi pies , jest bardzo mokry.Poszłam po niego. zwabiłam go do domu parówką.Nie miał obroży. W ten sam dzień rozwiesiliśmy ogłoszenia , dzwoniło sporo osób , właściciel jednak nie odnalazł się . Z resztą właściwie przestaliśmy szukać właściciela po wizycie u weterynarza. Oto jego słowa : pies utuczony ale kiepskim jedzeniem , sierść matowa w złym stanie , utuczenie wskazywałoby na małą dawkę ruchu , może mieszkał w kojcu lub na łańcuchu, pazury zdarte do samych paluszków , pies przebywał prawdopodobnie wyłącznie na b . twardym , betonowym podłożu, w oczach zmiany , spowodowane stałym kontaktem oka z jakimś pyłem , piaskiem.Podejrzewamy , że Maks pilnował jakiegoś składu budowlanego , czy czegoś w tym rodzaju.
    Gdy to usłyszałam nie chciałam już żeby Maks trafił do swojego domu. Maksio zamieszkał u nas , nie umial chodzić po schodach , bał się radia i telewizora, atakował lustro. Teraz jest wspaniałym szczupłym , zdrowym , pełnym energii przyjacielem. Towarzyszy mi wszędzie jak przylepiony , jest bardzo posłuszny. Wspaniały pies!

A tu zdjęcie Fafika w latach młodzieńczych, Fafik ma dużo więcej zdjęć niż Maksio, bo jest u nas od szczeniaka

Posted

[quote name='Patia']
    O mamo, jakie słodkości!!!! :loveu:
    I taki bysior z tego maleństwa wyrósł :crazyeye: :lol:

Więcej małego Fafika poproszę! :modla:
    I Maksia! :modla:
    I fretkotoperza! :modla:
    I w ogóle! :modla:

Posted

Witam po raz pierwszy, ale zapewniam, że nie ostatni :p

Maks miał wiele szczęścia, że został przygarnięty przez takie wspaniałe osoby, a widac, że piękny z jiego pies, a te kolorki tak mocne i żywe - cudowny, za to Fafik przesłodziutki, jako sceniorek taki wsam raz do schrupania, a jaka mordunie ma taką o całowania :buzi:

Pozdrawiamy :cool3:

Posted

Maksio odpoczywa:

Fafik z Rudolfem w czasie poobiedniej drzemki:

A to dwa kotki z olkuskiego schroniska , które mieszkają u mnie tymczasowo. Mają na imię Tadzio i Miecio:lol: