madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Patia']Gajeczka i Madzia , coś dla Was :cool1: Co Wy na to :cool3: a my na to jak na lato :eviltong: go mi sie Gajka zakocha w takim bossie :loveu: Quote
kiwi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Miałam przyjemnośc widziec ferajne na zywo i psiaki sa jeszcze fajniejsze niz na zdjeciach:) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 hej dziewczyny i chłopaki gdzie mi sie podziewacie?:-( Quote
Patia Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Hej , hej , jesteśmy Na spacerku Maksio Maksio + Fafik Maksio spaceruje ale już marzy o kolacji Fafcio Nowy członek naszej rodzinki - Bąbelek Uwielbiam wiosnę!!! Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 superrr wiosenne chłopaki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patia Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Oj dawno , dawno nas nie było Maksiutek kochany: A tu ze Stokrotką , która mieszka u nas tymczasowo : A oto Stokrotka: Fafik czeka w kolejce na zwolnienie miejsca w jamie , gdzie jest przyjemnie chłodno , w jamie leży Izis - mieszka u nas tymczasowo: Z braku miejsca w jamie Fafcio wyłożył sie na trawce: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :crazyeye: w oczach mi się dwoi :crazyeye: dwa Fafiki :loveu: Quote
Patia Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Malawaszko jest i trzeci , Bąbelek , on i Fafik mieszkają u nas na stałe a Izis tymczasowo, tutaj są wszyscy w trójkę , maluchy szaleją , a wuj Fafik kontroluje: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 aaaaaaaaaaa Patia nosz chyba spadnę z krzesła :loveu: boszzz TRZY TRZY TRZY cuidowne Fafiki :loveu: :multi: :multi: :multi: a Stokrotka to niezła rozrabiara chyba co? :razz: Quote
Patia Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Stokrotka to mały wulkanik , dobrze ,że wujków do męczenia pod dostatkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Patia napisał(a):Stokrotka to mały wulkanik , dobrze ,że wujków do męczenia pod dostatkiem :evil_lol: haha to widać: mała słodka Surykatka :loveu: Quote
Patia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Surykatka jest dziś w gazecie , mam nadzieję , ze znajdzie wspaniały domek A to zdjęcia z dzisiejszego spaceru: Fafcio Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 cudna ta ostatnia :loveu: Fafoczek ma maluteńką zgrabną główkę :evil_lol: Quote
Patia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Ja się dziwię jak on w ogóle dźwiga tą głowę:evil_lol: Na tej ostatniej fotce jest z moją córką - Kamilką Kamilka z całą wycieczką: Quote
Kati Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Patia']Surykatka jest dziś w gazecie , mam nadzieję , ze znajdzie wspaniały domek A to zdjęcia z dzisiejszego spaceru: Fafcio Uroczy pies, uwielbiam takie olbrzymy.:loveu: chyba wszyscy bardzo go kochaja, nawet motylek go polubil i usiadl na jego boku. ;) Quote
Patia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Oj rzadko , rzadko bywam , niestety ale oglądałam ostanio galerię Gezesława i Mani , tam tak tłoczno i gwarno i zrobiło mi się , żal , że zaniedbałam. Nowi lokatorzy, koty jeszcze o nich nie wiedzą albo wiedzą ale nie dają po sobie poznać:roll: Popołudniowe leniuchowanie w słońcu:smokin: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Patia']Oj rzadko , rzadko bywam , niestety ale oglądałam ostanio galerię Gezesława i Mani , tam tak tłoczno i gwarno i zrobiło mi się , żal , że zaniedbałam. Nowi lokatorzy, koty jeszcze o nich nie wiedzą albo wiedzą ale nie dają po sobie poznać:roll: Popołudniowe leniuchowanie w słońcu:smokin: oj zesz jacie patia ale macie zwierzyniec w domu:loveu: tez bym kciała, ale moge pomarzyc :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 wowww jakie piękne papugi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Sa swietne, a jakie maja kolorki :-o:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 i znów was nie ma :mad: :oops: Quote
Recommended Posts