Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, ale tu cicho.. miło się czyta inne wątki, które tętnią życiem, super ogląda sie szczęśliwe psiaki w domkach tymczasowych... a tu tak smutno:shake:

Posted

RenW napisał(a):
Kurczę, ale tu cicho.. miło się czyta inne wątki, które tętnią życiem, super ogląda sie szczęśliwe psiaki w domkach tymczasowych... a tu tak smutno:shake:

Pinczerka czas przystapic do dzialania:razz:

Posted

W sensie? Nie mamy pieniędzy, ani darmowego tymczasu, który przyjąłby Maxa. Bez pieniędzy nie możemy wyciągnąć go ze schroniska - niestety :( Jeśli tylko pogoda pozwoli to jutro odwiedzimy z _bubu_ Maxa, zrobimy zdjęcia i o, zgrozo - sprawdzimy czy jeszcze żyje... :(

Posted

Koxhane no to tak: nie mozna pozwolic aby ten cudny psiak po prostu odszedl. Zbieramy deklaracje na hotelik u Zuzim o ile ma miejsca. Ja jestem pierwsza. Styczeń jest tragiczny z kasa mioge dac na razie 25zł.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A wiem jeszcze o hoteliku w Mielcu. Tam jest fantastycznie.

Tez slyszalam pozytywne opinie o Mielcu,tam mial pojechac Dorek,z mojego watku,duzo dobrego o tym hoteliku mowila Teresa Borcz.Kilka dni temu wyslalam jednorazowa deklaracje 12 zl. na adres podany w pierwszym poscie.Kto dorzuci grosik?Wiem,ze styczen to trudny miesiac dla wszystkich,a dla mnie to i caly rok:shake:ale to przeciez nie musza byc duze kwoty,spojrzcie w oczy tego psiaka,reszte podpowie Wam serce:p

Posted

Max żyje i dzielnie czeka. Ten pies potrzebuje miejsca w domu lub w hotelu w ciepłym pomieszczeniu. Kojec zewnętrzny odpada dla takiego schorowanego staruszka. Musi mieć opiekę weterynaryjną i kogoś kto będzie go doglądał jeśli będzie to hotel. Z pewnością wymaga jakiegoś leczenia. Jeśli Pirat znalazłby dom lub tymczas moglibyśmy Maxa dać na jego miejsce na hotel do lecznicy. Ale dopóki Pirat jest to nie damy rady :(

Posted

Kochane nie wiem czy ZuziaM ma takie warunki. Mam telefon do hoteliku w Mielcu. Mozna zadzwonic i zapytac o warunki tam. Co myslicie? trzeba dzialac. Max chyba czuje, ze pomoc nadciaga. Nie mozemy go zostawic.

Posted

Max to jedna kupka nieszczescia,a Pirat druga.Zeby tylko Max doczekal tego lepszego zycia.Mielec daleko,ale tam prawdopodobnie dobra opieka,moze zadzwoncie tam i zapytajcie o wszystko,bo moze ta opieka bylaby wystarczajaca .Bo hotelikow jest sporo,tylko nie kazdy podejmie sie opieki nad chorowitym seniorem.A w tym hoteliku przy lecznicy naprawde nie znalazloby sie dla niego miejce?

Posted

Chciałam dla Maxika wyslac 50,- ale do przelewu potrzebuje pełne dane, z adresem. W styczniu nie dam rady więcej, od kilku mięsiecy straszna zapaśc finansowa u mnie... a jeszcze pół roku bylo zupełnie inaczej... no cóż, raz na wozie, raz pod wozem..:shake:

Posted

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
ul. Folwark 8 Żywiec 34-300
NR KONTA 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220

dziękujemy! cały czas myślę gdzie Maxa umieścić. Może na weekend zwolni się nam miejsce w lecznicy i uda się tam dać Maxa.

Posted

Wysłane; w lutym postaram sie więcej. Muszę przemyślec domowy budżet i zdecydowac się na radykalne cięcia...:evil_lol:, na razie ja, nałogowy zjadacz słodyczy postanawiam nie folgowac swoim zaściankom i wprowadzam słodyczową abstynencję... z korzyscią dla figury oczywiscie.:evil_lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
O super by bylo. Caly czas o nim mysle.

No i ja sie ucieszylam:pnareszcie jakas iskierka nadziei. Co do slodyczy,tez jestem uzalezniona:razz: i nie mam silnej woli,ale figurka niczego sobie,moze dlatego,ze ciagle ganiam z pomoca zwierzakom:lol: