Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A mnie sie wydaje, ze On czuje nas wszystkie.... Nie wiem moze to glupie ale mam takie uczucie jakby Max wiedzial, ze jestesmy z Nim. Quote
fona Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 napiszecie mi, prosze, jak maksio sie czuje// niestety stracilam watek ale ze jest dlug - widze [tylko na razie nic z tym nie moge zrobic...] ale sie postaram Quote
holly101 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 I ja się postaram coś z długiem zrobić - na razie mogę tylko hopnąć wątek pięknego Maxa! Quote
_bubu_ Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ketunia napisał(a):Bidulku nie mogę Cię tak zostawić. Postanowiłam przeznaczyć Maxiowi 300 zł z bazarku na zabiegi + zakupię mu wielki worek karmy. Chyba, że już ma jedzonko ? Dajcie znać to wyślę jak najszybciej pieniążki i karmę (lub tylko pieniądze) bardzo dziękujemy !!! :) jedzonko jak najbardziej potrzebne :) zabiegi jeszcze bardziej. Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Max pokaz wszystkim swoj slicznosciowy pycholek.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dziękujemy Ciociom za pomoc Maksiowi! Bez Was aż boję się myśleć, co by z nim było.. Quote
ketunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 _bubu_ napisał(a):bardzo dziękujemy !!! :) jedzonko jak najbardziej potrzebne :) zabiegi jeszcze bardziej. Bubu prześlij mi kochana adres do wysyłki karmy. Gdzie mam przesłać pieniądze na zabiegi? Maxiu nie damy Ci zginąć. Czy nie lepiej poszukać mu jakiegoś domowego dt? Czy Max musi być w klinice? Quote
ketunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Karma zamówiona.:) 14 kg RC, 5 puszek Hill`s i kości ( żeby chłopczyk się nie nudził). Zaraz przeleję 300 zł na rehabilitację Maxia. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Max nie musi być w klinice. Niestety nie ma nikogo, kto przyjąłby Maxa na tymczas... A to byłaby chyba gwiazdka z nieba dla naszego staruszka... Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Boziu moze jednak sie uda...... To cudny pies ........ Quote
RenW Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Max nie musi być w klinice. Niestety nie ma nikogo, kto przyjąłby Maxa na tymczas... A to byłaby chyba gwiazdka z nieba dla naszego staruszka... Ojej, byłoby super !!!:multi::multi: Quote
asiulek-85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dawno tu nie byłam. Jak się czuje Maksio?? Quote
Bura Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Korzystając z ocieplenia mogłabym wysłać Bonharen, bo z wątku Barnaby ani widu ani słychu, z czego wnioskuję, że im się nie przyda. Mam też jeśli byście chcieli Gelacan Fast, ten co tak śmierdzi ochydnie, zostało mi trochę po Ajce. Tylko on przesypany z wielkiej puchy do opakowania po małym chondrocanie jest. Quote
bela51 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Bura']Korzystając z ocieplenia mogłabym wysłać Bonharen, bo z wątku Barnaby ani widu ani słychu, z czego wnioskuję, że im się nie przyda. Mam też jeśli byście chcieli Gelacan Fast, ten co tak śmierdzi ochydnie, zostało mi trochę po Ajce. Tylko on przesypany z wielkiej puchy do opakowania po małym chondrocanie jest. Przepraszam, że nie dałysmy odpowiedzi, ale po prostu nie dowiedzialysmy sie, czy Barnabie jakis wet uzna sa konieczne podanie Bonharenu. Nasz chlopak miał dzisi zabieg usunięcia brzydkich guzów i ta sprawa bardziej nas zaprzątneła. Jednak tak, jak wczesniej pisałam, myśle, że Maxowi na pewno bardziej sie przyda. Quote
togaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak dobrze że tyle Cioteczek mysli i pomaga..... Może i dług w lecznicy uda sie pomalutku zmiejszyc? Kto może wesprzeć Maxa bazarkiem??? Quote
togaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Prośba o jakikolwiek bazarek !!!!! Bardzo, bardzo Maxiu prosi..... Quote
lilk_a Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 togaa napisał(a):Prośba o jakikolwiek bazarek !!!!! Bardzo, bardzo Maxiu prosi..... ja obiecałam kiedyś , będzie na początku tygodnia...... Quote
Bura Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='bela51']Przepraszam, że nie dałysmy odpowiedzi, ale po prostu nie dowiedzialysmy sie, czy Barnabie jakis wet uzna sa konieczne podanie Bonharenu. Nasz chlopak miał dzisi zabieg usunięcia brzydkich guzów i ta sprawa bardziej nas zaprzątneła. Jednak tak, jak wczesniej pisałam, myśle, że Maxowi na pewno bardziej sie przyda. Nadal nie dostałam żadnej informacji, a Bonharen ma datę przydatności do kwietnia. Pierwszego po prostu wyląduje w koszu. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Bura, napisz pw do _bubu_, ona jest na bieżąco. Napisałam do niej, żeby zaglądnęła na wątek. Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Bura napisał(a):Nadal nie dostałam żadnej informacji, a Bonharen ma datę przydatności do kwietnia. Pierwszego po prostu wyląduje w koszu. W koszu ?! :shake::crazyeye: Taki drogi specyfik, przeca to nie lada gratka, trza go wziąć. Quote
Bura Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bonharen pojechał priorytetem. Ważny do 04.2010r. Oby się przydał. Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts