lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 bazarek dla Maxa zakończony ... jak dotrą wpłaty to zgłoszę się po nr konta :) Quote
togaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 bubu właśnie wróciła. Na pewno już odwiedziła Maxa i napisze nam co u chłopaka.... Quote
_bubu_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Były dziś odwiedzinki :) Maxiu oczywiście zaspany ale jak tylko zobaczył smycz to wstał szybciutko jak zwykle. Na spacerku rozgląda się, bardzo interesują go inne pieski . No i kotki też. Ostatnio po lecznicy łaził jak cień za lecznicową kicią. To dobra motywacja do gimnastyki :) Od poniedziałku zaczynamy rehabilitację. Postaram się go jeszcze wcześniej raz wykąpać bo dalej sierść niezbyt piękna, chociaż oczywiście o niebo lepsza niż na początku. I gdzie ten cudowny domek na który Maxiu tak czeka? taki pies to skarb ! Quote
Aimez_moi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Domku...... Max jest gotowy...... czeka...... Quote
ketunia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cioteczki a nie lepiej przenieść Maxia do hoteliku? Pewnie już były takie pytania. Jednak chyba wyjdzie taniej i będzie mu lepiej? Quote
RenW Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ketunia napisał(a):Cioteczki a nie lepiej przenieść Maxia do hoteliku? Pewnie już były takie pytania. Jednak chyba wyjdzie taniej i będzie mu lepiej? Też się nad tym zastanawiałam:roll: Quote
togaa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Od poniedziałku zaczynamy rehabilitację. Trzeba wykorzystać tą szansę, w hoteliku byłoby to niemożliwe. Quote
RenW Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 togaa napisał(a):Trzeba wykorzystać tą szansę, w hoteliku byłoby to niemożliwe. No tak, macie rację.:lol: Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Po tych zbiegach może faktycznie w hoteliku byłoby mu lepiej... Quote
katarzyna09 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Pierwsze dni rehabilitacji Maxa...,jak piesio sie czuje? Quote
ketunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 katarzyna09 napisał(a):Pierwsze dni rehabilitacji Maxa...,jak piesio sie czuje? Też jestem ciekawa. Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ketunia napisał(a):Też jestem ciekawa. Podobnie:roll: Quote
Recommended Posts