Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mroze']Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł.
W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia.
Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów.
Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska.

W imieniu Maxa serdecznie dziękujemy. :Rose:
Tak, brawa sie należą naszym dzielnym Dziewczynom.:klacz::cool2:

mroze, dziekujemy za wsparcie i przybycie, i prosimy do Maxa zagladać. ;)

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maxiu niestety nadal na minusie. Na serie rehabilitacji potrzeba 300zł. Dziadzio chętnie spaceruje ale nie jest mu łatwo. Rehabilitacja z pewnością by mu ulżyła.
A tymczasem pozdrowienia od Maxia marzącego o domku..

Posted

Piękne zdjęcia i piękny Maxior. Postawiłyście go na nogi. Zupełnie inne spojrzenie i te oczy - istne paciorki. :) Fajny z niego misio. Mam nadzieję, że znajdą się środki na rehabilitację i ulżenie mu w bólu. Zespół końskiego ogona to okropna choroba, ale na pewno jeszcze nie wyrok!

Posted

Świetna robota Dziewczyny:klacz: to z finansami nie jest tak źle - a za dobrze wcale - myślalam, że będzie gorzej! :roll:
A gdzie jest link do allegra..? :roll:

Posted

_bubu_ napisał(a):
zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da.

Oj _bubu_ Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię.:shake: No ale taka jest prawda, niestety.... szara, przytłaczająca rzeczywistość...proza można by rzec, i z poezją nie mająca nic wspólnego.

Posted

_bubu_ napisał(a):
zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da.

Spojrzałam na godzine....3,20 - !!!!!

Posted

Piromanka napisał(a):
Nie wiem ile to kosztuje, ale przelałam 50 zł dla Maxia.

Piromanka, siedzisz dobrze ..? :razz:
Bo o ile dobrze pamiętam, to chyba 3 stówy. Praparat jest ponoć rewelacyjny.
Bonharen zostaje zakupiony w Czechach i pieniądze trzeba słać na konto _bubu_...bo _bubu_ to kupuje.... Gdzieś w wątku jest to wyjaśnione.

Posted

Bura napisał(a):
Jeśli Barnabie nie zechcą podać Bonharenu, który został po Ariadnie, to podeślę co mam to podacie młodemu.

To byłoby cudownie...

Posted

Bidulku nie mogę Cię tak zostawić.
Postanowiłam przeznaczyć Maxiowi 300 zł z bazarku na zabiegi + zakupię mu wielki worek karmy.
Chyba, że już ma jedzonko ?
Dajcie znać to wyślę jak najszybciej pieniążki i karmę (lub tylko pieniądze)

Posted

Nietani z Maksiorka piesek. ;)
Dodam jeszcze, że wiem z wiarygodnych źródeł, że 4 dni temu ktoś z mojej rodziny pod nickiem "mroczny zelek" wpłacił biedaczkowi stówkę.
Pozdrowienia

Posted

ketunia napisał(a):
Bidulku nie mogę Cię tak zostawić.
Postanowiłam przeznaczyć Maxiowi 300 zł z bazarku na zabiegi + zakupię mu wielki worek karmy.
Chyba, że już ma jedzonko ?
Dajcie znać to wyślę jak najszybciej pieniążki i karmę (lub tylko pieniądze)

Kochana Ciocia Ketunia!! Dobry duch naszego Maxa.

Posted

mroze napisał(a):
Nietani z Maksiorka piesek. ;)
Dodam jeszcze, że wiem z wiarygodnych źródeł, że 4 dni temu ktoś z mojej rodziny pod nickiem "mroczny zelek" wpłacił biedaczkowi stówkę.
Pozdrowienia

Oooo, dzięki, na pewno się przydadzą !! :lol: