RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='mroze']Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł. W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia. Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów. Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska. W imieniu Maxa serdecznie dziękujemy. :Rose: Tak, brawa sie należą naszym dzielnym Dziewczynom.:klacz::cool2: mroze, dziekujemy za wsparcie i przybycie, i prosimy do Maxa zagladać. ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Jak tylko _bubu_ znajdzie chwilę czasu i spisze aktualny stan finansowy Maxa, obiecuję, że od razu umieszczę go na pierwszej stronie. Quote
_bubu_ Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Maxiu niestety nadal na minusie. Na serie rehabilitacji potrzeba 300zł. Dziadzio chętnie spaceruje ale nie jest mu łatwo. Rehabilitacja z pewnością by mu ulżyła. A tymczasem pozdrowienia od Maxia marzącego o domku.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Rozliczenie w pierwszym poście uaktualnione ;) _bubu_, dziękujemy za zdjęcia! Quote
mroze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Piękne zdjęcia i piękny Maxior. Postawiłyście go na nogi. Zupełnie inne spojrzenie i te oczy - istne paciorki. :) Fajny z niego misio. Mam nadzieję, że znajdą się środki na rehabilitację i ulżenie mu w bólu. Zespół końskiego ogona to okropna choroba, ale na pewno jeszcze nie wyrok! Quote
togaa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bardzo by się chciało pomóc Maxowi rehabilitacją, tylko te cholerne pieniądze.....! Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Świetna robota Dziewczyny:klacz: to z finansami nie jest tak źle - a za dobrze wcale - myślalam, że będzie gorzej! :roll: A gdzie jest link do allegra..? :roll: Quote
_bubu_ Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da. Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 _bubu_ napisał(a):zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da. Oj _bubu_ Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię.:shake: No ale taka jest prawda, niestety.... szara, przytłaczająca rzeczywistość...proza można by rzec, i z poezją nie mająca nic wspólnego. Quote
togaa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 _bubu_ napisał(a):zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da. Spojrzałam na godzine....3,20 - !!!!! Quote
Piromanka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 _bubu_ napisał(a):zaznaczam, że trzeba także kupić Bonharen. Niestety nie ma za co. A na kredyt się nie da. Nie wiem ile to kosztuje, ale przelałam 50 zł dla Maxia. Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piromanka napisał(a):Nie wiem ile to kosztuje, ale przelałam 50 zł dla Maxia. Piromanka, siedzisz dobrze ..? :razz: Bo o ile dobrze pamiętam, to chyba 3 stówy. Praparat jest ponoć rewelacyjny. Bonharen zostaje zakupiony w Czechach i pieniądze trzeba słać na konto _bubu_...bo _bubu_ to kupuje.... Gdzieś w wątku jest to wyjaśnione. Quote
Bura Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jeśli Barnabie nie zechcą podać Bonharenu, który został po Ariadnie, to podeślę co mam to podacie młodemu. Quote
togaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bura napisał(a):Jeśli Barnabie nie zechcą podać Bonharenu, który został po Ariadnie, to podeślę co mam to podacie młodemu. To byłoby cudownie... Quote
ketunia Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bidulku nie mogę Cię tak zostawić. Postanowiłam przeznaczyć Maxiowi 300 zł z bazarku na zabiegi + zakupię mu wielki worek karmy. Chyba, że już ma jedzonko ? Dajcie znać to wyślę jak najszybciej pieniążki i karmę (lub tylko pieniądze) Quote
mroze Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nietani z Maksiorka piesek. ;) Dodam jeszcze, że wiem z wiarygodnych źródeł, że 4 dni temu ktoś z mojej rodziny pod nickiem "mroczny zelek" wpłacił biedaczkowi stówkę. Pozdrowienia Quote
RenW Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ketunia napisał(a):Bidulku nie mogę Cię tak zostawić. Postanowiłam przeznaczyć Maxiowi 300 zł z bazarku na zabiegi + zakupię mu wielki worek karmy. Chyba, że już ma jedzonko ? Dajcie znać to wyślę jak najszybciej pieniążki i karmę (lub tylko pieniądze) Kochana Ciocia Ketunia!! Dobry duch naszego Maxa. Quote
RenW Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 mroze napisał(a):Nietani z Maksiorka piesek. ;) Dodam jeszcze, że wiem z wiarygodnych źródeł, że 4 dni temu ktoś z mojej rodziny pod nickiem "mroczny zelek" wpłacił biedaczkowi stówkę. Pozdrowienia Oooo, dzięki, na pewno się przydadzą !! :lol: Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Kochane taki niepozorny psiak z naszego Maxa .....:) a jak potrafi ujac za serce...:) Quote
Recommended Posts