Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaludia wielki szacunek, jesteś aniołem. Czekamy na następną sesję zdjęciową i wiadomości o Maxiu.
Tak miło wejść na ten wątek i popatrzeć na jego szczęśliwą spokojną mordkę.

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Majówkę zacząć czas...! :P

Późniejszym wieczorem napiszę co u Maxa.
Bo teraz czas mnie goni... ;)

Uuuu.. łała.. pięknie:loveu:

Posted

Zgadzam się, to chyba największa nagroda dla nas, móc zobaczyć psiaka po przejściach w końcu "uśmiechniętego", zrelaksowanego, szczęśliwego.
Trudno powstrzymać się od wzruszenia:placz:, kiedy widzi się tak piękne zdjęcia.

Posted

Tylko mu obok kocyka kremu z filtrem brakuje....;)

Ja juz widze jak Klaudusek chłopaka rozpuści......! Będzie to samo co z Mikim...:lol:

Posted

togaa napisał(a):
Tylko mu obok kocyka kremu z filtrem brakuje....;)

Ja juz widze jak Klaudusek chłopaka rozpuści......! Będzie to samo co z Mikim...:lol:

Należy się chłopczykowi. Bardzo się cieszę, że Maxiu trafił na takiego Anioła :):)

Posted

A więc tak Kochani.
Max nadal chodzi fatalnie, szczególnie jak wstanie po długim odpoczynku - ledwo się wtedy na łapkach trzyma. Pierwsze trzeba wtedy łapusie rozruszać i dopiero potem potem potemmm... zaczyna jakieś tam kroczki stawiać. Max bardzo walczy z tymi łapusiami - nie chce dać im za wygraną...
Poza tymi nie najlepszymi wieściami na temat chodzenia - coś pozytywnego, A mianowicie... Apetyt ma wilczy. Bardzo zasmakowała Mu moja kuchnia :D a mianowicie ryż z mięskiem, warzywami i witaminami.
Ćwiczymy też dziennie łapki. Kiedyś Pani Halinka pokazała mi jakie ćwiczenia mogę stosować u Mikusia (miał niestety też tą przypadłość...) więc i Max z tej wiedzy skorzystał ;)
Cioteczki nie zostawiajcie Maxa samego. On nadal potrzebuje pomocy finansowej. Ja niestety finansowo Go wspomóc nie jestem w stanie, bo sama mam 10 psów + 2 koty na utrzymaniu.
Tymczas i jedzenie naturalnie NIEODPŁATNE, ale na te leki...

Posted

Przelałam na Maxa 50,-
Kochane, niedopuszczalnym jest brak bieżących informacji finansowych, brak aktualizacji pierwszej strony, zastój.. Ostatnie saldo z dn. 07.04... miesiąc temu prawie, to trochę za rzadko. W sumie nie wiadomo jak finanse stoją, jak wygląda pomoc dla Maxa...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Klaudus, po raz kolejny spadłaś nam z nieba :loveu:

Nawet tak nie żartuj! Jakbym na Was [jeszcze z nieba] spadła to nie byłoby Wam do śmiechu :P

A tymczasem kilka słów o właścicielu wątku...
Max-ymilian wczoraj cały dzień sobie leżał (nawet kooopa w łóżku zrobiona... :mad:) Bo po co wstawać jak i tak posprzątają ;P
Wieczorem wstał, bo i jedzonko przyszło... Pospacerował godzinkę i samodzielnie położył się do posłanka ;)
Jak już pisałam Beatce, Max ma powiększone węzły chłonne, jednego guzka, wróciło zapalenie uszu i ciut krwi w moczu (śladowe ilości,ale są... Szczególnie jak tak 'podsikuje' na posłanku.
Momentami też podkaszluje - możliwe,że od serducha,ale w tym tygodniu jade z moją Sarusią do lekarza, to zabiore i Max-a.
A tymczasem...

Posted

Maxiu nie choruj.
Cudny pysio.
Dziewczyny czy psiak będzie miał rehabilatację?
Jeśli nie to przeznaczcie te pieniądze na leki lub wizytę u weterynarza.

Posted

zobaczymy co lekarz stwierdzi na wizycie bo guzy, które zauważyła Klaudia mogą być przeciwwskazaniem. Ale mam nadzieję, to nic groznego i zaczniemy jezdzić.