mroze Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dla Maksa ode mnie poszło dziś 50 zł, trzymaj się, psisko pozdrawiam, beata Quote
RenW Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [Quote = mroze; 14214285] dla Maksa ode mnie poszło dziś 50 zł, Trzymaj się, psisko pozdrawiam, Beata [/ QUOTE] Witamy Beatkę, i serdecznie dziękujemy za wsparcie.:loveu: Quote
togaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bardzo, bardzo dziekujemy mroze.!!! Widac że RenW maczała w tym palce....;) Quote
ossa98 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przesłałam stałą na marzec. Pozdrowionka dla Maksiunia:-). Quote
katarzyna09 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jak sie Maksiu czuje?Ogromne caluski dla niego!!! Quote
_bubu_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Maxiowi skończyło się jedzonko, zjadł już cały worek. Quote
togaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziewczyny pomóżcie, same nie dajemy rady...!:placz: Jest wielka szansa dla Maxa. !!! Pani rehabilitantka z Gabinetu Rehabiltacji Nadzieja zaofiarowała swoja pomoc i gotowa jest przyjeżdżać do lecznicy,robic Maxowi zabiegi. Laser na pewno zredukuje ból. Niestety, Max jest na takim minusie że nie ma już skąd wziąć 300 zł na zabiegi... Może jakis bazarek, jakieś minimalne wsparcie i zdołamy uzbierać... Bardzo prosimy...!!!!! Quote
togaa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Najmniejszy grosz potrzebny...Nie zapominajcie,prosze o tym wspaniałym , pieknym psie... Quote
RenW Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 togaa napisał(a):Najmniejszy grosz potrzebny...Nie zapominajcie,prosze o tym wspaniałym , pieknym psie... Nie zapominamy.... Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Pewnie, ze nie zapominamy. Przypominam, ze Max ma allegro, zajrzyjcie prosze... Quote
togaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Smutno sie tu zrobiło i bez widoków na lepsze..... Chyba zaczne grać w toto-lotka.. Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kochane jakie smutno... A moze by tak pozbierac cos na bazare, moze allegro bo to sie zaraz skonczy....:):) Quote
DORA1020 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wyslalam Pinczerce rzeczy na bazarek,ale ona na razie nie moze go zrobic,moze ktos podjalby sie zrobienie bazarku,bo szkoda,zeby te rzeczy lezaly,jak Max bardzo potrzebuje pieniedzy. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 DORA, dostałam już zdjęcia Twoich rzeczy od _bubu_, jutro ruszy bazarek. Choć to i tak nie wystarczy na pokrycie długu, może ktoś jeszcze wspomoże jakimś bazarkiem? Quote
DORA1020 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']DORA, dostałam już zdjęcia Twoich rzeczy od _bubu_, jutro ruszy bazarek. Choć to i tak nie wystarczy na pokrycie długu, może ktoś jeszcze wspomoże jakimś bazarkiem?[/QUOTE] Oj,pewnie,ze nie wystarczy:shake:A moze podanko do Kundelkowej Skarbonki?Moze Maksio dostalby jakis grosik na rehabilitacje?On bardzo tego potrzebuje. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bazarki dla naszego Maxa: http://www.dogomania.pl/threads/181455-Bazarek-dzieciAE-cy-skakanki-naklejki-zabawki-malowanki-na-staruszka-Maxa-do-19-03 http://www.dogomania.pl/threads/181457-BiA-uteria-dodatki-zegarek-portfel-na-staruszka-Maxa-do-19-03 Quote
mroze Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł. W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia. Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów. Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska. Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Max, nie śpimy :sleep2:, wstajemy !! Marsz na słońce :Dog_run:, i wygrzewać stare gnaciki !! :lol: Quote
RenW Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='mroze']Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł. W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia. Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów. Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska. No właśnie, jak tam finanse Maxa... a konkretniej..to długi. Bo informacja z aktualizacją stanu konta utknęła na 16.02. Quote
Recommended Posts