Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[Quote = mroze; 14214285] dla Maksa ode mnie poszło dziś 50 zł,
Trzymaj się, psisko
pozdrawiam, Beata [/ QUOTE]

Witamy Beatkę, i serdecznie dziękujemy za wsparcie.:loveu:

Posted

Dziewczyny pomóżcie, same nie dajemy rady...!:placz:

Jest wielka szansa dla Maxa. !!!
Pani rehabilitantka z Gabinetu Rehabiltacji Nadzieja zaofiarowała swoja pomoc i gotowa jest przyjeżdżać do lecznicy,robic Maxowi zabiegi. Laser na pewno zredukuje ból.
Niestety, Max jest na takim minusie że nie ma już skąd wziąć 300 zł na zabiegi...

Może jakis bazarek, jakieś minimalne wsparcie i zdołamy uzbierać... Bardzo prosimy...!!!!!

Posted

Wyslalam Pinczerce rzeczy na bazarek,ale ona na razie nie moze go zrobic,moze ktos podjalby sie zrobienie bazarku,bo szkoda,zeby te rzeczy lezaly,jak Max bardzo potrzebuje pieniedzy.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']DORA, dostałam już zdjęcia Twoich rzeczy od _bubu_, jutro ruszy bazarek.

Choć to i tak nie wystarczy na pokrycie długu, może ktoś jeszcze wspomoże jakimś bazarkiem?[/QUOTE]
Oj,pewnie,ze nie wystarczy:shake:A moze podanko do Kundelkowej Skarbonki?Moze Maksio dostalby jakis grosik na rehabilitacje?On bardzo tego potrzebuje.

Posted

Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł.
W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia.
Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów.
Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska.

Posted

[quote name='mroze']Witajcie, przelałam jeszcze 50 zł.
W tym miesiacu już wiecej nie pomogę, ale w przyszłym postaram się tez coś dodac, gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie mailem na poczatku kwietnia.
Przyznam, że trochę łatwiej byłoby mi podjąć decyzję o wpłacie dla piesia, gdyby w pierwszym poście były aktualne dane o jego stanie finansów.
Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco i w pełni podziwu dla Waszego zaangażowania i poproszę o przekazanie mocnych uścisków dla pieska.

No właśnie, jak tam finanse Maxa... a konkretniej..to długi. Bo informacja z aktualizacją stanu konta utknęła na 16.02.