Ciapkowa. Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 wiki4 napisał(a):U nas wreszcie troszku fotek :cool3: Ciebie zalało, a ja wczoraj musiałam ogród wężem potraktować, bo troszku przyschło wszystko :roll: Mam propozycje. Zamienimy się? Ty będziesz miało moooookro, a ja sucho, ok? :roll: Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 u nas ostatnio wyjątkowo słonecznie jest ale sporo miejsc dalej powodziami zagrożone :shake: ciekawe czy to się kiedyś skończy Quote
Ciapkowa. Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Daga & Maks napisał(a): ciekawe czy to się kiedyś skończy no nie wiem ;/ Quote
przeszlus Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Witamy:p Ty się ciesz żę ci tylko piwnice zalało,inni starcili wszystko ;) Zapraszamy do nas Quote
Dacote Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Oj tak, ciesz się. Ja tam się boję piwnic, bo mnie koleżanka straszy :p U nas nowe fotki :D Quote
Ciapkowa. Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 przeszlus napisał(a):Witamy:p Ty się ciesz żę ci tylko piwnice zalało,inni starcili wszystko ;) Zapraszamy do nas No wiem.. i odpompowujemy :diabloti: A ty mi się na moim forum udzielaj, wiewiórze jeden !:evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Oj tak, ciesz się. Ja tam się boję piwnic, bo mnie koleżanka straszy :p U nas nowe fotki :D Też sie udzielaj xd. Quote
wiki4 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Gabi mam nadzieję, że z powrotem nie zasnęłaś :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Yorkomanka napisał(a):witamy przy porannej kawusi;) Witamy i dziękujęmy :) Ja nie pije kawki :eviltong: wiki4 napisał(a):Gabi mam nadzieję, że z powrotem nie zasnęłaś :evil_lol: Nie, nie zasnełam :roll::evil_lol: A wiecie, że Wiki do wszystkich na tel. dzwoni i budzi :diabloti: m.in. mnie zbudziła, zuaaa :mad::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 GaBi12 napisał(a): Ja nie pije kawki :eviltong: Nie, nie zasnełam :roll::evil_lol: A wiecie, że Wiki do wszystkich na tel. dzwoni i budzi :diabloti: m.in. mnie zbudziła, zuaaa :mad::evil_lol: Jak kawy mozna nie pić :eviltong: toż to człowiek sie bez niej nie obudzi :evil_lol: Bo Wiki to taki ranny ptaszek i dba o swoje kolezanki zeby im czasami oczy nie zgnily hyhy :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 dOgLoV napisał(a):Jak kawy mozna nie pić :eviltong: toż to człowiek sie bez niej nie obudzi :evil_lol: Bo Wiki to taki ranny ptaszek i dba o swoje kolezanki zeby im czasami oczy nie zgnily hyhy :evil_lol: Nie muszę pic :D Wystarczy ze Wiki mnie budzi :evil_lol: Taaak, Wiki baardzo dba ;) :evil_lol: Quote
Dacote Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oj, Wiki bardzo dba:evil_lol: Ja tam piję normalną:razz: Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Oj, Wiki bardzo dba:evil_lol: Ja tam piję normalną:razz: Baardzo da :loveu: :diabloti: ... Quote
Yorkomanka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jak kawy mozna nie pić :eviltong: toż to człowiek sie bez niej nie obudzi a obudzi się bo musi - czasu nie ma w tygodniu może se co najwyżej jak jest wolne na taki luksus pozwolić:eviltong: Quote
Daga&Maks Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ja tam bez kawy jestem w stanie się obudzić nawet jak spałam tylko z 5-6 godzin. Kwestia przyzwyczajenia :lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Yorkomanka napisał(a):a obudzi się bo musi - czasu nie ma w tygodniu może se co najwyżej jak jest wolne na taki luksus pozwolić:eviltong: No niestety... chyba zaraz (czyt.później :D) zrobię sobie kawke (zbozowa :evil_lol:) :eviltong: Daga & Maks napisał(a):ja tam bez kawy jestem w stanie się obudzić nawet jak spałam tylko z 5-6 godzin. Kwestia przyzwyczajenia :lol: Dokładnie... Ludzie! Jutro.. do szkoły! :roll: A tak fajnie było.. (2 dni wolne) :eviltong: Quote
Czarnulka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 2 dni wolne? Tylko? Ja miałam wolne w czwartek, piątek, sobote i niedziele;D Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Czarnulka napisał(a):2 dni wolne? Tylko? Ja miałam wolne w czwartek, piątek, sobote i niedziele;D Haha! :D:D Ja miałam też, ale chodzi mi, ze 2 dni (szkolne) wolne ;) + weekend xD. Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Yorkomanka napisał(a):musiałaś mi przypominać o szkole? XD Yyy.. tak XD Przeciez jutro jest.. hehe :D No dobra, juz o niej nie mowie xd. Quote
Daga&Maks Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 a ja jutro w szkole mam dzień dziecka więc luzik, bo same gry i zabawy Quote
Ciapkowa. Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Daga & Maks napisał(a):a ja jutro w szkole mam dzień dziecka więc luzik, bo same gry i zabawy jutro? :shock: my mielismy 1 czerwca, ale był.. badziewny ;/ ;D Quote
Czarnulka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 U nas tez badziewnie było.. ; / Ale zawsze cos.. Wkoncu nauczyciele się "wysilili" Quote
Ciapkowa. Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Czarnulka']U nas tez badziewnie było.. ; / Ale zawsze cos.. Wkoncu nauczyciele się "wysilili" Nie no spoko było, ale ja się nudziłam :roll: Gdyby tam byla moja przyjaciolka bym sie nie nudzila :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='gosiulaa']Hejo Ciapki :eviltong: Hej, Basterki! :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts