Ciapkowa. Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Pestka']http://img80.imageshack.us/img80/5673/p2705101923.jpg a do czego ten indeks? Do bierzmowania :) Zawsze się dostaje (u mnie) indeks w I klasie gimnazjum.. my podstalismy pod koniec VI klasy (teraz). Moja kuzynka (I gimnazjum), nie chodzi do gimnazjum tu gdzie ja,ale tez ma indeks ;] Quote
wiki4 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Przerwa na reklamy :diabloti: A ja mam suchutkie poleńka :cool3: Zapraszam :evil_lol: Ee, czemu nie ma Ciapka? Quote
Daga&Maks Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 to strasznie śpieszą się u was z tym bierzmowaniem :lol: my dopiero w 3 gimnazjum dostaliśmy jakieś małe książeczki do bierzmowania. Z tego pytań trzeba było się uczyć i chyba z 4 kartkówki z tego były, a ja tak jakoś ze wszystkich się wymigałam :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 wiki4 napisał(a):Przerwa na reklamy :diabloti: A ja mam suchutkie poleńka :cool3: Zapraszam :evil_lol: Ee, czemu nie ma Ciapka? Bo nie ma,o! :diabloti: Daga & Maks napisał(a):to strasznie śpieszą się u was z tym bierzmowaniem :lol: my dopiero w 3 gimnazjum dostaliśmy jakieś małe książeczki do bierzmowania. Z tego pytań trzeba było się uczyć i chyba z 4 kartkówki z tego były, a ja tak jakoś ze wszystkich się wymigałam :eviltong: Ale nie my mamy ksiązeczki i musimy 3 lata chodzić na spowiedzie, spotkanka itp. :roll: Quote
Daga&Maks Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ja bym u was chyba nie została dopuszczona do bierzmowania, jak dla mnie rok spotkań i spowiedzi to było o wiele za dużo :mdleje: Do tego spotkania prowadził koleś, który on i religia to dwie różne rzeczy. Od lekcji kompletnie nie na temat, po obrażanie nas. Nie wytrzymałam psychicznie, powiedziałam pani z religii co sobie o nim myślę i nie poszłam na ostatnie spotkanie. Quote
Ciapkowa. Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja bym u was chyba nie została dopuszczona do bierzmowania, jak dla mnie rok spotkań i spowiedzi to było o wiele za dużo :mdleje: Do tego spotkania prowadził koleś, który on i religia to dwie różne rzeczy. Od lekcji kompletnie nie na temat, po obrażanie nas. Nie wytrzymałam psychicznie, powiedziałam pani z religii co sobie o nim myślę i nie poszłam na ostatnie spotkanie. oO! Dla mnie to będą najgorsze trzy lata pod względem "religijnym" :roll: Ale cóz :D Quote
Korciaczki Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Odwiedzamy, zaglądamy, pozdrawiamy. Ale macie mokrrro na łące, u nas sucho, choć trochę deszczowo. Teraz pięknie świeci. Mruuuczuś cudny, dostojny pan. Kora zaprasza :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Hyhy :D Dziękuje, Korciaczki :loveu: Wpadamy ; ) Quote
przeszlus Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Daga & Maks napisał(a):to strasznie śpieszą się u was z tym bierzmowaniem :lol: my dopiero w 3 gimnazjum dostaliśmy jakieś małe książeczki do bierzmowania. Z tego pytań trzeba było się uczyć i chyba z 4 kartkówki z tego były, a ja tak jakoś ze wszystkich się wymigałam :eviltong: A ja też mam indeks, i od początki I klasy zdajemy pytania z takiej małej książeczki chyba Katechizm bierzmowanych się nazywa czy coś :p A ktoś tu fotek nie wstawia ciekawe kto ???? :D :D Quote
Daga&Maks Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 przeszlus napisał(a):A ja też mam indeks, i od początki I klasy zdajemy pytania z takiej małej książeczki chyba Katechizm bierzmowanych się nazywa czy coś :p A ktoś tu fotek nie wstawia ciekawe kto ???? :D :D to my też właśnie tą książeczkę mamy, ale na zdanie pytań dali tylko rok. A ja żadnego pytania jak dotąt nie zdałam a za tydzień bierzmowanie :D Quote
Ciapkowa. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 przeszlus napisał(a):A ja też mam indeks, i od początki I klasy zdajemy pytania z takiej małej książeczki chyba Katechizm bierzmowanych się nazywa czy coś :p A ktoś tu fotek nie wstawia ciekawe kto ???? :D :D Łaa! A my nic nie zdajemy :wysmiewacz: Tylko mamy tak jakies spowiedzi, spotkania, ocenki itp. ;D Ale nic nie bedziemy zdawac:) Fotekk? Yyy.. ja :evil_lol: Daga - o jaa!! :shock: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 jessu ja tez mam teraz spotkania do bierzmowania ehh :angryy: ale chyba nie bede bierzmowana :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jessu ja tez mam teraz spotkania do bierzmowania ehh :angryy: ale chyba nie bede bierzmowana :eviltong: Czemu nie będziesz? I gimn? xD. Quote
Minerva Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czekamy na fotki jakieś nowe i zapraszamy do nas :P Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 GaBi12 napisał(a):Czemu nie będziesz? I gimn? xD. cos ty my mamy bierzmowanie w 1 liceum a spotkania zaczynaja sie pod koniec 3 gim czyli ( u mnie ) teraz :angryy: :roll: a czemu nie bede?, bo nie chce :eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Foty będą.. nie wiem kiedy :roll: Paulina - 1 liceum?! wow! haha! nie to nie ;) Quote
Ciapkowa. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 sunshine napisał(a):śliczne tereny:) dziękuje :) Wy też macie piękne ;) Quote
wiki4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 GaBi12 napisał(a):Bo nie ma,o! :diabloti: Ale nie my mamy ksiązeczki i musimy 3 lata chodzić na spowiedzie, spotkanka itp. :roll: Chamstwo! :shake: :diabloti: My teeż :evil_lol: Ja jej nie mam, nie chodzę na spotkania, a i tak jestem na liście :eviltong: Od II klasy muszę się wziąć, bo potem mnie nie dopuszczą :lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='wiki4']Chamstwo! :shake: :diabloti: My teeż :evil_lol: Ja jej nie mam, nie chodzę na spotkania, a i tak jestem na liście :eviltong: Od II klasy muszę się wziąć, bo potem mnie nie dopuszczą :lol: Pff.. zdjęc nie bedzie narazie, bo z tel. mi sie cos dzieje i oddaje do serwisu ;/ Ja chodzę, tzn. będę chodzić (łaa! z kuzynka. <3) ;) niunka04 - cisza.. :( nie ma zdjęć to cisza :( Ale postaram się dzisiaj jakieś dać (nie Ciapkowe) Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A aparatu nie masz innego do robienia fot? Nudno tu xD Jakieś foty by sie przydały, a nie. :cool1: Quote
Ciapkowa. Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Minerva']A aparatu nie masz innego do robienia fot? Nudno tu xD Jakieś foty by sie przydały, a nie. :cool1: Nie mam :( Fotki dam.. nie wiem kiedy XD. :( Zalało mnie! Wczoraj lało :shock: okropnie i ... dzisiaj w piwnicy... zalane :( Ale tak to nic ;) Quote
wiki4 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 U nas wreszcie troszku fotek :cool3: Ciebie zalało, a ja wczoraj musiałam ogród wężem potraktować, bo troszku przyschło wszystko :roll: Quote
Recommended Posts