Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to strasznie śpieszą się u was z tym bierzmowaniem :lol: my dopiero w 3 gimnazjum dostaliśmy jakieś małe książeczki do bierzmowania. Z tego pytań trzeba było się uczyć i chyba z 4 kartkówki z tego były, a ja tak jakoś ze wszystkich się wymigałam :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
Przerwa na reklamy :diabloti:

A ja mam suchutkie poleńka :cool3: Zapraszam :evil_lol:

Ee, czemu nie ma Ciapka?

Bo nie ma,o! :diabloti:

Daga & Maks napisał(a):
to strasznie śpieszą się u was z tym bierzmowaniem :lol: my dopiero w 3 gimnazjum dostaliśmy jakieś małe książeczki do bierzmowania. Z tego pytań trzeba było się uczyć i chyba z 4 kartkówki z tego były, a ja tak jakoś ze wszystkich się wymigałam :eviltong:

Ale nie my mamy ksiązeczki i musimy 3 lata chodzić na spowiedzie, spotkanka itp. :roll:

Posted

ja bym u was chyba nie została dopuszczona do bierzmowania, jak dla mnie rok spotkań i spowiedzi to było o wiele za dużo :mdleje: Do tego spotkania prowadził koleś, który on i religia to dwie różne rzeczy. Od lekcji kompletnie nie na temat, po obrażanie nas. Nie wytrzymałam psychicznie, powiedziałam pani z religii co sobie o nim myślę i nie poszłam na ostatnie spotkanie.

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja bym u was chyba nie została dopuszczona do bierzmowania, jak dla mnie rok spotkań i spowiedzi to było o wiele za dużo :mdleje: Do tego spotkania prowadził koleś, który on i religia to dwie różne rzeczy. Od lekcji kompletnie nie na temat, po obrażanie nas. Nie wytrzymałam psychicznie, powiedziałam pani z religii co sobie o nim myślę i nie poszłam na ostatnie spotkanie.

oO!
Dla mnie to będą najgorsze trzy lata pod względem "religijnym" :roll:
Ale cóz :D

Posted

Daga & Maks napisał(a):

A ja też mam indeks, i od początki I klasy zdajemy pytania z takiej małej książeczki chyba Katechizm bierzmowanych się nazywa czy coś :p

A ktoś tu fotek nie wstawia ciekawe kto ???? :D :D

Posted

przeszlus napisał(a):
A ja też mam indeks, i od początki I klasy zdajemy pytania z takiej małej książeczki chyba Katechizm bierzmowanych się nazywa czy coś :p

to my też właśnie tą książeczkę mamy, ale na zdanie pytań dali tylko rok. A ja żadnego pytania jak dotąt nie zdałam a za tydzień bierzmowanie :D

Posted

przeszlus napisał(a):

Łaa! A my nic nie zdajemy :wysmiewacz:
Tylko mamy tak jakies spowiedzi, spotkania, ocenki itp. ;D
Ale nic nie bedziemy zdawac:)
Fotekk?
Yyy.. ja :evil_lol:

Daga - o jaa!! :shock:

Posted

GaBi12 napisał(a):
Bo nie ma,o! :diabloti:

Ale nie my mamy ksiązeczki i musimy 3 lata chodzić na spowiedzie, spotkanka itp. :roll:

Chamstwo! :shake: :diabloti:

My teeż :evil_lol: Ja jej nie mam, nie chodzę na spotkania, a i tak jestem na liście :eviltong:
Od II klasy muszę się wziąć, bo potem mnie nie dopuszczą :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Chamstwo! :shake: :diabloti:

My teeż :evil_lol: Ja jej nie mam, nie chodzę na spotkania, a i tak jestem na liście :eviltong:
Od II klasy muszę się wziąć, bo potem mnie nie dopuszczą :lol:

Pff.. zdjęc nie bedzie narazie, bo z tel. mi sie cos dzieje i oddaje do serwisu ;/
Ja chodzę, tzn. będę chodzić (łaa! z kuzynka. <3) ;)

niunka04 - cisza.. :( nie ma zdjęć to cisza :(
Ale postaram się dzisiaj jakieś dać (nie Ciapkowe)

Posted

[quote name='Minerva']A aparatu nie masz innego do robienia fot? Nudno tu xD Jakieś foty by sie przydały, a nie. :cool1:

Nie mam :(
Fotki dam.. nie wiem kiedy XD. :(
Zalało mnie!
Wczoraj lało :shock: okropnie i ... dzisiaj w piwnicy... zalane :(
Ale tak to nic ;)

Posted

U nas wreszcie troszku fotek :cool3:

Ciebie zalało, a ja wczoraj musiałam ogród wężem potraktować, bo troszku przyschło wszystko :roll: