niunka04 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 cześć wam;) W liceum już nie ma Dnia Dziecka...:) Quote
Talia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 niunka04 napisał(a):cześć wam;) W liceum już nie ma Dnia Dziecka...:) U mnie w liceum jest obchodzony dzień dziecka - nikt nie może być pytany, brak niezapowiedzianych sprawdzianów. Quote
Ciapkowa. Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 niunka04 napisał(a):cześć wam;) W liceum już nie ma Dnia Dziecka...:) Hejka! Niestety... ;) Talia napisał(a):U mnie w liceum jest obchodzony dzień dziecka - nikt nie może być pytany, brak niezapowiedzianych sprawdzianów. O, fajnie! :eviltong: Quote
przeszlus Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To co wy w liceum dzieci jesteście ??? :D U nas nowe fotki :p Quote
Talia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Też kocham moją szkołę... jest cudowna. Co prawda teraz robie sobie urlop na 3 dni... Quote
Ciapkowa. Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 przeszlus napisał(a):To co wy w liceum dzieci jesteście ??? :D U nas nowe fotki :p Dzieci.. :evil_lol: Dzieci są w liceum, widzisz?:lol: Talia napisał(a):Też kocham moją szkołę... jest cudowna. Co prawda teraz robie sobie urlop na 3 dni... Wagary... nie dobra Ty! :diabloti::mad: Quote
przeszlus Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 GaBi12 napisał(a):Dzieci.. :evil_lol: Dzieci są w liceum, widzisz?:lol: No a nam w gimnazjum tłuką że dorośli jesteśmy :diablotti: Hmm wy mieszkacie w Medyce???Obok Gimnazjum(Pawlikowskiego) jest taki stawik nie,chodzicie tam czasem??? U nas nowe fotki zapraszamy Quote
Ciapkowa. Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 przeszlus napisał(a):No a nam w gimnazjum tłuką że dorośli jesteśmy :diablotti: Hmm wy mieszkacie w Medyce???Obok Gimnazjum(Pawlikowskiego) jest taki stawik nie,chodzicie tam czasem??? U nas nowe fotki zapraszamy Osz,ty! Człeeeku! Skąd wiesz, ze jest gimn. pawlikowskich? :D Jest stawik, jest i park nasz kochany :loveu: :loveu: Chodzimy... w weekend (?) może pójdziemy :P A ty ludziu, skąd jesteś, ze wiesz, ze jest gimnazjum pawlikowskich i stawik? Quote
Ciapkowa. Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Talia napisał(a):Cicho ciemni sa na tym forum :D Hę? Że jak? FBI? :D Quote
Ciapkowa. Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Cavy']Tak się nieśmiało o zdjęcia upomnę. :D Komorka w serwisie i dali mi inną na ten czas bez aparatu.. ale czekaj! mam starą mamy komórke z aparatem wiec moze dzisiaj/jutro dam fotki:D Quote
przeszlus Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 GaBi12 napisał(a):Osz,ty! Człeeeku! Skąd wiesz, ze jest gimn. pawlikowskich? :D Jest stawik, jest i park nasz kochany :loveu: :loveu: Chodzimy... w weekend (?) może pójdziemy :P A ty ludziu, skąd jesteś, ze wiesz, ze jest gimnazjum pawlikowskich i stawik? Ja jestem poprostu bardzo inteligentny :D:D Byłem kiedyś na konkursie w tym gimnazjum,mam tez rodzine w Medyce ;) Czekam na fotki,u nas nowe już są ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 przeszlus napisał(a):Ja jestem poprostu bardzo inteligentny :D:D Byłem kiedyś na konkursie w tym gimnazjum,mam tez rodzine w Medyce ;) Czekam na fotki,u nas nowe już są ;) oO fajnie ;) To mozesz tu zawsze przyjechac i nawet z Maxem :P Ciapus by go poznał╬ :) A skąd jestes? ;p Quote
przeszlus Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 A co nie widać że z wariatkowa :diabloti: JA mieszkam w Brzusce pod Birczą ;)Z manem wątpie żę kiedyś przyjade bo rodzice twierdzą żę to już za duży pies do auta :( ale jak tam będę to dam znać:eviltong: Quote
Ciapkowa. Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 przeszlus napisał(a):A co nie widać że z wariatkowa :diabloti: JA mieszkam w Brzusce pod Birczą ;)Z manem wątpie żę kiedyś przyjade bo rodzice twierdzą żę to już za duży pies do auta :( ale jak tam będę to dam znać:eviltong: Mm *.* Niedaleko.. -.- No trudno... przyjeżdzaj Hubercie :D:D:D Quote
Ciapkowa. Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Nagadane, nagadane :evil_lol: A zdjęć ni m, racja ;) Foty.. hm. może jutro :? moze pojutrze :? nie wiem XD. Quote
Ciapkowa. Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Minerva napisał(a):Zua jesteś :diabloti: Taaak, Gabi zawsze zuaa, caly czas zuua :diabloti: :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hej :) Jak tam idą wam ćwiczenia na lince ? Quote
Ciapkowa. Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Sylwia K napisał(a):hallo, a gdzie nowe fotki?? Nie ma :roll: pogoda robi swoje... i tel. bez aparatu też... Ewa&Duffel napisał(a):Hej :) Jak tam idą wam ćwiczenia na lince ? Hej :) Hm. Narazie nie mamy gdzie pójsc ; /. I brak pogody. Jak tylko się uda, poćwiczymy i opiszemy Wam ;) Quote
Recommended Posts