Ciapkowa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o 6 :mdleje: dziewczyno ja o tej nie wstaje nawet do szkoly przewaznie budzik mam nastawiony na 6:30 i ciezko mi wstac wiec wyleguje sie do 6:50 :lol:[/QUOTE] O 6, kobieto! :evil_lol: Ja ledwo się wyszykuje w 30 min, a co dopiero w 10 min :lol: O 6 to spokojnie wyrobię. kobieto o czym my rozmawiamy :diabloti: [quote name='wiki4']Jak ja bym tak chciała :loveu: Ale w 10 min nie dam rady się wyszykować :lol:[/QUOTE] Ja też :roll: Quote
sunshine Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 No patrzcie...ja conajmniej godzinę potrzebuje :P Plus siusiu Shiry :D Quote
Daga&Maks Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 to ja rano z psem na pół godziny i co najmniej godzina na wyszykowanie się :lol: nie umiałabym tak szybko się wyszykować Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='sunshine']No patrzcie...ja conajmniej godzinę potrzebuje :P Plus siusiu Shiry :D[/QUOTE] [quote name='Daga & Maks']to ja rano z psem na pół godziny i co najmniej godzina na wyszykowanie się :lol: nie umiałabym tak szybko się wyszykować[/QUOTE] Ja też godzinę potrzebuję :D:D Dzisiaj wstałam 6:30 i ledwo do szkoly wdązyłam :-o:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:) ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:) ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D[/QUOTE] Niee no, chyba się nie maluje :eviltong: Uu, a ja we wtorki mam gegre i dlatego lubię się tak spóźniać :lol: Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:) ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D[/QUOTE] Nie maluje się :evil_lol: Tylko zanim wstane, musze na kompa usiąść itp. to mija godzinka :diabloti: Ale w godzine zdążam zawsze :eviltong: [quote name='wiki4']Niee no, chyba się nie maluje :eviltong: Uu, a ja we wtorki mam gegre i dlatego lubię się tak spóźniać :lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A to ja rano na kompa nie wchodze :D Wolę iść z Liszowatą Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='wiki4']A to ja rano na kompa nie wchodze :D Wolę iść z Liszowatą[/QUOTE] oooo bardzo ładnie :lol: Quote
wiki4 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nawet nie opyla mi się włączać kompa :lol: Bym musiała baaardzo wczesnie wstać, a jestem poprostu leniwa :diabloti: Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='wiki4']Nawet nie opyla mi się włączać kompa :lol: Bym musiała baaardzo wczesnie wstać, a jestem poprostu leniwa :diabloti:[/QUOTE] Leniwa to ja jestem , dzisiaj np wstalam o 16 :P ( pomijajac juz fakt ze bylam na nocce :eviltong: ) Quote
niunka04 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 eh ja to teraz śpie ile chce;) Ach te wakacje błogie lenistwo;) Quote
Ciapkowa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 wiki4 napisał(a):A to ja rano na kompa nie wchodze :D Wolę iść z Liszowatą dOgLoV napisał(a):oooo bardzo ładnie :lol: wiki4 napisał(a):Nawet nie opyla mi się włączać kompa :lol: Bym musiała baaardzo wczesnie wstać, a jestem poprostu leniwa :diabloti: dOgLoV napisał(a):Leniwa to ja jestem , dzisiaj np wstalam o 16 :P ( pomijajac juz fakt ze bylam na nocce :eviltong: ) Nagadały.. :roll::diabloti: niunka04 napisał(a):eh ja to teraz śpie ile chce;) Ach te wakacje błogie lenistwo;) Oddaj trochę "wakacji" :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ja tam wolę rano komputera nie włączać, bo jeszcze bym się zasiedziała za długo i byłby problem :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja tam wolę rano komputera nie włączać, bo jeszcze bym się zasiedziała za długo i byłby problem :evil_lol: Ja raz włączyłam ok.7 i myślę : "zachwilkę idę." patrzę a już 7:17 czy coś takiego :D:D :evil_lol: :D:D Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 no mogę się miesiącem podzielić mam ich całe 4,5;) Quote
Ciapkowa. Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Miesiącem? Eee tam! Daj od razu dwa! :D Quote
Ciapkowa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Nikt nas nie odwiedza :mad: Dostałam dzisiaj indeks :diabloti::loveu: Teraz troche 'flory' :eviltong: Piękne pola... ...a tu woda:angryy: i woda..:roll: Znak :evil_lol: A z prawej widać pola ;) CDN. Quote
Ciapkowa. Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Niebo :loveu: Sloneczko :eviltong: Nie zalane pola ! :multi: Jak widać.. pola mam koło ul. głownej :roll: :shake: Mruuczuuś! :loveu: KONIEC! :eviltong::eviltong: Quote
niunka04 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 http://lh5.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/S_6ulrMwjoI/AAAAAAAACQA/FfAl_4bemXA/s640/P23-05-10_14.37.jpg to mi się bardzo bardzo podoba Quote
Ciapkowa. Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja też wszędzie mam pola i połowa zalana :D Ja tam koło drogi są booskie pola - zalane :( Albo gdzie indziej są też pola - rośnie rzepak :D Quote
Pestka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://img80.imageshack.us/img80/5673/p2705101923.jpg a do czego ten indeks? Quote
Recommended Posts