Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o 6 :mdleje: dziewczyno ja o tej nie wstaje nawet do szkoly przewaznie budzik mam nastawiony na 6:30 i ciezko mi wstac wiec wyleguje sie do 6:50 :lol:[/QUOTE]

O 6, kobieto! :evil_lol: Ja ledwo się wyszykuje w 30 min, a co dopiero w 10 min :lol: O 6 to spokojnie wyrobię. kobieto o czym my rozmawiamy :diabloti:

[quote name='wiki4']Jak ja bym tak chciała :loveu: Ale w 10 min nie dam rady się wyszykować :lol:[/QUOTE]

Ja też :roll:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='sunshine']No patrzcie...ja conajmniej godzinę potrzebuje :P Plus siusiu Shiry :D[/QUOTE]

[quote name='Daga & Maks']to ja rano z psem na pół godziny i co najmniej godzina na wyszykowanie się :lol: nie umiałabym tak szybko się wyszykować[/QUOTE]

Ja też godzinę potrzebuję :D:D
Dzisiaj wstałam 6:30 i ledwo do szkoly wdązyłam :-o:eviltong:

Posted

to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:)

ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:)

ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D[/QUOTE]

Niee no, chyba się nie maluje :eviltong:

Uu, a ja we wtorki mam gegre i dlatego lubię się tak spóźniać :lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']to gabi co ty tak dlugo robisz malujesz sie :razz:?(bo z tego co widzialam po fotach to nie :eviltong:)

ja tez nie wyrabiam w godzine :evil_lol: dlatego sie spozniam na pierwsze lekcje :lol: no chyba ze jest wtorek to wtedy wstaje wczesniej bo mam 1 matme wiec spoznic sie nie moge :D:D[/QUOTE]

Nie maluje się :evil_lol: Tylko zanim wstane, musze na kompa usiąść itp. to mija godzinka :diabloti: Ale w godzine zdążam zawsze :eviltong:

[quote name='wiki4']Niee no, chyba się nie maluje :eviltong:

Uu, a ja we wtorki mam gegre i dlatego lubię się tak spóźniać :lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Nawet nie opyla mi się włączać kompa :lol: Bym musiała baaardzo wczesnie wstać, a jestem poprostu leniwa :diabloti:[/QUOTE]

Leniwa to ja jestem , dzisiaj np wstalam o 16 :P ( pomijajac juz fakt ze bylam na nocce :eviltong: )

Posted

wiki4 napisał(a):
A to ja rano na kompa nie wchodze :D Wolę iść z Liszowatą

dOgLoV napisał(a):
oooo bardzo ładnie :lol:

wiki4 napisał(a):
Nawet nie opyla mi się włączać kompa :lol: Bym musiała baaardzo wczesnie wstać, a jestem poprostu leniwa :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Leniwa to ja jestem , dzisiaj np wstalam o 16 :P ( pomijajac juz fakt ze bylam na nocce :eviltong: )

Nagadały.. :roll::diabloti:

niunka04 napisał(a):
eh ja to teraz śpie ile chce;) Ach te wakacje błogie lenistwo;)

Oddaj trochę "wakacji" :evil_lol:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja tam wolę rano komputera nie włączać, bo jeszcze bym się zasiedziała za długo i byłby problem :evil_lol:

Ja raz włączyłam ok.7 i myślę : "zachwilkę idę." patrzę a już 7:17 czy coś takiego :D:D :evil_lol: :D:D

Posted

Nikt nas nie odwiedza :mad:

Dostałam dzisiaj indeks :diabloti::loveu:

Teraz troche 'flory' :eviltong:

Piękne pola...

...a tu woda:angryy:

i woda..:roll:

Znak :evil_lol: A z prawej widać pola ;)

CDN.

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja też wszędzie mam pola i połowa zalana :D

Ja tam koło drogi są booskie pola - zalane :(
Albo gdzie indziej są też pola - rośnie rzepak :D