Ciapkowa. Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Talia napisał(a):Witamy :) Co tam u Was? Nadal kiepska pogoda? Hej! :lol: Dobrze, pogoda gites! Rano było zimno, a teraz cieplutko :eviltong: A fot. nie będzie, komórka bez aparatu :roll: Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Hm. Rysuje okropnie ;) Ale pokaze Wam rysunek husky'ego (Taak, śmiać się!) Może w najblizszym czasie narysuje Ciapka;) Quote
przeszlus Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TBef1IIT7MI/AAAAAAAAChE/dHHPOLhq77c/s640/ughb.png nieźle ;) Nie widziałaś mojego rysunku ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Nieźle? Przeszlus, pomyliły Ci się galerie ;) No pokaż, pokaż! (w galerii Maxa!) Quote
Talia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Czyżby komuś się nudziło w szkole na lekcjach? :lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Talia napisał(a):Czyżby komuś się nudziło w szkole na lekcjach? :lol: Komu się nudzi, komu, komu? A, że mnie? Nie, nie :D To rysowałam w domu xD. Ale na lekcjach też mozna, tylko ze siedze w 1 a własciwie 2 lawce :| :D Quote
Talia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ja siedzę w pierwszej ławce i na polskim legalnie zasnęłam... obudziłam się po 15min i nie wiedziałam co się dzieje. A zeszyt jest bardziej zagryzdany od tyłu rysunkami niż z od przodu notatkami. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 GaBi12 napisał(a):Komu się nudzi, komu, komu? A, że mnie? Nie, nie :D To rysowałam w domu xD. Ale na lekcjach też mozna, tylko ze siedze w 1 a własciwie 2 lawce :| :D a ja tez siedze w 2 ławce ha !!! :multi: i wszystko wkoło jest przeze mnie porysowane i popisane :evil_lol: zwlaszcza na lekcjii historii wtedy to nie wiem czy spać czy coo :lol: Quote
Daga&Maks Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja różnie siedzę, ale rysuję na lekcjach nawet w pierwszej ławce. Teraz nie wiem czy nie brać więcej kasy za podręczniki, bo ilustrowane są :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja różnie siedzę, ale rysuję na lekcjach nawet w pierwszej ławce. Teraz nie wiem czy nie brać więcej kasy za podręczniki, bo ilustrowane są :evil_lol: Hahahah :D Daga! Nie mogę! Hahahah :D Daj stówe za jeden :diabloti: A my juz mamy jakie książki do gimnazjum :multi: :multi: Quote
Daga&Maks Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jakbym sprzedała każdy za stówę to jaki fajny obiektyw do aparatu mogłabym kupić :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Daga & Maks napisał(a):jakbym sprzedała każdy za stówę to jaki fajny obiektyw do aparatu mogłabym kupić :diabloti: Nu :evil_lol: Quote
Minerva Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ja tez siedze w 2 ławce ha !!! :multi: i wszystko wkoło jest przeze mnie porysowane i popisane :evil_lol: zwlaszcza na lekcjii historii wtedy to nie wiem czy spać czy coo :lol: Historia jest ciekawa :diabloti: Swoją drogą Gabi by mogła tutaj jakies foty wstawic :lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Ciekawa, baardzo :evil_lol: Foty? Ale że co? ;> A Ciapka? Mam duużo ze spacerku dzisiejszego :lol: Tylko kuzynka musi mi wysłać :roll: Quote
Minerva Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nie wiem co macie do historii, ja tam ją lubię. I co z tego, że zawsze dzieje się to samo-ktoś daje Polsce w tyłek :lol: Ale to pewnie też zależy od nauczyciela, ja tam babe od historii bardzo lubię za to jak opowiada ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Minerva napisał(a):Nie wiem co macie do historii, ja tam ją lubię. I co z tego, że zawsze dzieje się to samo-ktoś daje Polsce w tyłek :lol: Ale to pewnie też zależy od nauczyciela, ja tam babe od historii bardzo lubię za to jak opowiada ;) Historii nie lubię, bo.. nauczyciel :roll: A jak ostatnio bylismy w schronie (bunkrze) to był taki super gościu, żartował, super opowiadał! <3 I on chyba będzie uczył historii w podstawówce a ja ide do gimnazjum :roll: Super, by była jakby uczył też w gimnazjum (mnie)! <3 :loveu: Wtedy to bym historię uwielbiała :) :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 nie wiem, jakoś historia to nie mój "konik" ( podobnie jak reszta przedmiotów :evil_lol:) ale teraz z historii mam taką babke żeby nawet "kawe uśpiła" :roll: bo pamietam w 1 klasie gim miałam dość fajnego nauczyciela i z historii cos przynajmniej wiedziałam a teraz ... na szczescie koncze te szkole wiec mam nadzieje ze nowa przyniesie mi ciekawszego nauczyciela od tego przedmiotu :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ja z historii miałam świetną nauczycielkę, nawet z nudnych tematów potrafiła zrobić ciekawą lekcję, mówiła pełno fajnych ciekawostek. Chyba nie ma rzeczy której by nie wiedziała. Za to w podstawówce to była masakra jakaś, nauczycielka sprawiała wrażenie jakby o historii nie miała zielonego pojęcia. A tak ogólnie to z historii za czymś typu starożytność, średniowiecze nie przepadam, wolę te bliższe czasy tak gdzieś od 1800 roku, a najbardziej to czasy wojny, bo to są dopiero ciekawe lekcje :) Quote
Ciapkowa. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja z historii miałam świetną nauczycielkę, nawet z nudnych tematów potrafiła zrobić ciekawą lekcję, mówiła pełno fajnych ciekawostek. Chyba nie ma rzeczy której by nie wiedziała. Za to w podstawówce to była masakra jakaś, nauczycielka sprawiała wrażenie jakby o historii nie miała zielonego pojęcia. A tak ogólnie to z historii za czymś typu starożytność, średniowiecze nie przepadam, wolę te bliższe czasy tak gdzieś od 1800 roku, a najbardziej to czasy wojny, bo to są dopiero ciekawe lekcje :) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie wiem, jakoś historia to nie mój "konik" ( podobnie jak reszta przedmiotów :evil_lol:) ale teraz z historii mam taką babke żeby nawet "kawe uśpiła" :roll: bo pamietam w 1 klasie gim miałam dość fajnego nauczyciela i z historii cos przynajmniej wiedziałam a teraz ... na szczescie koncze te szkole wiec mam nadzieje ze nowa przyniesie mi ciekawszego nauczyciela od tego przedmiotu :evil_lol: Czy my rozmawiamy o szkole? :evil_lol: Mam jej dosyć :D Quote
Minerva Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Daga & Maks napisał(a):ja z historii miałam świetną nauczycielkę, nawet z nudnych tematów potrafiła zrobić ciekawą lekcję, mówiła pełno fajnych ciekawostek. Chyba nie ma rzeczy której by nie wiedziała. Za to w podstawówce to była masakra jakaś, nauczycielka sprawiała wrażenie jakby o historii nie miała zielonego pojęcia. A tak ogólnie to z historii za czymś typu starożytność, średniowiecze nie przepadam, wolę te bliższe czasy tak gdzieś od 1800 roku, a najbardziej to czasy wojny, bo to są dopiero ciekawe lekcje :) To mamy podobne 'zamiłowania' historyczne, też lubię tematy o czasach wojny ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Minerva napisał(a):To mamy podobne 'zamiłowania' historyczne, też lubię tematy o czasach wojny ;) Ja może i bym też miała takie "zamiłowanie" ale.. nauczyciel i tu jest problem przez to historii nienawidze! ;/ :evil: Quote
Minerva Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ano tak jest, że jak nauczyciel nie jest fajny to i od razu przedmiot :lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Minerva napisał(a):Ano tak jest, że jak nauczyciel nie jest fajny to i od razu przedmiot :lol: Nom ^^ Minerva wejdź na Gadu! xD. Quote
Recommended Posts