Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Witamy :)
Co tam u Was? Nadal kiepska pogoda?

Hej! :lol:
Dobrze, pogoda gites!
Rano było zimno, a teraz cieplutko :eviltong:
A fot. nie będzie, komórka bez aparatu :roll:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Talia napisał(a):
Czyżby komuś się nudziło w szkole na lekcjach? :lol:

Komu się nudzi, komu, komu? A, że mnie? Nie, nie :D To rysowałam w domu xD. Ale na lekcjach też mozna, tylko ze siedze w 1 a własciwie 2 lawce :| :D

Posted

Ja siedzę w pierwszej ławce i na polskim legalnie zasnęłam... obudziłam się po 15min i nie wiedziałam co się dzieje.
A zeszyt jest bardziej zagryzdany od tyłu rysunkami niż z od przodu notatkami.

Posted

GaBi12 napisał(a):
Komu się nudzi, komu, komu? A, że mnie? Nie, nie :D To rysowałam w domu xD. Ale na lekcjach też mozna, tylko ze siedze w 1 a własciwie 2 lawce :| :D

a ja tez siedze w 2 ławce ha !!! :multi: i wszystko wkoło jest przeze mnie porysowane i popisane :evil_lol: zwlaszcza na lekcjii historii wtedy to nie wiem czy spać czy coo :lol:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja różnie siedzę, ale rysuję na lekcjach nawet w pierwszej ławce. Teraz nie wiem czy nie brać więcej kasy za podręczniki, bo ilustrowane są :evil_lol:

Hahahah :D Daga! Nie mogę! Hahahah :D Daj stówe za jeden :diabloti:
A my juz mamy jakie książki do gimnazjum :multi: :multi:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a ja tez siedze w 2 ławce ha !!! :multi: i wszystko wkoło jest przeze mnie porysowane i popisane :evil_lol: zwlaszcza na lekcjii historii wtedy to nie wiem czy spać czy coo :lol:

Historia jest ciekawa :diabloti:
Swoją drogą Gabi by mogła tutaj jakies foty wstawic :lol:

Posted

Nie wiem co macie do historii, ja tam ją lubię. I co z tego, że zawsze dzieje się to samo-ktoś daje Polsce w tyłek :lol: Ale to pewnie też zależy od nauczyciela, ja tam babe od historii bardzo lubię za to jak opowiada ;)

Posted

Minerva napisał(a):
Nie wiem co macie do historii, ja tam ją lubię. I co z tego, że zawsze dzieje się to samo-ktoś daje Polsce w tyłek :lol: Ale to pewnie też zależy od nauczyciela, ja tam babe od historii bardzo lubię za to jak opowiada ;)

Historii nie lubię, bo.. nauczyciel :roll: A jak ostatnio bylismy w schronie (bunkrze) to był taki super gościu, żartował, super opowiadał! <3 I on chyba będzie uczył historii w podstawówce a ja ide do gimnazjum :roll: Super, by była jakby uczył też w gimnazjum (mnie)! <3 :loveu: Wtedy to bym historię uwielbiała :) :lol:

Posted

nie wiem, jakoś historia to nie mój "konik" ( podobnie jak reszta przedmiotów :evil_lol:) ale teraz z historii mam taką babke żeby nawet "kawe uśpiła" :roll: bo pamietam w 1 klasie gim miałam dość fajnego nauczyciela i z historii cos przynajmniej wiedziałam a teraz ...

na szczescie koncze te szkole wiec mam nadzieje ze nowa przyniesie mi ciekawszego nauczyciela od tego przedmiotu :evil_lol:

Posted

ja z historii miałam świetną nauczycielkę, nawet z nudnych tematów potrafiła zrobić ciekawą lekcję, mówiła pełno fajnych ciekawostek. Chyba nie ma rzeczy której by nie wiedziała. Za to w podstawówce to była masakra jakaś, nauczycielka sprawiała wrażenie jakby o historii nie miała zielonego pojęcia.
A tak ogólnie to z historii za czymś typu starożytność, średniowiecze nie przepadam, wolę te bliższe czasy tak gdzieś od 1800 roku, a najbardziej to czasy wojny, bo to są dopiero ciekawe lekcje :)

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja z historii miałam świetną nauczycielkę, nawet z nudnych tematów potrafiła zrobić ciekawą lekcję, mówiła pełno fajnych ciekawostek. Chyba nie ma rzeczy której by nie wiedziała. Za to w podstawówce to była masakra jakaś, nauczycielka sprawiała wrażenie jakby o historii nie miała zielonego pojęcia.
A tak ogólnie to z historii za czymś typu starożytność, średniowiecze nie przepadam, wolę te bliższe czasy tak gdzieś od 1800 roku, a najbardziej to czasy wojny, bo to są dopiero ciekawe lekcje :)

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie wiem, jakoś historia to nie mój "konik" ( podobnie jak reszta przedmiotów :evil_lol:) ale teraz z historii mam taką babke żeby nawet "kawe uśpiła" :roll: bo pamietam w 1 klasie gim miałam dość fajnego nauczyciela i z historii cos przynajmniej wiedziałam a teraz ...

na szczescie koncze te szkole wiec mam nadzieje ze nowa przyniesie mi ciekawszego nauczyciela od tego przedmiotu :evil_lol:

Czy my rozmawiamy o szkole? :evil_lol: Mam jej dosyć :D

Posted

Daga & Maks napisał(a):

To mamy podobne 'zamiłowania' historyczne, też lubię tematy o czasach wojny ;)

Posted

Minerva napisał(a):
To mamy podobne 'zamiłowania' historyczne, też lubię tematy o czasach wojny ;)

Ja może i bym też miała takie "zamiłowanie" ale.. nauczyciel i tu jest problem przez to historii nienawidze! ;/ :evil: