Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ło matko kochana. O mało zawału nie dostałam z wrażenia. Żeby każdy dzień rozpoczynał się od tak dobrych wiadomości.:klacz: :klacz: :klacz: Quote
LALUNA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Supergoga i reszta ekipy jestescie wielcy, duze brawa za wytrwałosć :klacz: . Chociaż nie miałam watpliwosci ze Supergoga dotrzyma słowa, mimo iz jej nie znam to jakos wzbudza zaufanie tym co pisze i nie pisze a robi. Supergoga zdradź szczegóły? Helikopter? A weterynarz dał radę? :calus: Quote
wanda szostek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 GoniaP napisał(a):Uzbrojmy się w cierpliwość.... Przypadkiem sie dowiedziałam. Konkrety później, jak uczestnicy zasiądą do komputerów. Ale to pewnikiem Bordie. Determinacja i wytrwałość popłacają...... Gratuluję wszystkim, którzy z takim uporem nie tracili wiary :evil_lol: którzy się nie poddali, i którzy z takim oddaniem walczyli o biedną Bordie. :multi: To nie zostanie Wam zapomniane.... Dołączam się do tych gratulacji. Popłakałam się z radości. Dla człej ekipy, a przede wszystkim dla Ciebie SUPERGOGA nie tylko gratulacje, ale moc uścisków i pozytywnych fluidów. Obyś na swojej drodze życia spotykała samych takich właśnie ciepłych i życzliwych osób. Niech Twoje dobro wraca do Ciebie zwielokrotnione. Pozdrawiam Quote
Monia70 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 O kurczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poszłam na nockę a tu takie cudne wieści :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Nareszcie będzie można oddychać ;) Gosiu Aniele .To dla wasz wszystkich :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: a resztą się nie przejmuj ;) Quote
Witokret Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 SUPER Ciociu !!!! i cała ekipo łapaczy !!! OGROME UKŁONY i brawa :loveu: Jesteście wspaniali !!! :lol: Quote
coztego Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Gratuluję wtrwałości! Bordie, nie rób więcej głupstw :kciuki: Quote
andzia69 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 UFFFF, wreszcie - supergoga - jestes WIELKA!!!!!! Bordi - ybotki już jadą po ciebie!!!!! Quote
Zu Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 miała szczęście rozrabiaka, że trafiła na takich ludzi, co się uparli ją schwytać!!!! gratuluję wszystkim udanej akcji!!! YBOTy to ona u Was zostanie? Quote
Tata-Ybot Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kochani, najpierw wielkie podziękowania dla Supergogi i wszystkich osób, które przez ponad MIESIĄC łapały Bordi. Dziękujemy :-):) z całego serca. Suńka poznała nas i zachowuje się tak, jak przedtem.Czyli jest totalne w nas wpatrzona, spała na łóżeczku, obudziła nas przed 8 machaniem,, a właściwie szaleńczym waleniem ogonka, bo chciała na spacerek.Na razie prowadzamy ją na smyczy w szelkach i tak długo będzie, bo nie chcemy urządzać poszukiwań w Wawie. Ja zaraz lecę do pracy, ale w międzyczasie pojawią się pierwsze zdjęcia. Quote
Tata-Ybot Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Zu, nie ma innej opcji nawet, mamy od dziś 2 psy i już. Zu napisał(a):miała szczęście rozrabiaka, że trafiła na takich ludzi, co się uparli ją schwytać!!!! gratuluję wszystkim udanej akcji!!! YBOTy to ona u Was zostanie? Quote
lena_zet Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ale się cieszę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: to teraz pozostaje tylko obiecane...... :knajpa: :knajpa: i :cunao: Supergoga jest moim idolem i tak pozostanie :) mam nadzieję, że nasz Sproket również się znajdzie Quote
YBOT Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 mam w koncu swojego Tate i nawet ogonek nie wychodzi na zdjeciu - tak nim macham caly czas! mam tez prawdziwy dom i wieeeelka kanape, na ktorej moge sie wylegiwac:) Quote
KAŚKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Bardzo, bardzo się cieszę i gratuluję!!! Ta ekipa to chyba i Bin Ladena by złapała... Quote
YBOT Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 mam tez kolege-konkurenta do michy i lozka:) ktorego troszke olewam (ale on mnie tez ...;)) a najwazniejsze, ze wszyscy z pania dozorczynia wlacznie bardzo mnie kochaja!!!! Quote
YBOT Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 ahhhh coz to byla za noc, o malo co a bym sie udusila, tak cieplo w domku, ale co tam! wazne ze w lozeczku!!! jestem gotowa do przyjmowania gosci!!!! ale tylko z koscia!!!;) albo kanapka!;) Quote
LALUNA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Zu, nie ma innej opcji nawet, mamy od dziś 2 psy i już. AMEN No i moze ktos nakreci film "O psie który sam wybrał sobie dom", jak widać niektóre ucieczki sie bardzo opłacają, teraz ma kanape tylko dla siebie i pewnie cos jeszcze :lol: . Lubię takie zakończenia. Quote
enia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 nie no chyba z szampanem przecież wanna czeka......:lol:. BORDUSIU PILNUJ SIĘ!!!!:multi: Quote
Ariadna Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH A BORDUSI I JEJ RODZINCE NAJLEPSZEGO Quote
YBOT Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Po poludniu idziemy na zakupy - po akcesoria i smyczke! kapac sie na razie nie bedziemy choc jak diabel czarni jestesmy;) no i trzeba kuchnie zamykac bo wpadamy do 12 kg worka z karma;)....poza tym liczy sie tylko noga taty i jestesmy jej satelita;).... a powaznie: mala - jak tylko zostala polozona na moich kolanach w samochodzie....zaczela weszyc i na slowa: opta! opta! ogonek zaszalal z rodzice sie pobeczeli! poznala od razu! wachala tate az do konca podrozy grubo po 3 w nocy;) i przytulala sie do mnie (wrecz rozkladala sie na calej dlugosci)....nie bylo problemu z wejsciem do domku...biegiem pognala na gore i do pokoju! a na ponowne: opta! opta! zawolane z lozka jednym susem znalazla sie na nas i zalegla sapiac jak parowoz az do rana! a rano bylo piekne sioo...ale tylko przy nodze taty! zdjecia ze spacerku - po poludniu!!!! Quote
konisia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Tak się cieszę:loveu: Jesteście kochani!!! Pobeczałam się:placz: Quote
Witokret Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cholera no ja też się w końcu poryczałam - ale starałam się być dzielna :placz: Ybotki - pamiętacie o tym szampanie, co to czeke w lodówce ???? - On tam cały czas czekał i co teraz z tym zrobimy ??? ;) Quote
YBOT Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 my tez "bbbeeee bbbeeeee" jak kozy, kiedy nas poznala i zaszalala ogonkiem z radosci! a my dupki, watpilismy w to.....teraz nie moze sie odkleic od nas....a ogon wariuje (a jak odpadnie????:crazyeye: ) [LIST] [*]aha - juz nie kuleje, ale chodzi w szelkach Cioci Gogi, ktorej zreszta pojdzie z butami do Nieba ( z butami i Przewspanialym Mezem!!!! i Serdelem ktoremu ZROWIA i ZDROWIA i ZDROWIA!!!)[/LIST][LIST] [*]jest brudna ale wstrzymamy sie z kapaniem, prawda?????[/LIST][LIST] [*]poza tym dostanie wlasny pokoj, juz jest odmalowany!!! (i wlasne dzienne lozeczko, bo noca tylko w ramionach Taty sypia! :shake: a ja?????:mad: ,) ale ona woli w ciagu dnia przy nogach na podlodze lezec i nas pilnowac[/LIST][LIST] [*]na dworku ladnie chodzi na smyczy....nie robi zolwika! i choc w szelkach lazi i bedzie lazic - to mysle ze jest tak zapatrzona w noge taty ze nawet by nie pomyslala o zwianiu....jest u siebie! a dzis bedzie dzien odwiedzin dla sasiadow! normalnie - Poklon...3 Kroli!!!! tylko zlota ma byc duzo, a kadzidla troche mniej;):evil_lol:[/LIST]WITOKRETKI O WOW! zapomnielismy!!! no ba! tata ybot ma 10 III urodziny!!!! dostal Bordusie! mozna to oblac w dniach sprzyjajacych piciu!!!!!! Quote
boksiedwa Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Uważajcie bo Wam sąsiedzi psa rozpieszczą :lol: i jeszcze moga zauroczyć jak zaczna chwalic ;) Napiszcie może coś o akcji złapania Bordusi Quote
Recommended Posts