Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja przed snem zamelduję z radością, ze doszła wpłata od cioteczki malibo57- 50 zł:) Dziękuje bardzo, bardzo w imieniu Franusia, wszystkich cioteczek i wujaszkow i swoim oczywiscie tez:):)

Posted

Faranus nasz wczoraj dostał "kupę" kasy:):)
Cioteczka ag przysłąła za 2 miesiące(chyba zaległy i teraźniejszy)- 100 zł
cioteczka transylwania- 10 zł
cioteczka Iwka100- 20 zł
bardzo, bardzo wielkie dzieki za pamięc o chłopaku i wsparcie:):) Tyle dobrych serduszek wokól siebie nasz Franio na pewno odczuwa, dlatego jest taki sliczny i kochany:)

Posted

Ależ się cieszę, że u Frania wszystko ok:-)
Z tego zmęczenia zobaczyłam w tytule, że Franio za TM<tfu>i się zdenerwowałam i przeczy tałam tytuł ponownie i się uspokoiłam.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='transylwania']Witam, kiedy będą aktualne rozliczenia Franulka? saldo na styczeń?[/QUOTE]

Jutro będzie to uzupełnione, a jak nie to najpóźniej za 2 dni :)

• 3 weeks later...
Posted

doszła wpłata za marzec od Kamy 20zł
nie było mnie ostatnio, za co przepraszam, u Frania wszystko dobrze, chcę w przyszłym tyg jechać go odwiedzić i zabiorę ze sobą aparat oczywiście ;)

Posted

wie ktoś do kiedy Gonia ma bana?
bo z tego co wiem brakuje wpłat a nie ma pewnie nawet jak poinformować. Ma ktoś z Was do niej maila? bym napisała do niej jak stoją finanse

Posted

Sluchajcie Gonia ma bana na rok. za marzec mi przelała 258zł bo nie miała więcej, ostatnio doszły wpłaty:
malibo57-50 zł
wojtuś-10 zł
ranias- 10 zł
Iwka100- 20 zł

Tolu Ty załozyłas wątek to decyduj co dalej, was też cioteczki prosze o zdanie-czy szukamy nowego skarbnika dla Frania? bo z tego co wiem Tolu nie skontaktowałas sie z gonią odkąd ma bana, nie ma od dawna rozliczeń, zaczyna brakować pieniędzy, nie wyobrażam sobie żeby było tak dalej

Posted

Ostatnio na dogo jestem tylko na chwile, czasu brak...
Do końca tygodnia uzupełnię wszystkie wpłaty.
Albo zrobić tak że Gonia na e-mail ([email protected]) by mi przesyłała kto wpłacił na Franiusia?
Bo zmienianie konta to będzie mały zamęt znowu...

Tolu Ty załozyłas wątek to decyduj co dalej

Sama nie mogę decydować, ja jestem założycielką wątku, a decyzje powinniśmy podejmować razem...

Jak znajdę czas to postaram się porozsyłać PW z prośbą o pomoc finansową dla Franciszka.