Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał agbar
Mały chłopczyk w czasie kąpieli ogląda swojego siusiaka:
- Mamo, czy ja mam tam mózg?
- Jeszcze nie, kochanie.

:mdleje:

witaj dziecinko :diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
ale sliczny Dili:multi::loveu:
przeca un grzeczny na foteczkach:loveu: a Ty go tak oczerniasz:shake::roll:

Na foteczkach nie słychać, jak szczeka ;)

Posted

agbar napisał(a):

- Jeszcze nie, kochanie.

:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Aguniu, chciałam Ci życzyć udanego dnia:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']ale sliczny Dili:multi::loveu:
przeca un grzeczny na foteczkach:loveu: a Ty go tak oczerniasz:shake::roll:

taaaa tylko na fotkach:diabloti:

[quote name='jbk']Na foteczkach nie słychać, jak szczeka ;)
uffff:evil_lol:

[quote name='Alicja']:hmmmm: płynęłaś :roll:
skad wiesz?
[quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Aguniu, chciałam Ci życzyć udanego dnia:loveu:

co chcesz babo?:eviltong:

Posted

Byl sloneczny ranek....po kamienistej plazy przechadzaly sie:crazyeye:kaczki...normalnie DWIE kaczki:roll:

Czym predzej ucieklismy stamtad i postanowilismy sie wybrac do Austrii,wjechac kolejka na szczyta i popatrzec na swiat z gory
Jako postanowilismy tak uczynilismy...Pogoda byla cudna...nagle na wysokosci jakichs 1000m zaniewidzialam...nie calkiem tak troche bo o tyle widzialam:

i tyle:

A wyzej bylo juz tylko gorzej:placz:

Podobno jest stamtad piekny widok na jezioro i gory..podobno mowie bo widzialam jeno biala sciane mgly przed soba i wirujace platki SNIEGU:placz:

Jezioro se ujrzalam z kolejki jak zjezdzalismy ..takie bylo o:

nie lubiem zimy....:shake:

Posted

A na dole byla jesien:multi:ba! nawet z wiosna troche jakby:evil_lol:

Byly ptaszki:p

i lwy:roll:

i drewniane ludziki:cool1:

i latarnia jeziorska:evil_lol:

i plynelismy statkiem:multi:

Posted

agbar napisał(a):

- Jeszcze nie, kochanie.

:diabloti:

buahahahahah :grin:

cze Dilerka:multi:

Posted

muszę powiedzieć że ta woda mi wygląda na dość zimną i zastanawiam się po co posyłaliście do takiej wody Dilerka :eviltong: toć chłopakowi będzie marzły nóżki i jajka :evil_lol::evil_lol:

ooo jaki fajny drewnoludek
http://images23.fotosik.pl/281/07cae1eb13f58a34.jpg
też sobie takiego zmontuje tylko ciekawe z czego jest wykonany :evil_lol:

i sio mi z tym śniegiem bo jeszcze do nas go przyślesz :eviltong:

Posted

[quote name='lolka75']http://images32.fotosik.pl/375/646139f00ff813d5.jpg
sniek:multi:...ja sssstrrrrasznie lubiem sniek:multi::loveu:
no teraz to juz otwarcie zazdroszcze:roll:

http://images26.fotosik.pl/282/b4f32963c48c59d6.jpg
jessssssu...jacy WY pieknie jestescie:shake:

no i zas zazdroszcze:oops::roll::shake:

ty chyba jakas chora..jak mozna lubiec sniekkkk:crazyeye:
[quote name='malawaszka']http://images33.fotosik.pl/381/de707debf5a727ab.jpg

hahaha chyba deczko zimna woda :evil_lol:

pstryki wypas!!!!!

Woda nie byla taka zimna,tylko paskuda ma alergie na wode i w ogole szok,ze wlazl do niej:evil_lol:Dlatemuz foty z kapieli takie byle jakie bo szybko pstrykalam zeby nie stracic okazji:evil_lol:

[quote name='Alicja']:roll: nie mieliśta morskiej :hmmmm: jeziorskiej choroby :razz:
http://images26.fotosik.pl/282/b4f32963c48c59d6.jpg

morskiej nie,a jezirskiej chyba tez nie:evil_lol:

[quote name='BeaC']http://images50.fotosik.pl/17/30d24a916c391524.jpg

śliczne kaczusie

miałaś snieg:crazyeye::crazyeye:

a ja jeszcze nie mam pieca:-(

a ja mam piec i mialam snieg....mam nadzieje ,ze sie za mna to biale paskudztwo tu nie przyplacze:roll:

[quote name='jonQuilla']muszę powiedzieć że ta woda mi wygląda na dość zimną i zastanawiam się po co posyłaliście do takiej wody Dilerka :eviltong: toć chłopakowi będzie marzły nóżki i jajka :evil_lol::evil_lol:

ooo jaki fajny drewnoludek
http://images23.fotosik.pl/281/07cae1eb13f58a34.jpg
też sobie takiego zmontuje tylko ciekawe z czego jest wykonany :evil_lol:

i sio mi z tym śniegiem bo jeszcze do nas go przyślesz :eviltong:

jakie jajka:crazyeye:myslisz ze od tej kapieli mu odrosna:crazyeye::hmmmm:

Posted

[quote name='agbar']
jakie jajka:crazyeye:myslisz ze od tej kapieli mu odrosna:crazyeye::hmmmm:

hmm :oops::oops:

myśle że było mu tak zimno że poczuł chłód na jajkach mimo że ich nie ma :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Wczora z wieczora moja najdrozsza bratowa i kochany brat uswiadomili mnie,ze...............................................................................
zyje w grzechu:mdleje: niemoralnie sie prowadze:mdleje: i jestem na najprostszej drodze do piekla:mdleje:i w ogole mam nie ustabilizowana sytuacje zyciowa:roll:.W ramach pokuty chcialam cala noc lezec krzyzem ale zasnelam na boczku i mi nie wyszlo:diabloti:Zreszta chyba nie wiele by mi to pomoglo....Do czegoz zmierzam moje drogie zapytacie pewnie?
Nie wiem czy sie chwalilam ale brat moj zrodzony ojcem sie ostanie juz niebawem-Monika ma sie rozpakowac za ok. miesiac,i z tego szczescia oszaleli i poprosili MNIE azebym matka chrzestna ich synka zostala:mdleje:.
Jako ,ze brata mam jednego zgodzilam sie nie myslac o konsekwencjach tego czynu za wiele.Az tu nagle wczoraj wieczorem jak grom z jasnego nieba spadla na nich i na mnie informacja ,ze nie moge nia zostac gdyz..nie mam slubu koscielnego:roll:.Oswiecil ich takze jasnie pan ksiadz ,ze w swietle prawa kanonicznego to ja zyje w wolnym zwiazku,w zasadzie to niemoralnie sie prowadze:cool1:panienka jestem znaczy sie jeszcze:multi:albo zeby nie bylo za wesolo stara panna raczej:cool1:.
W sumie to chcielismy z Bartkiem wziac slub koscielny w lutym z okazji 5 lecia tego jak sie okazuje pozal sie boze malzenstwa:evil_lol:,problemem jednak okazalo sie to,iz moj Bartus nie ma bierzmowania-se zapomnial i se nie poszedl na te uroczystosc:evil_lol:.No i wyrwalo mnie z butow ....panika mnie ogarnela bo jak teraz szybko zalatwic jego bierzmowanie,nauki przedslubne,tenze slub kiedy czasu na wyjazd do Polski nie ma. Monika prawie juz urodzila z nerwow.Zaprzeglismy do roboty pol rodziny azeby wypytala znajomych ksiezy co i jak,jak najszybciej to zalatwic tzn. ile trzeba zaplacic:evil_lol::diabloti:.W internecie wyczytalam co nieco. Z informacji uzyskanych na szybko wyszlo na to,ze do zaplanowanych chrzcin nie zdazymy...zalamka.....
I tu nagle olsnienie na mnie spadlo,ze przeca moge ten slub wziac tu-zaoszczedzimy na czasie i nie musimy jechac do Polski.Zadzwonilam do polskiego ksiedza z tutejszej parafii i ponownie zwalilo mnie z nog:mdleje:
Potrzebujemy tylko odpisy z aktu chrztu-juz zamowione i mamy sie do niego zglosic.Zadnych nauk nie potrzebujemy bo jak ksiadz powiedzial czego on stare mazenstwo bedzie uczyl.Mamy tylko ustalic date i tyle.Na pytanie ile to kosztuje powiedzial ze nic,jak chcemy to mamy cos do skarbonki w kosciele wrzucic.Bierzmowania Bartek nie potrzebuje do slubu-powienien miec ale nie musi.Tak wiec wczoraj wieczorem moj kolega Bartek ......OSWIADCZYL mi sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i teraz mam NARZECZONEGO:diabloti:

Posted

gratuluje zaręczyn :multi::multi::multi:

takie to urocze i takie hmm...
romantyczne :evil_lol::evil_lol:

z pewnością to POWAŻNY KROK W WASZYM ŻYCIU :) :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...