AlKil Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 UUUUUUuuuu Arystokrata zasmakował w kradzieżach??:evil_lol: A może po prostu chciał sprawdzić, czy Wy się prawidłowo odżywiacie...:evil_lol:
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']ja tam nic nie słyszałam o tym żeby się Klockowa stęskniła:roll: bo to ściema :razz::razz:...to my tęskniły :roll::evil_lol:
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Alicja']bo to ściema :razz::razz:...to my tęskniły :roll::evil_lol:No ja napewno najbardziej :p
agbar Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bardzo mnie wzrusza wasza tesknota:placz: A ja spedzilam dzis pol dnia szukajac hotelu,pensjonatu czegokolwiek na likend:roll:.Ja chcialam nad wode,Bartus w gory..poszlam na kompromis i jedziemy nad Jezioro Bodenskie:evil_lol:.Z okna jest widok na Alpy...:roll:
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agbar']Bardzo mnie wzrusza wasza tesknota:placz: A ja spedzilam dzis pol dnia szukajac hotelu,pensjonatu czegokolwiek na likend:roll:.Ja chcialam nad wode,Bartus w gory..poszlam na kompromis i jedziemy nad Jezioro Bodenskie:evil_lol:.Z okna jest widok na Alpy...:roll:Zazdraszczam:cool1: Ja mam widok na rondo:angryy:
agbar Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Zazdraszczam:cool1: Ja mam widok na rondo:angryy: Patrze wlasnie na prognoze pogody ...obawiam sie ze za wiele nie zobacze:cool1: Trudno,najwazniejsze,ze w ogole pan maz znalazl te pare dni wolnego i jedziemy:multi:Juz sie nie moge doczekac:roll:
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agbar']Patrze wlasnie na prognoze pogody ...obawiam sie ze za wiele nie zobacze:cool1: Trudno,najwazniejsze,ze w ogole pan maz znalazl te pare dni wolnego i jedziemy:multi:Juz sie nie moge doczekac:roll:no to miłej zabawy;) Weźcie mnie ze sobą:placz:
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja też chcę nad jezioro z widokiem na Alpy! A Dealuś z Wami jedzie?
clockwork Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='jbk']Ja też chcę nad jezioro z widokiem na Alpy! A Dealuś z Wami jedzie? a ja to wogóle chcem.... GDZIEKOLWIEK :placz::placz::placz: życie jest okrutne i złe :shake::shake::shake:
Alicja Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='agbar']Patrze wlasnie na prognoze pogody ...obawiam sie ze za wiele nie zobacze:cool1: Trudno,najwazniejsze,ze w ogole pan maz znalazl te pare dni wolnego i jedziemy:multi:Juz sie nie moge doczekac:roll: :roll: sprawdź może prognozę pogody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......aaaa widzę ze sprawdzasz :razz:..... nie żebym zazdrościła :roll:...tysz jadę w góry :evil_lol:...i woda tysz będzie .....z nieba :diabloti: jak znam życie :roll: :eviltong::eviltong::eviltong:
Alicja Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='clockwork']a ja to wogóle chcem.... GDZIEKOLWIEK :placz::placz::placz: życie jest okrutne i złe :shake::shake::shake: no to przyjedź do Rybca :glaszcze:....wywiozę Cię na Bezludzie to jest takie GDZIEKOLWIEK :p
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 agbar napisał(a): A tak w ogole to pies mi sie popsul:shake:.Zaczal krasc jedzenie:cool1:.Zdarzylo mu sie kiedys to pare razy za szczeniecych czasow ale oduczyl sie z moja skromna pomoca:diabloti:.Ale od kilku dni :shake:.Zaczelo sie od tego nieszczesnego jogurtu,moglam mu wybaczyc bo lubi jogurty i czesto mu je daje wiec moze se pomyslal ze to dla niego:evil_lol:,w czwartek po obiedzie zostawilam patelnie z reszta sosu do spaghetti na piecu-zezarl!W piatek porwal ser ze stolu,w sobote zezarl orzechy nerkowca- tez ze stolu,wczoraj wzial se wolne i mnie oszczedzil:roll:Nie wiem co z nim:niewiem: Glodny chyba nie chodzi-dostaje wiecej suchego bo biega duzo,dostaje smakolyki,jogurty itp.Robali nie ma,nie wymiotuje,biegaczki tez nie ma.....Jak nic dominant sie w nim odezwal i teraz on bedzie jadl przy stole a my z miski:placz: :crazyeye:jany może to zima się zbliża??!! bo Luna ostatnio też przechodzi samą siebie w kradziejstwie żarcia!!! Specjalizowała się w tym Pepa - ale to do wybaczenia zważywszy na jej przeszłość... ale Luna! wczoraj wlazła na stół w kuchni i wyjadła z talerza zupę Oliwki, potem u mnie w pokoju z małego stolika ściągnęła deserek i zjadła, ukradła mi z ręki ogryzek z gruszki :mdleje: zima idzie :placz:
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 AHA!!! ja też bym chciała gdziesik pojechać :placz:
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Alicja']no to przyjedź do Rybca :glaszcze:....wywiozę Cię na Bezludzie to jest takie GDZIEKOLWIEK :p A my będziemy w Rybcu w niedzielę.... na wystawie..... boję się :scared: Może po wystawie to Bezludzie by się przydało, żeby się ukryć przed światem....
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='clockwork']a ja to wogóle chcem.... GDZIEKOLWIEK :placz::placz::placz: życie jest okrutne i złe :shake::shake::shake: nie histeryzuj......dopiero co byłaś we Pradze i na zlocie tatuażóff :roll:
Medorowa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 agbar napisał(a):Bardzo mnie wzrusza wasza tesknota:placz: A ja spedzilam dzis pol dnia szukajac hotelu,pensjonatu czegokolwiek na likend:roll:.Ja chcialam nad wode,Bartus w gory..poszlam na kompromis i jedziemy nad Jezioro Bodenskie:evil_lol:.Z okna jest widok na Alpy...:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:witanko:loveu:
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 witam się piątkowo w blogasie tym prawdziwym :diabloti: :lol: jak tam dilerowa? zakopałaś już tych braciszków żonkilowej?;) bom czytała, że ponad 100 sztuków miałaś ;) buziamy!! :loveu:
clockwork Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']nie histeryzuj......dopiero co byłaś we Pradze i na zlocie tatuażóff :roll: ale to nie to.... kcem jechać gdzieś INO z Pawciem, obowiązki zostawić w domu, zrelaxować sie a nie gonić jak goopia .... :roll:
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']ale to nie to.... kcem jechać gdzieś INO z Pawciem, obowiązki zostawić w domu, zrelaxować sie a nie gonić jak goopia .... :roll: A jak wygląda RELAX dla Ciebie?
clockwork Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']A jak wygląda RELAX dla Ciebie? relax= zostawić wszystko w domu nie myśleć o niczym... dychnąć .... :razz:
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='clockwork']relax= zostawić wszystko w domu nie myśleć o niczym... dychnąć .... :razz: A umiesz tak? Nie myśleć?
clockwork Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='jbk']A umiesz tak? Nie myśleć? nie myśleć?? PEWNIE!!!! problem raczej sprawia mi ruszenie swoich szarych komórek :evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts