Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jakieś goopie dziecko broni honoru Handlary :diabloti:
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :roflt: http://images42.fotosik.pl/14/29db61c88945ab23.jpg ke :evil_lol:ściałaś coś :razz::razz:
malawaszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='BeaC'] musisz mieć kogoś zaufanego co ci raz dziennie kotka nakarmi goowna z kuwety wywali bo jak goowno jest drugiego tam nie zrobi obok:diabloti::diabloti::diabloti: żeby obok to pół biedy, ale zwykle to jest gdzieś za szafą, w kanapie.... :mad::angryy: http://images32.fotosik.pl/368/2a0c1a1cc50503f4.jpg buuahahahha pewnie zmieniłaś fryzurę :roflt: :evil_lol:
agbar Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: http://images42.fotosik.pl/14/29db61c88945ab23.jpg ke :evil_lol:ściałaś coś :razz::razz: scialam...ale jak zobaczylam to mine to zwatpilam:cool1: [quote name='malawaszka'] http://images32.fotosik.pl/368/2a0c1a1cc50503f4.jpg buuahahahha pewnie zmieniłaś fryzurę :roflt: :evil_lol: nie..po prostu stalam w promieniach slonca i moj blask go oszolomil:grins: [quote name='Rinuś']Przyszłam na kjakejsa :diabloti: ales wymyslila:diabloti: Chcialam powiedziec,ze chcialam cos powiedziec ale zapomnialam co.....:hmmmm:
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar'] ales wymyslila:diabloti: Chcialam powiedziec,ze chcialam cos powiedziec ale zapomnialam co.....:hmmmm: ej no zapraszasz na bannerku to przyszłam...i gdzie jest?:mad::mad::mad::mad: skleroza:diabloti:
agbar Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Rinuś']ej no zapraszasz na bannerku to przyszłam...i gdzie jest?:mad::mad::mad::mad: skleroza:diabloti: zezarlysmy do winka:diabloti: ku ostrzezeniu! po paru kieliszkach nie nalezy wycinac sobie skorek przy paznokciach:roll:jakby mnie jutro nie bylo znaczy ze sie wykrwawilam:cool1:
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zawiąż sobie na chusteczce supełek :grins: będziesz pamiętać
agbar Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']Zawiąż sobie na chusteczce supełek :grins: będziesz pamiętać najpierw musze nie zapomniec gdzie mam chusteczke :diabloti:
Rinuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agbar']zezarlysmy do winka:diabloti: ku ostrzezeniu! po paru kieliszkach nie nalezy wycinac sobie skorek przy paznokciach:roll:jakby mnie jutro nie bylo znaczy ze sie wykrwawilam:cool1: hahahha wsadź do wody :evil_lol:
Vectra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']Jakieś goopie dziecko broni honoru Handlary :diabloti: a płakałyście za iksińską :shake: :evil_lol: a tu proszę GWIAZDA , świeża i nowa :multi:
agbar Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']hahahha wsadź do wody :evil_lol: nie ciesz sie z cudzego nieszczescia:diabloti: [quote name='Vectra']a płakałyście za iksińską :shake: :evil_lol: a tu proszę GWIAZDA , świeża i nowa :multi: ale to nie to samo:placz: Dzien dobry mowie:p Jezyk mi sie popsul...taki siakis drewniany sie zrobil i suchy jak wior:roll: Czy ja juz mowilam,ze kocham mojego meza???Jest taki romantyczny:cool1: Przytulilam sie do niego wczoraj wieczorem i czulym szeptem wymruczalam : ptysku opowiedz mi jakas bajeczkeeeeeee.....cisza...cisza....cisza....nagle slysze zaspany glos mojego najwspanialszego: kocham cie......:evil_lol:
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agbar'] Czy ja juz mowilam,ze kocham mojego meza???Jest taki romantyczny:cool1: Przytulilam sie do niego wczoraj wieczorem i czulym szeptem wymruczalam : ptysku opowiedz mi jakas bajeczkeeeeeee.....cisza...cisza....cisza....nagle slysze zaspany glos mojego najwspanialszego: kocham cie......:evil_lol:Buhahahahahahahahahahahahahahaha boski romantyk:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja chyba wolała bym opowieci z zielonego lasu:roll: Cześć Aga:loveu:
Rinuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agbar'] Dzien dobry mowie:p Jezyk mi sie popsul...taki siakis drewniany sie zrobil i suchy jak wior:roll: Czy ja juz mowilam,ze kocham mojego meza???Jest taki romantyczny:cool1: Przytulilam sie do niego wczoraj wieczorem i czulym szeptem wymruczalam : ptysku opowiedz mi jakas bajeczkeeeeeee.....cisza...cisza....cisza....nagle slysze zaspany glos mojego najwspanialszego: kocham cie......:evil_lol: Dzień dobry :diabloti: ptyśku?a może ptaszku?nie pomyliło Ci się?do odpowiedniej głowy mówiłaś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Rinuś']hahahha wsadź do wody :evil_lol: [quote name='Vectra']a płakałyście za iksińską :shake: :evil_lol: a tu proszę GWIAZDA , świeża i nowa :multi: [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahaha boski romantyk:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja chyba wolała bym opowieci z zielonego lasu:roll: Cześć Aga:loveu: czesc Moniczka:loveu: a widzialas tu kiedys opowiesci z zielonego lasu:crazyeye::diabloti: [quote name='Rinuś']Dzień dobry :diabloti: ptyśku?a może ptaszku?nie pomyliło Ci się?do odpowiedniej głowy mówiłaś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: az tak narabana nie bylam:cool1::evil_lol:
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agbar'] Dzien dobry mowie:p Jezyk mi sie popsul...taki siakis drewniany sie zrobil i suchy jak wior:roll: Czy ja juz mowilam,ze kocham mojego meza???Jest taki romantyczny:cool1: Przytulilam sie do niego wczoraj wieczorem i czulym szeptem wymruczalam : ptysku opowiedz mi jakas bajeczkeeeeeee.....cisza...cisza....cisza....nagle slysze zaspany glos mojego najwspanialszego: kocham cie......:evil_lol: olala .....to ciekawe dlaczemu ten język siakiś drzewianny:p ale z pana Be bajarz ;)
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dziewczę z beaglem z Rumii - :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I czy ja się mylę? Jeśli Rumia, to Rumii? Pan B. - romantyczny, aż łzy mi stanęły w oczętach :diabloti: Dealer - ciekawe, kiedy z tego sznurka strzępki zostaną, to chyba jego ulubiona zabawka?
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agbar']czesc Moniczka:loveu: a widzialas tu kiedys opowiesci z zielonego lasu:crazyeye::diabloti: Tuuuu nieee:shake: ale może kiedyś......:razz: Czuję się nadgryziona:roll: http://images40.fotosik.pl/14/8a4ea36ec6504856.jpg
agbar Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']olala .....to ciekawe dlaczemu ten język siakiś drzewianny:p ale z pana Be bajarz ;) B jak bajarz:diabloti: [quote name='Vectra']hahahahaha pan B mnie wzruszył :evil_lol: moje wzruszenie objawilo sie obraza majestatu:diabloti: [quote name='jbk']Dziewczę z beaglem z Rumii - :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I czy ja się mylę? Jeśli Rumia, to Rumii? Pan B. - romantyczny, aż łzy mi stanęły w oczętach :diabloti: Dealer - ciekawe, kiedy z tego sznurka strzępki zostaną, to chyba jego ulubiona zabawka? on ma tego sznura juz jakis rok...:roll: [quote name='apple']Tuuuu nieee:shake: ale może kiedyś......:razz: Czuję się nadgryziona:roll: http://images40.fotosik.pl/14/8a4ea36ec6504856.jpg a nie czulas sie potem zjedzona?:evil_lol:
agbar Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 takie tam pstryki..bawilam sie:roll:
Recommended Posts