Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Nie wiem o co chodzi :mdleje: :mdleje: :mdleje:[/quote]

:multi::multi:a ja Ci powiem ;)

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nasza 1/3 muska była z Nami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi:a ja Ci powiem ;)

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nasza 1/3 muska była z Nami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po polsku to Dilerowa z tych swoich Niemców przyjechała do ojczyzny i się spotkały wszystkie 1/3 muska do kupy i stworzyły jeden musk:evil_lol:

Eeee Dilerka napisz coś, przecież my w Polandzie juz mamy internet:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po polsku to Dilerowa z tych swoich Niemców przyjechała do ojczyzny i się spotkały wszystkie 1/3 muska do kupy i stworzyły jeden musk:evil_lol:

Eeee Dilerka napisz coś, przecież my w Polandzie juz mamy internet:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a wiesz jak nam myślenie dobrze szło :grins:

:hand: sześć
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][B]witaj powrócona dilerko!! :multi:
my też powróceni... i zamieszkani w W-wie już:)
chodźta do nas na fotaski ;)
całusyyyy!! :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Selket']Nie ma :placz: Albo się ukrywa....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
w Katowcach chiba jeszcze ;)....ale za troszkę będzie tu na dogo z powrotem .....chociaż wolałabym aby już była z powrotem u Nas :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
.....chociaż wolałabym aby już była z powrotem u Nas :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no co ty... poważnie??? :crazyeye::diabloti:

Aguś.... zostawiłas lacie- wracaj :multi::multi:

i piwa nie dopiłaś... ja musiałam :eviltong::eviltong::roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no co ty... poważnie??? :crazyeye::diabloti:

[COLOR=Red]no so .....na spacer by my miały z kim chodzić ;)[/COLOR]

Aguś.... zostawiłas lacie- wracaj :multi::multi:

[COLOR=Red]u Mnie są :evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

i piwa nie dopiłaś... ja musiałam :eviltong::eviltong::roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypiła i jeszcze narzeka :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Melduje ze doszlam do siebie:diabloti:znaczy ..dojechalam:evil_lol:
potem sie odezwe bo teraz lece sie opalac:loveu:i podziwiac moje kwiaty ,ktore przez te pare dni wyrosly jak gupie:crazyeye:

naraaaa:hand:

Posted

[quote name='malawaszka']nie daje Ci to do myślenia?? :diabloti:[/quote]

daje.....:diabloti:

najwyrazniej podlewanie im szkodzi:evil_lol:bo chyba nie chcesz powiedziec ze JA im szkodze:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Melduje ze doszlam do siebie:diabloti:znaczy ..dojechalam:evil_lol:
potem sie odezwe bo teraz lece sie opalac:loveu:i podziwiac moje kwiaty ,ktore przez te pare dni wyrosly jak gupie:crazyeye:

naraaaa:hand:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj dojechana zajechana dojdziona :grins: .........czy twoim kwiatkom przypadkiem nie służą pobyty gospodyni na wyjeździe :evil_lol::evil_lol:

zrób no fotasa co :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witaj dojechana zajechana dojdziona :grins: .........czy twoim kwiatkom przypadkiem nie służą pobyty gospodyni na wyjeździe :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zrób no fotasa co :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

ale ze mojego fotasa cy jak:niewiem:....:diabloti:jak mojego to odmawiam bom nieuczesana a jak innego to tez odmawiam bo baterie zrobily kaput a mnie sie nie chce ich naladowac:roll:latoooo latoooo wszedzie....:loveu:

aaaaa..zapomnialam wam powiedziec:roll:Jak pewnie wiecie nawiedzilam podczas pobytu w Polsce czerwona i niebieska:evil_lol:u czerwonej spalam ....to bylo straszne:roll:Wpakowal mi sie do wyrka pies morderca:placz:jak ja sie balam ojjjj jak ja sie balam:placz:mial paszcze naprzeciw mej delikatnej twarzyczki i tak lypal oczami:roll::placz:ledwo dotrwalam do ranka starajac sie nie ruszac.......................................

bo tak slodko mi sie uwalil na pleckach ze szkoda mi bylo go zrzucic:loveu:ale potem se poszedl i moglam spac spokojnie:evil_lol:

Posted

:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B].........taaaaa Morderca ....ON drżał jak przyszedł do mła do wyra :evil_lol::evil_lol:...musi nastraszyłas chłopaka :evil_lol::evil_lol:...

fajnie grzeje w plec[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ki no nie :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B].........taaaaa Morderca ....ON drżał jak przyszedł do mła do wyra :evil_lol::evil_lol:...musi nastraszyłas chłopaka :evil_lol::evil_lol:...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]fajnie grzeje w plec[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]ki no nie :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ojjjj grzeje:loveu:
prawie jak to slonko przed ktorym zwialam na chwilke do domku bo mi musk zaczyna sie gotowac:evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh Aguś...
współczuję przeżycia, nie chciałabym być na Twoim miejscu ...
pies morderca, który leży obok w łóżku, gapi się na Ciebie z obłędem w oczach i do tego ta paszcza o nacisku kilku ton....

ale przecież najgorsze to to że on sobie tak poszedł a musiał fajnie grzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ahhh Aguś...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]współczuję przeżycia, nie chciałabym być na Twoim miejscu ...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pies morderca, który leży obok w łóżku, gapi się na Ciebie z obłędem w oczach i do tego ta paszcza o nacisku kilku ton....[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale przecież najgorsze to to że on sobie tak poszedł a musiał fajnie grzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

na pewno bys nie chciala:evil_lol:to bylo strasznie straszne...juz myslalam ze se sama te aorte przegryze bo to czekanie bylo najgorsze..a ON patrzal i patrzal i patrzal...i

chrapal:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...