jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to witaj w kraju emigrantko :multi::multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale ony maja szybkie auto:crazyeye:... dopiero co sie pakowala a juz we Polsce:shake: Czesc Agniesiu rajzerko:loveu:
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Nie wiem o co chodzi :mdleje: :mdleje: :mdleje:[/quote] :multi::multi:a ja Ci powiem ;) [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nasza 1/3 muska była z Nami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:a ja Ci powiem ;) [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nasza 1/3 muska była z Nami :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po polsku to Dilerowa z tych swoich Niemców przyjechała do ojczyzny i się spotkały wszystkie 1/3 muska do kupy i stworzyły jeden musk:evil_lol: Eeee Dilerka napisz coś, przecież my w Polandzie juz mamy internet:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po polsku to Dilerowa z tych swoich Niemców przyjechała do ojczyzny i się spotkały wszystkie 1/3 muska do kupy i stworzyły jeden musk:evil_lol: Eeee Dilerka napisz coś, przecież my w Polandzie juz mamy internet:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a wiesz jak nam myślenie dobrze szło :grins: :hand: sześć [/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 hej hej Dilka:multi: jak ci sie u nas podoba??:grin::evil_lol:
basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [COLOR=Purple][B]witaj powrócona dilerko!! :multi: my też powróceni... i zamieszkani w W-wie już:) chodźta do nas na fotaski ;) całusyyyy!! :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR]
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie nie ma jej:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']Nie ma :placz: Albo się ukrywa....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] w Katowcach chiba jeszcze ;)....ale za troszkę będzie tu na dogo z powrotem .....chociaż wolałabym aby już była z powrotem u Nas :p[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] .....chociaż wolałabym aby już była z powrotem u Nas :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] no co ty... poważnie??? :crazyeye::diabloti: Aguś.... zostawiłas lacie- wracaj :multi::multi: i piwa nie dopiłaś... ja musiałam :eviltong::eviltong::roll: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] no co ty... poważnie??? :crazyeye::diabloti: [COLOR=Red]no so .....na spacer by my miały z kim chodzić ;)[/COLOR] Aguś.... zostawiłas lacie- wracaj :multi::multi: [COLOR=Red]u Mnie są :evil_lol::evil_lol:[/COLOR] i piwa nie dopiłaś... ja musiałam :eviltong::eviltong::roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypiła i jeszcze narzeka :p[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aleście Agę spiły, jeszcze baba do siebie dojść nie może:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Melduje ze doszlam do siebie:diabloti:znaczy ..dojechalam:evil_lol: potem sie odezwe bo teraz lece sie opalac:loveu:i podziwiac moje kwiaty ,ktore przez te pare dni wyrosly jak gupie:crazyeye: naraaaa:hand:
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='agbar']podziwiac moje kwiaty ,ktore przez te pare dni wyrosly jak gupie:crazyeye: [/quote] nie daje Ci to do myślenia?? :diabloti:
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='malawaszka']nie daje Ci to do myślenia?? :diabloti:[/quote] daje.....:diabloti: najwyrazniej podlewanie im szkodzi:evil_lol:bo chyba nie chcesz powiedziec ze JA im szkodze:diabloti:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='agbar']Melduje ze doszlam do siebie:diabloti:znaczy ..dojechalam:evil_lol: potem sie odezwe bo teraz lece sie opalac:loveu:i podziwiac moje kwiaty ,ktore przez te pare dni wyrosly jak gupie:crazyeye: naraaaa:hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj dojechana zajechana dojdziona :grins: .........czy twoim kwiatkom przypadkiem nie służą pobyty gospodyni na wyjeździe :evil_lol::evil_lol: zrób no fotasa co :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]witaj dojechana zajechana dojdziona :grins: .........czy twoim kwiatkom przypadkiem nie służą pobyty gospodyni na wyjeździe :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zrób no fotasa co :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] ale ze mojego fotasa cy jak:niewiem:....:diabloti:jak mojego to odmawiam bom nieuczesana a jak innego to tez odmawiam bo baterie zrobily kaput a mnie sie nie chce ich naladowac:roll:latoooo latoooo wszedzie....:loveu: aaaaa..zapomnialam wam powiedziec:roll:Jak pewnie wiecie nawiedzilam podczas pobytu w Polsce czerwona i niebieska:evil_lol:u czerwonej spalam ....to bylo straszne:roll:Wpakowal mi sie do wyrka pies morderca:placz:jak ja sie balam ojjjj jak ja sie balam:placz:mial paszcze naprzeciw mej delikatnej twarzyczki i tak lypal oczami:roll::placz:ledwo dotrwalam do ranka starajac sie nie ruszac....................................... bo tak slodko mi sie uwalil na pleckach ze szkoda mi bylo go zrzucic:loveu:ale potem se poszedl i moglam spac spokojnie:evil_lol:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B].........taaaaa Morderca ....ON drżał jak przyszedł do mła do wyra :evil_lol::evil_lol:...musi nastraszyłas chłopaka :evil_lol::evil_lol:... fajnie grzeje w plec[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ki no nie :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=red][B].........taaaaa Morderca ....ON drżał jak przyszedł do mła do wyra :evil_lol::evil_lol:...musi nastraszyłas chłopaka :evil_lol::evil_lol:...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]fajnie grzeje w plec[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]ki no nie :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ojjjj grzeje:loveu: prawie jak to slonko przed ktorym zwialam na chwilke do domku bo mi musk zaczyna sie gotowac:evil_lol:
jonQuilla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh Aguś... współczuję przeżycia, nie chciałabym być na Twoim miejscu ... pies morderca, który leży obok w łóżku, gapi się na Ciebie z obłędem w oczach i do tego ta paszcza o nacisku kilku ton.... ale przecież najgorsze to to że on sobie tak poszedł a musiał fajnie grzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ahhh Aguś...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]współczuję przeżycia, nie chciałabym być na Twoim miejscu ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pies morderca, który leży obok w łóżku, gapi się na Ciebie z obłędem w oczach i do tego ta paszcza o nacisku kilku ton....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale przecież najgorsze to to że on sobie tak poszedł a musiał fajnie grzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] na pewno bys nie chciala:evil_lol:to bylo strasznie straszne...juz myslalam ze se sama te aorte przegryze bo to czekanie bylo najgorsze..a ON patrzal i patrzal i patrzal...i chrapal:evil_lol:
Recommended Posts