Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agbar napisał(a):
on jest raczej chudy a nie szczuply:roll:probuje go zgrubnac ..zobaczymy co z tego wyjdzie:evil_lol:
no ,kolezanka super..milosc od pierwszego wejrzenia z obydwu stron:loveu::razz:

mi się tam podoba :)
i nie zgrubiaj go ;) :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
jaki Dilerek jest szczuplutki :loveu::loveu:
super ma budowę :) :loveu:

i jaką koleżankę do spacerów ma :)

on jest raczej chudy a nie szczuply:roll:probuje go zgrubnac ..zobaczymy co z tego wyjdzie:evil_lol:
no ,kolezanka super..milosc od pierwszego wejrzenia z obydwu stron:loveu::razz:

Posted

agbar napisał(a):
dzieki:oops:moze jednak powinnam chodzic robic foty po kielichu :razz::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może może :eviltong: ale zobaczcie na cień na tym zdjęciu - rewelacja!!!:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może może :eviltong: ale zobaczcie na cień na tym zdjęciu - rewelacja!!!:loveu:

:evil_lol:ten cien to wytne i se tatoo zrobie na jego wzor i podobienstwo:diabloti:

Vectra napisał(a):
cześć paskudnico :diabloti:

czesc zmijo:diabloti:

Posted

ale fotki BW maja taki zajebisty klimacik....a dziewczynka ma jeszcze sweterek a'la tamte czasy i normalnie jakbym ogladala fotki z lat '60:p....suuuuuper sa!!!!:multi:

Posted

.................cze

to ja .nawrócona po weekendzie............ przeczytałam że Cie dopałdł kac morderca..............

ja tam juz od dawna nie miewam moralniaków............G.się przyzwyczaił...a po za tym ZAWSZe mam w zanadrzu historyjke o rozmowie pana .g z kibelkiem,.............:diabloti::diabloti::diabloti:

sie odczepia i juz:multi::multi:

szkoda że ten weekend taaaki krótki:diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:nie mogę Cię chwalić bo popadniesz w alkoholizm :evil_lol:

:hand:.........:loveu:

absolutnie mnie nie chwal....:shake::evil_lol:

lolka75 napisał(a):
ale fotki BW maja taki zajebisty klimacik....a dziewczynka ma jeszcze sweterek a'la tamte czasy i normalnie jakbym ogladala fotki z lat '60:p....suuuuuper sa!!!!:multi:

no masz..pochwalila...i co ja teraz biedna mam robic:evil_lol:

AlKil napisał(a):
Hellołki o poranku!:lol:

witaj wrocona:multi:

BeaC napisał(a):
.................cze

to ja .nawrócona po weekendzie............ przeczytałam że Cie dopałdł kac morderca..............

ja tam juz od dawna nie miewam moralniaków............G.się przyzwyczaił...a po za tym ZAWSZe mam w zanadrzu historyjke o rozmowie pana .g z kibelkiem,.............:diabloti::diabloti:

sie odczepia i juz:multi:

szkoda że ten weekend taaaki krótki:diabloti:

Sasiad mnie wczoraj dobil...poszlam wieczorem pozyczyc worek na smieci(ach ta segregacja odpadow:roll:) i pyta sie mnie czy juz mi przeszla ochota na wymordowanie Turkow:crazyeye:.....:oops:przeciez ja nie jestem..nie bylam dotad rasistka:roll::evil_lol:Podobno mialam niecny plan zgladzenia ich,prawie wszystkich...Uzywalam przy tym slow powszechnie uwazanych za obelzywe:roll:a B. nabija sie dalej...:niewiem::diabloti:

apple napisał(a):
Jaki szczęśliwy- SUUUPER!:loveu:
http://images32.fotosik.pl/242/07aa6a2e14d66630.jpg

Witaj Ago:loveu:

witaj Moniczko:loveu:

Obudzilam sie dzis wsciekla...ale jak..o matko:roll:B.zwial do pracy prawie godzine wczesniej niz zawsze,pies lezy i nawet na mnie nie patrzy,drzwi mi sie chyba popsuly bo strasznie trzaskaja przy zamykaniu:roll:...chyba sie zamkne dzis w chalupie i nie wyjde nigdzie,jestem dzis zbyt niebezpieczna:cool1:

Posted

agbar napisał(a):

witaj Moniczko:loveu:

Obudzilam sie dzis wsciekla...ale jak..o matko:roll:B.zwial do pracy prawie godzine wczesniej niz zawsze,pies lezy i nawet na mnie nie patrzy,drzwi mi sie chyba popsuly bo strasznie trzaskaja przy zamykaniu:roll:...chyba sie zamkne dzis w chalupie i nie wyjde nigdzie,jestem dzis zbyt niebezpieczna:cool1:
Coś ci przyniosłam na te zepsute drzwi;)

Posted

apple napisał(a):
Coś ci przyniosłam na te zepsute drzwi;)

bardzo ci dziekuje:cool1:Rozumiem ze mam tym rzucac w drzwi i od tego im sie polepszy:razz:

Posted

agbar napisał(a):
bardzo ci dziekuje:cool1:Rozumiem ze mam tym rzucac w drzwi i od tego im sie polepszy:razz:
Jedną łyknij a resztą mozesz rzucac i zobaczysz że się naprawią:evil_lol:

Posted

Tak wiec....prania sie susza,wyprasowalam,zgrabilam sianko po koszeniu,podlogi odkurzone,umyte,obiad prawie gotowy,pies wymeczony....energie nieco spozytkowalam ale jak by ktos mi pod reke wlazl to w czerep jeszcze by zarobil:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
Tak wiec....prania sie susza,wyprasowalam,zgrabilam sianko po koszeniu,podlogi odkurzone,umyte,obiad prawie gotowy,pies wymeczony....energie nieco spozytkowalam ale jak by ktos mi pod reke wlazl to w czerep jeszcze by zarobil:diabloti:

jakie slodkie dziewczatko:loveu:.................:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...