Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :obrazic: ......nie chrapał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 tym gorzej jesli nie chrapał... cisi mordercy są najgorsi ;) nigdy nie wiadomo kiedy zaatakują :diabloti::diabloti:
e.v.a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 czeee wrocona z czerwono niebieskiej polski:multi::multi::multi::multi:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :multi::multi::multi::multi:Aga .....kupiłam ........kefir :bigcool:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :pmój też będzie pyssssssssssssssnyyyyyyy:multi::multi::multi:
agbar Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='lolka75']psynioslam Ci truskafke...sces? buhahahhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:scem..tylko nie przezuta i wypluta:evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi::multi:Aga .....kupiłam ........kefir :bigcool:no no no.....co za wyczyn :evil_lol::evil_lol:a ja chleptam sobie koktajlos:loveu:pyyyyyysny:loveu:
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 o nie i tu o koktajloskach :placz::placz::placz: a ja mam kefir, mam jogurt naturalny, ale mogę se je co najwyżej posolić :placz::placz::placz:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='malawaszka']o nie i tu o koktajloskach :placz::placz::placz: a ja mam kefir, mam jogurt naturalny, ale mogę se je co najwyżej posolić :placz::placz::placz: mam truskaffki scesz :razz::razz:
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mam te najpraffdziffsze .......mrożone :grins: ....PYCHOTA :loveu::loveu:
malawaszka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Alicja']mam truskaffki scesz :razz::razz: ale masz prawdziwe czy te na sterydach??? :razz:
apple Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Czee Aguś:loveu: jak tam opalanko, brązowa już jesteś?:razz:
lolka75 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 a co Ty slicznotko z tym opalaniem...chcesz byc do Dilunia podobna?? pomarszczona i brazowa:evil_lol::evil_lol:?? Czesc Dilery:loveu:...deszczu ja tez sce:placz:
agbar Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 :pdo brazowosci to mi jeszcze daleko.Uwielbiam slonce ale co za duzo to ten tego....to za duzo:grins:...rozwijam markize i plawie sie w cieniu:evil_lol:z kawusia i ksiazeczka:p
agbar Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 lolka75 napisał(a):no tera to sie pochalila:roll:..ze ma markize:diabloti:...burzujstwo:shake: noooooooo:grins:..elektryczna:grins:.....bogatemu nie zabronisz:diabloti:
lolka75 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 agbar napisał(a)::pdo brazowosci to mi jeszcze daleko.Uwielbiam slonce ale co za duzo to ten tego....to za duzo:grins:...rozwijam markize i plawie sie w cieniu:evil_lol:z kawusia i ksiazeczka:p no tera to sie pochalila:roll:..ze ma markize:diabloti:...burzujstwo:shake:
agbar Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 wieje:multi:grzmi:multi:bedzie burza:multi:znaczy mam nadzieje ze bedzie:cool1:taka porzadna:cool1: zerwal sie wicher i ten zolty pyl jest wszedzie...mam go chyba w zebach nawet:evil_lol: oooooo pada:multi:jeszcze nie mocno ale pada :multi::multi:ale bedzie pieknie pachnialo po deszczyku:loveu:
malawaszka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 agbar napisał(a)::pdo brazowosci to mi jeszcze daleko.Uwielbiam slonce ale co za duzo to ten tego....to za duzo:grins:...rozwijam markize i plawie sie w cieniu:evil_lol:z kawusia i ksiazeczka:p szcześciara :placz: i co? była burza? :cool3:
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :hand: cekałam i cekałam :roll:......dziś poślę fotki kapciuszków :loveu::loveu:
jonQuilla Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 a właśnie, zrobiłaś zdjęcia burzy? :) cześć :loveu::loveu::loveu::multi::multi:
agbar Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='malawaszka']szcześciara :placz: i co? była burza? :cool3: byla:cool1:ale co to za burza phiii..dwa grzmotki:cool1: [quote name='Alicja']dawa fotaski buzy ;) nie mam:roll:nie zdazylam..zanim poszlam po aparat to sie skonczyla:grins: [quote name='apple']No i co? Ufociłaś tę burzę wreszcie:razz::evil_lol: nieee:placz: [quote name='Alicja']:hand: cekałam i cekałam :roll:......dziś poślę fotki kapciuszków :loveu::loveu: a na co cekalas:razz:na mnie?:loveu:wiec jestem tadam:multi: [quote name='jonQuilla'] a właśnie, zrobiłaś zdjęcia burzy? :) cześć :loveu::loveu::loveu::multi::multi: mowie ze nie:placz: ale za to zmniejszam wlasnie foty mordulcow..w koncu:roll:
Recommended Posts