jonQuilla Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 agbar napisał(a): mowie wam dzien dobry...aczkolwiek tyle w nim dobrego,ze slonce jest..a po za tym to bark i pol pleca mnie napierdziela :placz:a chcialam se pokopac w ogrodecku,chyba se kopne ale w sciane .... w ogole to mamy tak porypana pogode ze szok:crazyeye:W nocy jest minus 1 a w dzien plus 21:crazyeye: -1 ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: eee, a co Ty robiłaś że pół palca odmówiło posłuszeństwa? z pewnością za dużo kiwałaś na Dilusia tym paluchem i teraz Ci uschnie ;) :evil_lol::diabloti: cześć :multi::loveu:
Vectra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 agbar napisał(a):PWP...Polski Owczarek Nizinny rodowodowy:diabloti: mowie wam dzien dobry...aczkolwiek tyle w nim dobrego,ze slonce jest..a po za tym to bark i pol pleca mnie napierdziela :placz:a chcialam se pokopac w ogrodecku,chyba se kopne ale w sciane .... w ogole to mamy tak porypana pogode ze szok:crazyeye:W nocy jest minus 1 a w dzien plus 21:crazyeye: Było się nie wyprowadzać na pustynie :diabloti:
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 jonQuilla napisał(a):-1 ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: eee, a co Ty robiłaś że pół palca odmówiło posłuszeństwa? z pewnością za dużo kiwałaś na Dilusia tym paluchem i teraz Ci uschnie ;) :evil_lol::diabloti: cześć :multi::loveu: PÓŁ PLECA!!!! jakbyś poczytała wcześniej to byś wiedziała że Aga skręcała ławeczki i boleli ją pleca, łopatka bark ..... a ogóle to chciałam przelecieć blogasy a jakoś mi sie weszło na PONa ....i chyba tam zostane :cool1:
jonQuilla Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a): PÓŁ PLECA!!!! jakbyś poczytała wcześniej to byś wiedziała że Aga skręcała ławeczki i boleli ją pleca, łopatka bark ..... :oops::oops::oops::oops: ajjjjćććć....nie ma to jak umiejętność bezbłędnego czytania :roflt::roflt::roflt::roflt:
agbar Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Witojcie:multi:przyszlo do nas lato:multi::loveu:wygrzewam gnaty na slonku...:loveu: KWM:loveu:
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):Witojcie:multi:przyszlo do nas lato:multi::loveu:wygrzewam gnaty na slonku...:loveu: KWM:loveu: :placz::placz::placz: oć do mła ...... HELP MI!!! :placz::placz::placz: :cool1::cool1:
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):Witojcie:multi:przyszlo do nas lato:multi::loveu:wygrzewam gnaty na slonku...:loveu: KWM:loveu: no taaaa jak stare to cza wygrzać :razz::razz: nas tysz :grins:
agbar Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 jestem:grins: cieszycie sie:razz::diabloti: fotek kilka pieska swirka:roll:
jonQuilla Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ale wyciągnięte na słońcu zwłoczki :loveu::loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :turn-l::turn-l:dili dostał exmisje...z tapczanem cuzamen do qpy
agbar Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 jonQuilla napisał(a):ale wyciągnięte na słońcu zwłoczki :loveu::loveu::loveu::loveu: zwloczyska raczej:diabloti: clockwork napisał(a)::turn-l::turn-l:dili dostał exmisje...z tapczanem cuzamen do qpy nie bedzie darmozjad na salonach urzedowal:diabloti: Selket napisał(a):Jak mu ząbek słodko wystaje :loveu: skoro tak twierdzisz:diabloti:
agbar Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):jascur :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiedzialam ze ci sie spodoba:roll:
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 agbar napisał(a):wiedzialam ze ci sie spodoba:roll: upoluj, wciep do kartona, wystaw koło śmietnika ... ja se znajde :loveu::loveu:
clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Selket napisał(a):Dmuchawiec też twój? :evil_lol: pewnie że jej... kto inny zepsułby dmuchafca :grins:
agbar Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 clockwork napisał(a):upoluj, wciep do kartona, wystaw koło śmietnika ... ja se znajde :loveu::loveu: mam takich wiecej :razz:sces:razz::diabloti: Selket napisał(a):Dmuchawiec też twój? :evil_lol: no jasne ze moj:diabloti:na moim ogrodku rosnie to moj ci on:roll::evil_lol:przepraszam..rosl:roll:TZcik kosil i go wykosil:cool1:
Recommended Posts