Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
pewnie że jej... kto inny zepsułby dmuchafca :grins:

dobrze ze jestem blondi i nie rozumiem aluzji:grins:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
Czyli nie ma już dmuchawca, czy tak?:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Kolejna istotka zginęła śmiercią tragiczną:placz:

eee tam zaraz tragiczna:diabloti:odeszla do lepszego swiata,gdzie bedzie hasac z innymi dmuchafcami:loveu:

Posted

agbar napisał(a):

no jasne ze moj:diabloti:na moim ogrodku rosnie to moj ci on:roll::evil_lol:przepraszam..rosl:roll:TZcik kosil i go wykosil:cool1:

Czyli nie ma już dmuchawca, czy tak?:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Kolejna istotka zginęła śmiercią tragiczną:placz:

Posted

clockwork napisał(a):
Ty....
Zepsuć....
Dmuchawiec....

KCEM JASZCURY KCEM :multi::multi:

se przyjedz i se wez:grins:

Posted

clockwork napisał(a):
jutro... bo dziś nie mam czasu :loveu::loveu:

nooooo to sie pospiesz, bo niedlugo glupie ptaszyska porwa wszystkie jascury:placz:lataja tu jakies jastrzebie,orly ,sokoly,myszolowy,sojki i porywaja jascurecki...i te malusie tez:placz:i ich mama na pewno teraz placze:placz:nie lubie tych ptaszydel:cool1:

Posted

agbar napisał(a):
nooooo to sie pospiesz, bo niedlugo glupie ptaszyska porwa wszystkie jascury:placz:lataja tu jakies jastrzebie,orly ,sokoly,myszolowy,sojki i porywaja jascurecki...i te malusie tez:placz:i ich mama na pewno teraz placze:placz:nie lubie tych ptaszydel:cool1:

:placz::placz::placz: postaw stracha na wróble.. :placz::placz::placz:

Posted

jestem,jestem:roll:
Brak mi slow na opisanie wczorajszego dnia:cool1:
Krotko: bylismy u znajomych,kolega robi sam gorzalke.... pyyysznaaaa:evil_lol:za pyszna...:oops:no umarlam..na smierc umarlam:evil_lol:Nie wiem nic:niewiem:..to znaczy nie wiem jak wyszlismy od nich,jak dojechalismy do domu:roll:B. powiedzial tylko ze dawno sie tak nie smial:niewiem:...mnie tam do smiechu niebylo jakos....szczegolnie jak sie obudzilam w srodku nocy a w mojej glowie odbywalo sie party...gdzie tam party:cool1:Ktos chyba mlotem pneumatycznym sie bawil:cool1:i wtedy mi sie przypomnialo ze dzis musze isc do pracy....do ludzi...:mdleje:..poszlam i wrocilam i zyje....ale bylo ciezko:diabloti:
w kazdym badz razie,na jakis rok albo dwa albo trzy mam z glowy kosztowanie wodeczek:evil_lol:bleeeeeee...
beda foty..bo jeszcze bylam na tyle trzezwa ze dalam rade je robic:evil_lol:

Posted

hahaha ja tak świętowałam urodziny przyjaciółki :evil_lol: taaakaaa pyszna była wiśnióweczka, słodka i w ogóle :mdleje: hahaha i też nie pamiętam jak dotarliśmy do domu, no i jakby tego było mało wchodząc do domu obudziłam siostrę i szwagra bo głośno obwieszczałam jaką to ścierką i szmatą jestem, że się tak uchlałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem większą część nocki spędziłam ganiając nago do kibelka na ważne rozmowy zamiejscowe :errrr:, nago bo podobno nie pozwoliłam sobie nic założyć:evil_lol: a biedny J miał na 6 do pracy :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja tak świętowałam urodziny przyjaciółki :evil_lol: taaakaaa pyszna była wiśnióweczka, słodka i w ogóle :mdleje: hahaha i też nie pamiętam jak dotarliśmy do domu, no i jakby tego było mało wchodząc do domu obudziłam siostrę i szwagra bo głośno obwieszczałam jaką to ścierką i szmatą jestem, że się tak uchlałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem większą część nocki spędziłam ganiając nago do kibelka na ważne rozmowy zamiejscowe :errrr:, nago bo podobno nie pozwoliłam sobie nic założyć:evil_lol: a biedny J miał na 6 do pracy :oops:

Ja wolalabym nie pamietac co mowilam ale B.mi nie da zapomniec:roll::evil_lol:

a tera beda zdjecia ..no coments bitte:diabloti::roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
dobre:diabloti:.... a slyszalyscie tupot bialych mew:evil_lol:?

tupot:crazyeye:chyba raczej galop:evil_lol:..nie nie bylo tak zle..:roll::cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...