Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzien dober:grins:
mialam komputerowstret:cool1:
weekend byl przecudny,sloneczny,cieply i w ogole:loveu:
w sobote braklo mi doby:crazyeye:...od rana wpadlam w jakis taki wir pracy,zakupow itp.ze nie zauwazylam ze jest po 2 w nocy a ja prasowalam..i wcale nie chcialo mi sie spac wiec okolo 3 mialam zrobione tiramisu:mdleje:..ktos mi chyba cos do zarcia dosypal:evil_lol:za to wczoraj sie byczylam na lezaczku...:loveu:bylismy na spacerach ze psem ,ktory juz mial ewidentnie dosyc i zastrajkowal wieczorem probujac nas i naszych gosci wytruc:mdleje:...na szczescie zmilowal sie nad nami:evil_lol:dlatego moge was dzisiaj przywitac cieplo i serdecznie:grins:

Posted

[quote name='agbar']dzien dober:grins:
mialam komputerowstret:cool1:
weekend byl przecudny,sloneczny,cieply i w ogole:loveu:
w sobote braklo mi doby:crazyeye:...od rana wpadlam w jakis taki wir pracy,zakupow itp.ze nie zauwazylam ze jest po 2 w nocy a ja prasowalam..i wcale nie chcialo mi sie spac wiec okolo 3 mialam zrobione tiramisu:mdleje:..ktos mi chyba cos do zarcia dosypal:evil_lol:za to wczoraj sie byczylam na lezaczku...:loveu:bylismy na spacerach ze psem ,ktory juz mial ewidentnie dosyc i zastrajkowal wieczorem probujac nas i naszych gosci wytruc:mdleje:...na szczescie zmilowal sie nad nami:evil_lol:dlatego moge was dzisiaj przywitac cieplo i serdecznie:grins: U nas lało:shake:, było wstretnie i nie warto wspominać...........a może Aga tobie ktoś energizery załozył co:razz::diabloti:

No i jak tu nie miec dobrego dnia jak sie na taką morde patrzy:loveu:
http://images25.fotosik.pl/198/e90813d4a0d5e4a8.jpg

Posted

[quote name='apple']U nas lało:shake:, było wstretnie i nie warto wspominać...........a może Aga tobie ktoś energizery załozył co:razz::diabloti:

No i jak tu nie miec dobrego dnia jak sie na taką morde patrzy:loveu:
http://images25.fotosik.pl/198/e90813d4a0d5e4a8.jpg

mnie to sie w ogole pogorszylo:cool1:o 9 rano dzis mialam juz posprzatne,naszykowalam wsio do obiadu..potem sie zabralam za prasowanie i upieklam ciasto:roll:troszke porobilam w ogrodecku,bylam z psem i teraz sobie siadlam i mysle co by tu jeszcze zrobic:hmmmm:.....

jeszcze pare mordow:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']to niech mnie odczaruje ten ktos...:roll:bo jeszcze sie przyzwyczaje:evil_lol:Ale za to jaki pan B musi byc szczęśliwy:cool3:

Posted

[quote name='apple']Ale za to jaki pan B musi byc szczęśliwy:cool3:
jakos wlasnie nie bardzo:cool1:pol soboty go przeganialam z miejsca na miejsce bo mi przeszkadzal w dzialaniach....:evil_lol:a dzis mu zaplanowalam koszenie ...na pewno sie ucieszy jak przyjdzie do domu:evil_lol:

Posted

.................Hejka Pracowita kobieto!!!!

możesz jeszcze ..................skosić trawe, bo Ci prawie psa nie widać:eviltong::eviltong::eviltong:

:diabloti:

Posted

Witajcie:multi:
trawa skoszona...Chcialam Wam wrzucic filmik jak Dili pomagal..ale ani wrzuta ani youtube nie chca ze mna gadac.....:shake:nie wiem dlaczego:niewiem:.....

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:to teraz możecie hodować króliczki jak macie trawkę ;)

powtfora widziałam :loveu:

mamy trawke:diabloti:nawet taka swiezo zasiana:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
gupecek:loveu:...moja sucz tak lapie za odkurzacz jak ja probuje czasem sprzatac:roll:

to dobrze ze tylko czasem probujesz bo jak bys czesto sprzatala to by sie sucz zameczyla:diabloti:

Posted

agbar napisał(a):
to dobrze ze tylko czasem probujesz bo jak bys czesto sprzatala to by sie sucz zameczyla:diabloti:

dlatego wlasnie czasem:cool1: i tylko probuje:cool3:....mam na uwadze dobro mojego pieseczka:loveu:................:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...