Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

aaa wiedziałam kiedy przyjść :cool1:

Dilski !!!!! długiego życia w zdrówku !!!!

nadrobione...
inspekcja przeszła pozytywnie- ogródek
ślimaki .... bezwstydne...

jaszczurki
Dili .....

i za pazurka trzymam.... o ile sie jeszcze nie zagoił :roll::roll:

Posted

W imieniu solenizanta dziekuje Wam za zyczenia:loveu:
Matka natura postanowila dac Diluchowi prezent.....maly,calkiem niepotrzebny( ale tak czesto bywa z prezentami:cool1:)nie moge nawet powiedziec ze ladny-wrecz przeciwnie....Nie wiem jak Dili ale ja nie bardzo sie ucieszylam....:roll:Odebralam mu go-wiem -niedobra jestem:oops: w koncu to on dostal swojego malego,prywatnego........................KLESZCZA:angryy::mad:
Advantix poszedl w ruch.....kleszcz kilim:mad::mad:impreza trwa dalej:evil_lol:

Posted

...............wszystkiego naj naj naj naj.............lepsiejszego dla Dilskiego:loveu::loveu::loveu:

żadnych kleszczy

Posted

[quote name='agbar']W imieniu solenizanta dziekuje Wam za zyczenia:loveu:
Matka natura postanowila dac Diluchowi prezent.....maly,calkiem niepotrzebny( ale tak czesto bywa z prezentami:cool1:)nie moge nawet powiedziec ze ladny-wrecz przeciwnie....Nie wiem jak Dili ale ja nie bardzo sie ucieszylam....:roll:Odebralam mu go-wiem -niedobra jestem:oops: w koncu to on dostal swojego malego,prywatnego........................KLESZCZA:angryy::mad:
Advantix poszedl w ruch.....kleszcz kilim:mad::mad:impreza trwa dalej:evil_lol:
Dili się zaperacingował:evil_lol:

Posted

Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Chciałam przypomnieć, że nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Pkt 10 regulaminu.:diabloti:
wiem wiem ale mi sie nei chciało :razz:

Posted

Dziekujemy za zyczenia:loveu:Dili sie obzarl serduszkami i zoladeczkami i lezy....:loveu:
A ja.....bylam w sklepie...kupilam ......kwiaty:roll:Pelargonie,petunie,surfinie i nie wiem co jeszcze....:roll:
a teraz ide sobie sprobowac sledzia..se zrobilam to se zjem:cool1:

Posted

DILI kochany :loveu::loveu::loveu: życzę ci PSIjemnego życia wśród samych PSIjaciół:BIG: :new-bday: :popcorn:

podpisano - ciotka Aga

Aguś piękne masz zwierzaczki na swoim dworze:diabloti: takie obślizłe i wijące:evil_lol:

Posted

dzien dobry wszytkim razem i kazdemu z osobna:loveu:
Wstalam nie wiem po co bladym switem..wtedy jeszcze swiecilo slonce a teraz naplynely chmurska i mnie wkurzaja...ide zaraz chyba do lasu odczyniac uroki.....:roll:po niby cieplo ale ja pragne slonca....

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:po so do lasu ....w lesie dzemie wilk :diabloti:....oć do nas ....u nas słoneczko

bo czeba we lesie...na polanie z witkami brzozowymi w dloni....przegania sie chmuri:cool1:babcia mnie nauczyla.....pora sprobowac:roll:

Posted

[quote name='agbar']bo czeba we lesie...na polanie z witkami brzozowymi w dloni....przegania sie chmuri:cool1:babcia mnie nauczyla.....pora sprobowac:roll:

:hmmmm:nooooooooooooo jak czeba to czeba ....:roll:

Posted

[quote name='Alicja']

:hmmmm:nooooooooooooo jak czeba to czeba ....:roll:
HA!! tylko wspomnialam o odczynianiu i juz slonko zaczyna wygladac zza chmur:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...