lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Agniesiu7...pomimo ze nie odebralas wiadomosci na giegie:obrazic: to napisze do Ciebie wiadomosc prywatna...moge???:oops:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Vectra']sobie jak zwykle nic nie kupiłam :( no trudno...bede ci musiala kupic:diabloti:...... NA WSTECZU FOTYYYYYYYYYYYY!!!!!!
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):Agniesiu7...pomimo ze nie odebralas wiadomosci na giegie:obrazic: to napisze do Ciebie wiadomosc prywatna...moge???:oops: nic do mnie nie przylajzlo na gie....:hmmmm:... pisz pisz ..czekam:p
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No przecież widziałam foty , dlatego temat się zaczął :diabloti: serio mi kupisz ? jezu już się cieszę :multi: marzenia piękna rzecz :evilbat: Tylko jak wytłumaczyć TZ , że potrzebny mi obiektyw za 3 koła , skoro go wywaliłam z domu jak przytargał pomysł , że sobie silnik zmieni w aucie :diabloti: powiedziałam mu że silników pół komórki i pół garażu .. to mi powie , że szkieł pół szafki :evil_lol:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Vectra napisał(a):No przecież widziałam foty , dlatego temat się zaczął :diabloti: serio mi kupisz ? jezu już się cieszę :multi: marzenia piękna rzecz :evilbat: Tylko jak wytłumaczyć TZ , że potrzebny mi obiektyw za 3 koła , skoro go wywaliłam z domu jak przytargał pomysł , że sobie silnik zmieni w aucie :diabloti: powiedziałam mu że silników pół komórki i pół garażu .. to mi powie , że szkieł pół szafki :evil_lol: wytlucz:cool1: po co ci inne szkla jak bedziesz miala takiego wypasa:diabloti:
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 agbar napisał(a):nic do mnie nie przylajzlo na gie....:hmmmm:... pisz pisz ..czekam:p Ty slicznotko......bo ja kliklam na Twoje sloneczko i mie pokazalo zes niedostepna to se popisalam...ales nie odebrala:obrazic:...to co mam zrobic innego??:niewiem:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 agbar napisał(a):wytlucz:cool1: po co ci inne szkla jak bedziesz miala takiego wypasa:diabloti: zagram se w totka :cool1:
Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 to siem mnie podobje :loveu::loveu::loveu:to w tej kałuży :grins: http://images31.fotosik.pl/221/d2f5404a7cef195a.jpg gaduły :mdleje:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='lolka75']Ty slicznotko......bo ja kliklam na Twoje sloneczko i mie pokazalo zes niedostepna to se popisalam...ales nie odebrala:obrazic:...to co mam zrobic innego??:niewiem: psssssttt..ja sie ukrywam...wielbiciele wiesz te sprawy:loveu::diabloti: [quote name='Vectra']zagram se w totka :cool1: podac ci numerki??? [quote name='Alicja']to siem mnie podobje :loveu::loveu::loveu:to w tej kałuży :grins: http://images31.fotosik.pl/221/d2f5404a7cef195a.jpg gaduły :mdleje: To ONE:roll: Alicjo ciesze sie ze ci sie podoba zdjecie,:loveu::loveu:z ktorego jestem niezwykle dumna a nikt nie zauwazyl.....phiiiii:diabloti:
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 agbar napisał(a): Alicjo ciesze sie ze ci sie podoba zdjecie,:loveu::loveu:z ktorego jestem niezwykle dumna a nikt nie zauwazyl.....phiiiii:diabloti: aaahahaah cholera ja tyeż miałam o tych fotkach napisać, że są świetne, aleście zaczęły o obiektywach znowu i zapomniałam o całym świecie :evil_lol:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 te fotki jakieś taki a`la kamciowe nie ? :diabloti:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):aaahahaah cholera ja tyeż miałam o tych fotkach napisać, że są świetne, aleście zaczęły o obiektywach znowu i zapomniałam o całym świecie :evil_lol: taaaa tera sie tlumaczcie...:obrazic::diabloti:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Alicja']:hand: a ja idę spaciu :loveu: chyba se tez zaraz pojde
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 moze i bys poszla jakby Ci jedna taka nie marudzila:eviltong::diabloti:
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='agbar']chyba se tez zaraz pojde :multi::multi:wstałam :loveu: jest soneczko , opada mgła i 0stopni na termometrze :hmmmm:
BeaC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ........................przyszłam:diabloti::diabloti: a co? tak se posiedzieć a wy tutaj o wstrętnym nikotynowym nałogu................ rzucałam parę razy..........pierwszy jak zaszłam w 1 ciąże, potem po jakis 4 latach tesciu doprowadził mnie do szewskiej pasji (świeć Panie nad jego duszą:diabloti:) i zaczełam.......... potem rzuciłam jak zaszłam w 2 ciąże, bo co mam niewinne dziecko zasmradzać jak się jeszcze nie urodziło:cool1: i nie paliłam................serio zaczełam (cholera nie wiadomo po co) jak kupowałam dom.............. masakra miałam nerwy .............. schudłam do 42 kg ale żyje i to jeszcze jak:diabloti::diabloti::diabloti: wróciłam do wagi i nawet po raz pierwszy w swoim życiu przytyłam:multi::multi::multi: tadam ale pale niewiele i dopiero po 17 a Cześć Aga.i jak tam kwiatki?? wczoraj posadziłam 20 bukszpanów...................zamówiłam na allegro :loveu: hmmmmmmmmm o fajkach to nie było tu nic nie szkodzi
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć Aga widziałam jakies ciemne foty:diabloti: gdyby nie krawatka Diliego to bym go nie zauważyła:diabloti::eviltong: http://images24.fotosik.pl/198/82b818b523e84673.jpg A tak poza tym to dzień dober:loveu:
agbar Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']te fotki jakieś taki a`la kamciowe nie ? :diabloti: czy ty mnie sugerujesz ze nie wytrymowalam fotek:mad::diabloti: [quote name='lolka75']moze i bys poszla jakby Ci jedna taka nie marudzila:eviltong::diabloti: na szczescie skonczyla i moglam isc spoczac w pokoju....:evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi:wstałam :loveu: jest soneczko , opada mgła i 0stopni na termometrze :hmmmm: ja tez wstalam,tez mam soneczko nie mam mgiely i mam 7 stopni.....chyba sie urzne ze szczescia:evil_lol: [quote name='BeaC']........................przyszłam:diabloti::diabloti: a co? tak se posiedzieć a wy tutaj o wstrętnym nikotynowym nałogu................ rzucałam parę razy..........pierwszy jak zaszłam w 1 ciąże, potem po jakis 4 latach tesciu doprowadził mnie do szewskiej pasji (świeć Panie nad jego duszą:diabloti:) i zaczełam.......... potem rzuciłam jak zaszłam w 2 ciąże, bo co mam niewinne dziecko zasmradzać jak się jeszcze nie urodziło:cool1: i nie paliłam................serio zaczełam (cholera nie wiadomo po co) jak kupowałam dom.............. masakra miałam nerwy .............. schudłam do 42 kg ale żyje i to jeszcze jak:diabloti::diabloti::diabloti: wróciłam do wagi i nawet po raz pierwszy w swoim życiu przytyłam:multi::multi::multi: tadam ale pale niewiele i dopiero po 17 a Cześć Aga.i jak tam kwiatki?? wczoraj posadziłam 20 bukszpanów...................zamówiłam na allegro :loveu: hmmmmmmmmm o fajkach to nie było tu nic nie szkodzi troche ci sie popierdasilo ale co tam:evil_lol: kwiatki czekaja na mnie..moze dzis bede dzialac w ogrodecku bo zapowiada sie ladna pogoda.... [quote name='apple']Cześć Aga widziałam jakies ciemne foty:diabloti: gdyby nie krawatka Diliego to bym go nie zauważyła:diabloti::eviltong: http://images24.fotosik.pl/198/82b818b523e84673.jpg A tak poza tym to dzień dober:loveu: one fcale nie som ciemne:obrazic:.....one som super cool .....czarne:grins: a tak w ogole to dzien dober:loveu:
agbar Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='apple']No nie fochaj one sa po prostu artystyczne:evil_lol: :loveu: nie przychlebiaj sie....:diabloti:
apple Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='agbar'] one fcale nie som ciemne:obrazic:.....one som super cool .....czarne:grins: a tak w ogole to dzien dober:loveu:No nie fochaj one sa po prostu artystyczne:evil_lol: :loveu:
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Vectra']dżem dobry :diabloti: :hmmmm: z wilka :razz::razz:
Vectra Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 tak na poprawę humoru , podczytalam wczoraj wątek , bo w każdym dżemie wilk :diabloti:
agbar Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Ja tez tak czasem na poprawe humoru odwiedzam rozne kamciopodobne i dzemowe wateczki:evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts