Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no... niby jest to jakieś pocieszenie, ale i tak zazdraszczam Ci Twoich wzgórków :oops:

:roll::roll::roll: Wasiu, matka natura nie wszystkich nas hojnie obdarzyła, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma:grins::cool1::diabloti::diabloti:

Cze Barowa:loveu::loveu:

Posted

niki_ill napisał(a):
Witam witam i uklony dla lubego hahaha:diabloti:

i nawzajem...dla lubych:loveu::loveu::loveu::loveu:

Medorowa napisał(a):
:roll::roll::roll: Wasiu, matka natura nie wszystkich nas hojnie obdarzyła, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma:grins::cool1::diabloti::diabloti:

Cze Barowa:loveu::loveu:

czeeeee:loveu:....ale ze ciebie matka natura czyms nie obdarzyla:crazyeye:i ty tak sie publicznie do tego przyznajesz:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:mad:...................:obrazic:

noooo jussssss nie fochaj.......:loveu::loveu::loveu:
tak szybko doszlo???? szok.....ale to dobrze:p

Posted

:grins: jus nie focham ....ino chyba zbiłabym kogoś :mad::mad:...wiesz kogo :cool1:

....bo jednak się sprawdza ......kto się ......:siara: urodził ten kanarkiem nie umrze ...
:mad:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: jus nie focham ....ino chyba zbiłabym kogoś :mad::mad:...wiesz kogo :cool1:

....bo jednak się sprawdza ......kto się ......:siara: urodził ten kanarkiem nie umrze ...:mad:

to mi ulglo ze nie fochasz...w nagrode ze sie powstrzymujesz od bicia dam ci pare fotek bo wlasnie wrocilismy ze spacerniaka:p

Posted

[quote name='lolka75']masz slicznego kolege meza:oops::loveu: i slicznego psa:loveu:

nooo on sliczny,pies sliczny...ja sliczna.....no normalnie szok:loveu::loveu::loveu::evil_lol:
specjalnie for ju;):loveu:

Posted

[quote name='agbar']kazalam im sie szczerze usmiechac:mad::evil_lol:udalo sie no nie??:loveu::loveu:

:razz:powiedziałaś im że do MNIE :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...