Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
i dlatego tak naturalnie im to wyszło? :turn-l: :evil_lol:

nooo sprobowalo by im nie wyjsc:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
dziekuje:oops:....fajnie byc taka cudowna rodzinka:loveu:? zazdroszcze:oops::-(

Lolus....:-o...czego zazdroscisz???:niewiem: a ty nie masz cudownej rodzinki?Masz synusia cudnego,madrego z fantazja ze daj panie boze oby wiecznie i mzulka tez masz z tego co wiem i kota i psa...i kota na punkcie psa:evil_lol:...no co ty???

Posted

Vectra napisał(a):
żem przyszła se zajarać do Cia

powiem Ci barowa , że kosa robisz foty , lubię ten klimat kolorystyczny :)

nooo zapalic by mozna czemu nie:grins:
a co do fot.....:shake:juz sie rozgladam za lustrem,ten klimat kolorystyczny to efekt slonca za plecami i poznej pory przy ktorej moim apartem nawet na manualu foty w ruchu wychodza ...nooo raczej nie wychodza, przy ISO 200 szumi tak ze normalnie morze to nic:evil_lol:

malawaszka napisał(a):
łoooo na ostatnim to można się przestraszyć :-o

mozna.....:roll:pozwalam:grins:

Posted

A jakie cesz lustro ? byle nie nikony d40 d60 , bo nie wyrobisz na szkła .. łone bez silniczka som i szkła droższe i nie kupuj kita bo będziesz bluzgać :diabloti:

Posted

dziewczynki ratujcie......polazlam dzis do optyka i fotograficznego i mi powiedzieli ze jasne obiektywy to sie zaczynaja od 1000€ wzwyz...... czy mam sie na to szykowac czy lepiej sie poddac i meczyc sie z badziewiem?...jakie sa ceny obiektywow...bo prawde mowiac to mnie troche wyrwalo z trampek moich czerwonych:shake:

Posted

lolka75 napisał(a):
dziewczynki ratujcie......polazlam dzis do optyka i fotograficznego i mi powiedzieli ze jasne obiektywy to sie zaczynaja od 1000€ wzwyz...... czy mam sie na to szykowac czy lepiej sie poddac i meczyc sie z badziewiem?...jakie sa ceny obiektywow...bo prawde mowiac to mnie troche wyrwalo z trampek moich czerwonych:shake:

jaki masz aparat ? ceny są różne , zależy od firmy i do jakiego korpus :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
A jakie cesz lustro ? byle nie nikony d40 d60 , bo nie wyrobisz na szkła .. łone bez silniczka som i szkła droższe i nie kupuj kita bo będziesz bluzgać :diabloti:

to juz wiem kochana...sie nastawiam na d80...albo na canona 400d albo 450d...ten pierwszy i ostatni na razie mnie cenowo z leksza hamuja...ale zanim sie zdecyduje to pewnie stanieja....
podobno canony mniej szumia?
a jak bedzie okazja to nie pogardze ani d70 ani 300d....zreszta puszka jak puszka wlasciwie to za obiektywami patrze,wiec chce tannsze pudlo zeby moc w obiektywy zainwestowac...ale co ja sie tam znam:cool1:

AlKil napisał(a):
Dzień dobry! Szukam zagubionego pająka, podobno był tu???:diabloti:
noe podobno!!!! ON TU BYL NA PEWNO!!!!malo nie umarlam....zostal wyprowadzony w trybie natchmaistowym.widziano go ostatnio jak sie kierowal na poludnie....:roll:

lolka75 napisał(a):

o ja cie....:loveu:masz czerwone trampki:loveu::loveu:cuuudnie:evil_lol::evil_lol:
jasne sa drogie...to znaczy drozsze niz ciemne...i tak jak matka ma kochana Ewa powiedziala cena zalezy od wielu czynnikow....

Posted

pani w sklepie popatrzyla na mnie i powiedziala: "äle jasne obiektywy sa dla zawodowcow".... no to juz wiecej nie dyskutowalam z pania:niewiem:... bo gdzie mi do zawodowca:placz:
pokazala mi obiektyw...kurcze zebym nie pomylila....chyba 55-300mm ale ciemny i powiedziala ze "wszyscy"takie kupuja

Posted

lolka75 napisał(a):
pani w sklepie popatrzyla na mnie i powiedziala: "äle jasne obiektywy sa dla zawodowcow".... no to juz wiecej nie dyskutowalam z pania:niewiem:... bo gdzie mi do zawodowca:placz:
pokazala mi obiektyw...kurcze zebym nie pomylila....chyba 55-300mm ale ciemny i powiedziala ze "wszyscy"takie kupuja

ale ty nie jestes ''wszyscy'':diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

ja tam se kitka dokupiłam na allegro za 150 zł bo jednak czasem się przydaje takie małe goowienko :lol:

Lolka- nie słuchaj Pań ze sklepu :shake:

Posted

lolka75 napisał(a):

powiedz pani że jest głupia pinda :diabloti:
a to pewnie 70 - 300 , powiem ci tak , robie tym zdjęcia i wcale nie jest takie złe , Ty masz białego psa :cool3:

mi by się przydało takie 50 - 500 :loveu: ale szlag by to 6 tysięcy kosztuje :evil_lol:
nie mam drobnych :placz: :placz:

Posted

to co mam robic z tym obiektywem?:placz:...kurka.... ja chce fajny ale nha alegro nie kupie bo mnie przeraza zagraniczny kontakt i placenia

z placeniem to mam okropny problem....kurcze chcem ale zaaz w banku kaza znalezc jakies iban numery i jakies inne... cholera by to wziela.... nawet w PWP nie umiem pomoc przez ta biurokracje:placz:

Posted

[quote name='Vectra']powiedz pani że jest głupia pinda :diabloti:
a to pewnie 70 - 300 , powiem ci tak , robie tym zdjęcia i wcale nie jest takie złe , Ty masz białego psa :cool3:

mi by się przydało takie 50 - 500 :loveu: ale szlag by to 6 tysięcy kosztuje :evil_lol:
nie mam drobnych :placz: :placz:

jak to nie masz????:crazyeye::diabloti:to co zrobilas:crazyeye:co kupilas:crazyeye::diabloti:

[quote name='lolka75']to co mam robic z tym obiektywem?:placz:...kurka.... ja chce fajny ale nha alegro nie kupie bo mnie przeraza zagraniczny kontakt i placenia

z placeniem to mam okropny problem....kurcze chcem ale zaaz w banku kaza znalezc jakies iban numery i jakies inne... cholera by to wziela.... nawet w PWP nie umiem pomoc przez ta biurokracje:placz:

a ebay??;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...