malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 i dlatego tak naturalnie im to wyszło? :turn-l: :evil_lol:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 malawaszka napisał(a):i dlatego tak naturalnie im to wyszło? :turn-l: :evil_lol: nooo sprobowalo by im nie wyjsc:diabloti:
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='agbar']nooo on sliczny,pies sliczny...ja sliczna.....no normalnie szok:loveu::loveu::loveu::evil_lol: specjalnie for ju;):loveu: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9964751 dziekuje:oops:....fajnie byc taka cudowna rodzinka:loveu:? zazdroszcze:oops::-(
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):dziekuje:oops:....fajnie byc taka cudowna rodzinka:loveu:? zazdroszcze:oops::-( Lolus....:-o...czego zazdroscisz???:niewiem: a ty nie masz cudownej rodzinki?Masz synusia cudnego,madrego z fantazja ze daj panie boze oby wiecznie i mzulka tez masz z tego co wiem i kota i psa...i kota na punkcie psa:evil_lol:...no co ty???
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 żem przyszła se zajarać do Cia powiem Ci barowa , że kosa robisz foty , lubię ten klimat kolorystyczny :)
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 łoooo na ostatnim to można się przestraszyć :-o
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Vectra napisał(a):żem przyszła se zajarać do Cia powiem Ci barowa , że kosa robisz foty , lubię ten klimat kolorystyczny :) nooo zapalic by mozna czemu nie:grins: a co do fot.....:shake:juz sie rozgladam za lustrem,ten klimat kolorystyczny to efekt slonca za plecami i poznej pory przy ktorej moim apartem nawet na manualu foty w ruchu wychodza ...nooo raczej nie wychodza, przy ISO 200 szumi tak ze normalnie morze to nic:evil_lol: malawaszka napisał(a):łoooo na ostatnim to można się przestraszyć :-o mozna.....:roll:pozwalam:grins:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 i takie se tam...zachod slonca inaczej:cool1:
jonQuilla Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 zarówno pan pies jak i pan mąż bardzo ładnie się prezentują :) :eviltong: http://images32.fotosik.pl/220/a2db4732548e79d0.jpg papugę na patyczku udaje :) :evil_lol:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A jakie cesz lustro ? byle nie nikony d40 d60 , bo nie wyrobisz na szkła .. łone bez silniczka som i szkła droższe i nie kupuj kita bo będziesz bluzgać :diabloti:
AlKil Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzień dobry! Szukam zagubionego pająka, podobno był tu???:diabloti:
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dziewczynki ratujcie......polazlam dzis do optyka i fotograficznego i mi powiedzieli ze jasne obiektywy to sie zaczynaja od 1000€ wzwyz...... czy mam sie na to szykowac czy lepiej sie poddac i meczyc sie z badziewiem?...jakie sa ceny obiektywow...bo prawde mowiac to mnie troche wyrwalo z trampek moich czerwonych:shake:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):dziewczynki ratujcie......polazlam dzis do optyka i fotograficznego i mi powiedzieli ze jasne obiektywy to sie zaczynaja od 1000€ wzwyz...... czy mam sie na to szykowac czy lepiej sie poddac i meczyc sie z badziewiem?...jakie sa ceny obiektywow...bo prawde mowiac to mnie troche wyrwalo z trampek moich czerwonych:shake: jaki masz aparat ? ceny są różne , zależy od firmy i do jakiego korpus :cool3:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='lolka75']canon eos 400d:niewiem: TU masz wsio jasne do canonów
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Vectra napisał(a):A jakie cesz lustro ? byle nie nikony d40 d60 , bo nie wyrobisz na szkła .. łone bez silniczka som i szkła droższe i nie kupuj kita bo będziesz bluzgać :diabloti: to juz wiem kochana...sie nastawiam na d80...albo na canona 400d albo 450d...ten pierwszy i ostatni na razie mnie cenowo z leksza hamuja...ale zanim sie zdecyduje to pewnie stanieja.... podobno canony mniej szumia? a jak bedzie okazja to nie pogardze ani d70 ani 300d....zreszta puszka jak puszka wlasciwie to za obiektywami patrze,wiec chce tannsze pudlo zeby moc w obiektywy zainwestowac...ale co ja sie tam znam:cool1: AlKil napisał(a):Dzień dobry! Szukam zagubionego pająka, podobno był tu???:diabloti:noe podobno!!!! ON TU BYL NA PEWNO!!!!malo nie umarlam....zostal wyprowadzony w trybie natchmaistowym.widziano go ostatnio jak sie kierowal na poludnie....:roll: lolka75 napisał(a):dziewczynki ratujcie......polazlam dzis do optyka i fotograficznego i mi powiedzieli ze jasne obiektywy to sie zaczynaja od 1000€ wzwyz...... czy mam sie na to szykowac czy lepiej sie poddac i meczyc sie z badziewiem?...jakie sa ceny obiektywow...bo prawde mowiac to mnie troche wyrwalo z trampek moich czerwonych:shake: o ja cie....:loveu:masz czerwone trampki:loveu::loveu:cuuudnie:evil_lol::evil_lol: jasne sa drogie...to znaczy drozsze niz ciemne...i tak jak matka ma kochana Ewa powiedziala cena zalezy od wielu czynnikow....
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='jonQuilla']zarówno pan pies jak i pan mąż bardzo ładnie się prezentują :) :eviltong: http://images32.fotosik.pl/220/a2db4732548e79d0.jpg papugę na patyczku udaje :) :evil_lol: ups zonkilku...zniknelas mi w tlumie:evil_lol: niech udaje nawet papuge...byle nie skrzeczal:cool1::diabloti:
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 pani w sklepie popatrzyla na mnie i powiedziala: "äle jasne obiektywy sa dla zawodowcow".... no to juz wiecej nie dyskutowalam z pania:niewiem:... bo gdzie mi do zawodowca:placz: pokazala mi obiektyw...kurcze zebym nie pomylila....chyba 55-300mm ale ciemny i powiedziala ze "wszyscy"takie kupuja
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):pani w sklepie popatrzyla na mnie i powiedziala: "äle jasne obiektywy sa dla zawodowcow".... no to juz wiecej nie dyskutowalam z pania:niewiem:... bo gdzie mi do zawodowca:placz: pokazala mi obiektyw...kurcze zebym nie pomylila....chyba 55-300mm ale ciemny i powiedziala ze "wszyscy"takie kupuja ale ty nie jestes ''wszyscy'':diabloti:
malawaszka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Vectra napisał(a):A jakie cesz lustro ? byle nie nikony d40 d60 , bo nie wyrobisz na szkła .. łone bez silniczka som i szkła droższe i nie kupuj kita bo będziesz bluzgać :diabloti: ja tam se kitka dokupiłam na allegro za 150 zł bo jednak czasem się przydaje takie małe goowienko :lol: Lolka- nie słuchaj Pań ze sklepu :shake:
Vectra Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 lolka75 napisał(a):pani w sklepie popatrzyla na mnie i powiedziala: "äle jasne obiektywy sa dla zawodowcow".... no to juz wiecej nie dyskutowalam z pania:niewiem:... bo gdzie mi do zawodowca:placz: pokazala mi obiektyw...kurcze zebym nie pomylila....chyba 55-300mm ale ciemny i powiedziala ze "wszyscy"takie kupuja powiedz pani że jest głupia pinda :diabloti: a to pewnie 70 - 300 , powiem ci tak , robie tym zdjęcia i wcale nie jest takie złe , Ty masz białego psa :cool3: mi by się przydało takie 50 - 500 :loveu: ale szlag by to 6 tysięcy kosztuje :evil_lol: nie mam drobnych :placz: :placz:
lolka75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 to co mam robic z tym obiektywem?:placz:...kurka.... ja chce fajny ale nha alegro nie kupie bo mnie przeraza zagraniczny kontakt i placenia z placeniem to mam okropny problem....kurcze chcem ale zaaz w banku kaza znalezc jakies iban numery i jakies inne... cholera by to wziela.... nawet w PWP nie umiem pomoc przez ta biurokracje:placz:
agbar Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Vectra']powiedz pani że jest głupia pinda :diabloti: a to pewnie 70 - 300 , powiem ci tak , robie tym zdjęcia i wcale nie jest takie złe , Ty masz białego psa :cool3: mi by się przydało takie 50 - 500 :loveu: ale szlag by to 6 tysięcy kosztuje :evil_lol: nie mam drobnych :placz: :placz: jak to nie masz????:crazyeye::diabloti:to co zrobilas:crazyeye:co kupilas:crazyeye::diabloti: [quote name='lolka75']to co mam robic z tym obiektywem?:placz:...kurka.... ja chce fajny ale nha alegro nie kupie bo mnie przeraza zagraniczny kontakt i placenia z placeniem to mam okropny problem....kurcze chcem ale zaaz w banku kaza znalezc jakies iban numery i jakies inne... cholera by to wziela.... nawet w PWP nie umiem pomoc przez ta biurokracje:placz: a ebay??;)
Recommended Posts