apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']chyba zaraz jade...malowac bede:cool1:wczoraj mi nie wyszlo tak jak chcialam i musze poprawic:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]sie nie umie sie nie robi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='agbar']chyba zaraz jade...malowac bede:cool1:wczoraj mi nie wyszlo tak jak chcialam i musze poprawic:)[/quote] :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:na różowo ;)[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 niech maluje...a na gotowe my przyjedziemy wsystkie i bedziemy sie goscic:diabloti::diabloti::diabloti:...i sie u niej zasiedzimy:diabloti: czesc malarzu:loveu:
Kate I Luka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witaj Agula :) A pomyślałaś Ty o tym, że mieszkając w chmurach będziesz miała stale POCHMURNO???? :shake::shake::shake: Witam witam i o zdrwie pytam :)
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :) :multi: widziałam otoczenie domku :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/162/c30d8bd02287444e.jpg[/url] łałł.... jaki piekny:loveu: twoj??:loveu: a ten ogród:loveu::loveu::loveu::loveu:i kwiaty :loveu::loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...........no i jeszcze kabelka ciągnąć będą :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Medorowa']Taki raj na ziemi:loveu: :loveu: Marzy mi się kiedyś [COLOR=Cyan]domek w takim miejscu, do tego stado ( no dobra z tym stadem to przesadzam;) :evil_lol: ) psów, stadnina koni.... achh się rozmarzyłam ...[/COLOR] [URL]http://images28.fotosik.pl/161/f2b65b1f0de83b55.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jessooo ja myślałam że ci sie marzy ciągnięcie kabelka... że to raj na ziemi :roll::cool1: cze Aguś..... jak już wpadniesz w transa to nasze studio prosi sie o malowanie :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/162/c30d8bd02287444e.jpg[/url] ahhh pięknie :loveu::loveu::loveu: poka domecek i ogródecek!!!! :mad:
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jessooo ja myślałam że ci sie marzy ciągnięcie kabelka... że to raj na ziemi :roll::cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buhahahahahhahahahahahhaa wyję ze śmiechu buhahahahahahhaaaa KC:loveu::loveu::loveu::roflt:
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jessooo ja myślałam że ci sie marzy ciągnięcie kabelka... że to raj na ziemi :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pojęcie RAJu jest względne ......jAMENt:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahahahhahahahahahhaa wyję ze śmiechu buhahahahahahhaaaa KC:loveu::loveu::loveu::roflt:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nie posikałaś sie??? :roll::roll::roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale nie posikałaś sie??? :roll::roll::roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie, bo wcześniej byłam się odcedzić:grins:
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a wogóle ... czemu wy wszystkie jeszcze nie śpicie???? sio do łóżek!!! bo przez was zaś jutro zaśpie :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a wogóle ... czemu wy wszystkie jeszcze nie śpicie???? sio do łóżek!!! bo przez was zaś jutro zaśpie :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie zaśpisz, co najwyżej pójdziesz na późniejszą godzinę do pracy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Nie zaśpisz, co najwyżej pójdziesz na późniejszą godzinę do pracy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziś nie zdążyłam na 11tą..... zaspałam :roll::oops: ale ale .... przed dwunastą odbiłam dyskietke :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a wogóle ... czemu wy wszystkie jeszcze nie śpicie???? sio do łóżek!!! bo przez was zaś jutro zaśpie :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bądź taka :razz::razz:....Klocuś Cię obudzi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziś nie zdążyłam na 11tą..... zaspałam :roll::oops: ale ale .... przed dwunastą odbiłam dyskietke :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] grunt że do 17 wstaniesz ;)[/FONT][/B][/COLOR]
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sio sio sio .... do łóżek MARSZ!! [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sio sio sio .... do łóżek MARSZ!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ić zobacz ......u Mnie już poszli :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Aga - nie spuszczaj ty tego Blogaska z okóf bo tu takie peple przychodzą i o popuszczaniu gadają.....normalnie ci bloga zaśmiecaja :diabloti: A ja wpadam ci żec że u mnie Dzień brzydki i mam nadzieje że u ciebie ładniej.....a w ogóle to Dzień Dobry [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_9_10.gif[/IMG]
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:poka jak pomalowałaś [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/b020.gif[/IMG]...poka ....:grins: [/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze malarzu artystko :loveu::loveu: pokażesz efekty swojej pracy??? :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze malarzu artystko :loveu::loveu: pokażesz efekty swojej pracy??? :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciiii dziś zmywanko i malowanko na inny kolor bo ten siem nie podobał;):eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciiii dziś zmywanko i malowanko na inny kolor bo ten siem nie podobał;):eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :roflt::bigcool::roflt:
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='lolka75']:roflt::bigcool::roflt:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie ładnie tak się nasmiewać z koleżanki :roll:[/COLOR][/FONT][/B] :roflt::roflt::roflt:
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a co malowałąs?? włosy ??:razz::evil_lol: nie chec mi sie czytac:siara:
Recommended Posts