Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
...................chocia tyle .............idem se stąd jusz ......

bo ja nie mam dzięciołów , wiewiórek , domeczku i mnie tylko ociupinkę :placz::placz:
ale plecy umyj ...to byłam dobra
:placz:

nie rycz bądź duża

[quote name='agbar']

grzalismy sie w slonku

:placz::placz::placz: kcem suonko :placz:

Posted

[quote name='clockwork']nie rycz bądź duża

....przecie nie rycze ....ino mi przykro .......:placz::placz::placz:

:placz::placz::placz: kcem suonko :placz:

nie rycz bądź duża

Posted

[quote name='agbar']Ja dostaje co dzien Walentynke czyli kawke do lozka-czy to nie cudowne wyznanie milosci? Ze chce sie mojemu chlopu co dzien od ponad 4 lat robic mi rano kawe-choc to on idzie do pracy a ja zostaje w domu??:loveu:

nie zazdraszczam, bo mój chłop od...........od.......17 lat robi mi codziennie kawę rankiem,nawet wtedy kiedy on ma wolne a ja nie

witaj dilerko

piękne jest życie., tylko pogoda mogłaby byc niecolepsza

Posted

:multi::multi::multi: cześć Dilusiowa :) :loveu:

widziałam w jakie piękne tereny się przeprowadzacie i szczerze zazdroszczę :)
mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie szybko i w miarę spokojnie :)

powodzenia :) :kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi: cześć Dilusiowa :) :loveu:

widziałam w jakie piękne tereny się przeprowadzacie i szczerze zazdroszczę :)
mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie szybko i w miarę spokojnie :)

powodzenia :) :kciuki::kciuki:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

sorry Aguś :Rose:bo jeszcze nie widziałam spokojnej przeprowadzki

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

sorry Aguś :Rose:bo jeszcze nie widziałam spokojnej przeprowadzki

:evil_lol::evil_lol: własna matka ze mnie zbeczała ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
spoko :) zapamiętam sobie ;) :evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: mam nadzieję ze pamięci to Ty nie masz po matce i szybko zapomnisz :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: mam nadzieję ze pamięci to Ty nie masz po matce i szybko zapomnisz :roll:

no niestety mam to nieszczęście że zawsze wszystko pamiętam nawet jeśli w danej sytuacji nie brałam bezpośrednio udziału i znam ją z opowiadań :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']no niestety mam to nieszczęście że zawsze wszystko pamiętam nawet jeśli w danej sytuacji nie brałam bezpośrednio udziału i znam ją z opowiadań :) :evil_lol:
:razz::razz:no to mamy córcia przerąbane ....powiem z doświadczenia , ze to wcale nie pomaga w życiu :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:no to mamy córcia przerąbane ....powiem z doświadczenia , ze to wcale nie pomaga w życiu :roll:

:placz::placz: kurde a miałam nadzieje że z czasem to mi przestanie przeszkadzać :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']:placz::placz: kurde a miałam nadzieje że z czasem to mi przestanie przeszkadzać :eviltong:

a wiesz jakie to wqrwiajace czasami :angryy::angryy::angryy:.....pamietasz dyrdymały których nawet nie warto było poznać :mad:

Aguś :razz::razz:czy ty robalku Nasz :grins: już wróciłaś z tych zakupów :cool1:...

Posted

[quote name='Alicja']a wiesz jakie to wqrwiajace czasami :angryy::angryy::angryy:.....pamietasz dyrdymały których nawet nie warto było poznać :mad:

wiem...jak mi coś znajoma opowiada to po długim okresie czasu jak ona zapomina to ja mogę za nią historię opowiedzieć nawet jeśli nie znam ludzi którzy brali w tym udziału :roll::roll:
szkoda że to się tak na naukę nie przekłada ;)

Cześć Dilasy ;) :loveu::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...