Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Aga fantastyczne miejsce - na prawde .......tylko gdzie ty bedziesz świeże bułeczki kupować jak mówisz że tam nie ma piekarni :hmmmm:

dla tego miejsca gotowa jestem jesc suchy chleb:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tak powaznie...kupuje sie zapas buleczek ktore sie samodzielnie w 10 minut piecze w piekarniku i co dzien sie ma swieze pieczywko:pa w ostatecznosci wsiada w autko bladym switem i te marne 5 czy 6 km jedzie po chlebus:lol:

albo sie wysyla dobrego kolege meza:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']dla tego miejsca gotowa jestem jesc suchy chleb:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tak powaznie...kupuje sie zapas buleczek ktore sie samodzielnie w 10 minut piecze w piekarniku i co dzien sie ma swieze pieczywko:pa w ostatecznosci wsiada w autko bladym switem i te marne 5 czy 6 km jedzie po chlebus:lol:

albo sie wysyla dobrego kolege meza:evil_lol:Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa:roll:.................no ale miejsce cudne :loveu:

Posted

[quote name='apple']Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa:roll:.................no ale miejsce cudne :loveu:

zgadzam sie z toba:loveu:

[quote name='Alicja']dzień dobry przyszłam powiedzieć :razz:
domek chciałam zobaczyć .....lasek mam taki sam :grins:

domek......yyyyy.....mam pare fot srodka w remoncie...sces:razz:

Posted

[quote name='Alicja']a w chmurach :roll:

a co? nie zasluguje na to by mieszkac w chmurach:diabloti:

[quote name='clockwork']ale fajnie bedziesz se mieszkać :loveu::loveu:

se bede....jak mnie przeprowadzka nie zabije....
wlasnie walcze z firma telefoniczna:mad:bo se zazyczyli za podlaczenie kosmicznych pieniedzy:mad:zaraz mnie rozniesie:angryy:

Posted

[quote name='agbar']a co? nie zasluguje na to by mieszkac w chmurach:diabloti:

aaaaa to ja nie wiem :evil_lol:

se bede....jak mnie przeprowadzka nie zabije....
wlasnie walcze z firma telefoniczna:mad:bo se zazyczyli za podlaczenie kosmicznych pieniedzy:mad:zaraz mnie rozniesie:angryy:

no to już przesada ....jakbyś mieszkała na księżycu to rozumię kosmiczne pieniądze :diabloti:...ale w chmurach :hmmmm: .... ;)

Posted

[quote name='Alicja']no to już przesada ....jakbyś mieszkała na księżycu to rozumię kosmiczne pieniądze :diabloti:...ale w chmurach :hmmmm: .... ;)

to pewnie przez to ze do chmur daleko i kabelka wiecej musza pociagnac:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']to pewnie przez to ze do chmur daleko i kabelka wiecej musza pociagnac:evil_lol:

:roll:...........no i jeszcze kabelka ciągnąć będą :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:...........no i jeszcze kabelka ciągnąć będą :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak lubia:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']jak lubia:razz::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hobbyści

a ja Ci powiem że Moje Bezludzie wygląda podobnie ino ze na śląsku :cool1:...ale serio tam są też cudne widoczki ...jak wygram w Lotto to se tam domeczek postawie :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...