Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']bo Ona ciężko pracująco -licząca bidulka nasza jest :razz::razz::razz:

niech przyjdzie i blaga o przebaczenie:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']niech przyjdzie i blaga o przebaczenie:diabloti:

:cool1:......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:

to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:

:hmmmm: ................................. :roflt: :roflt: :roflt: bo to jest tak ....że MY 3 mamy 1 mózga podzielonego na 3 części i jak Madzia zamęczy swoją 1/3 to ja bedę musiała się z nią podzielić moją 1/3 bo Aga zabrała swoja 1/3 do Niemiec :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:......eee no taka nieczuła będziesz :diabloti:....zamiast wsiąść w helikopter i pomóc księgowość robić :shake::shake::shake:...oj oj oj ....toż nam się 1/3 wykończy i jak we trzy na 2/3 muska będziemy funkcjonować ....jeszcześ swoje 1/3 wywiozła i nam zostanie 1/3 na pół:placz:

a gdzie ja tam wyladuje jak u niej na klatce jakies geje halasuja:diabloti:

[quote name='lolka75']to ja muska mam chyba nic bo za cholere nie rozumiem co tu Alenka napisalas:evil_lol:

a widzisz:diabloti:mowilam -nie nadrabiaj!!:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']a gdzie ja tam wyladuje jak u niej na klatce jakies geje halasuja:diabloti:

w Jebiu na Rynku :roflt:

a widzisz:diabloti:mowilam -nie nadrabiaj!!:evil_lol:

ha ha ha ....ostrzegałaś :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='apple']A nie mówiłam :diabloti:

a jesli masz ONE na mysli to tak, wiem...zagladaja tu czasem:roll::diabloti:

Posted

:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:

o a dlaczego mi slowo pi.er.do.ly wygwiazdkowalo???

Posted

[quote name='Alicja']:shake: :shake: :shake: NIE mówiłas :grins:

[quote name='agbar']a jesli masz ONE na mysli to tak, wiem...zagladaja tu czasem:roll::diabloti:No nie ma jak autoreklama :diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:

streszczam:zalozylam blogasa i zaraz potem przyszly ONE:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']:diabloti:Agnieszko:loveu: to ja mam pomysla co do nadrabiania. Ty mi zrobisz spis tresci Twojego blogaska i wypiszesz gdzie jest o panu Psie i gdzie sa wazne sprawy a gdzie ONE *******y wypisuja:diabloti:. Dobry pomysl co??:diabloti::loveu:

o a dlaczego mi slowo pi.er.do.ly wygwiazdkowalo???

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cenzura ......dużo słów wypipkowywuje ...
np . nasłu****e = nasłu.ch.uje

[quote name='agbar']streszczam:zalozylam blogasa i zaraz potem przyszly ONE:diabloti:

:hmmmm: założyłaś blogasa :razz::razz::razz:....kłamczuszkasz ...wtedy to się nazywało galeria :grins:

a ONE zwabione zostały czarami i podstępem ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cenzura ......dużo słów wypipkowywuje ...
np . nasłu****e = nasłu.ch.uje

:hmmmm: założyłaś blogasa :razz::razz::razz:....kłamczuszkasz ...wtedy to się nazywało galeria :grins:

a ONE zwabione zostały czarami i podstępem ;):evil_lol:

ale zajebisty nie wypipkowuje:razz:tak wiec ONE tu som bo to zajebisty blogas jest:loveu:

Posted

[quote name='agbar']ale zajebisty nie wypipkowuje:razz:tak wiec ONE tu som bo to zajebisty blogas jest:loveu:

Blogas JEST zajebisty BO ONE tu som :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']
Blogas JEST zajebisty BO ONE tu som :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']

i robia zajebiste zamieszanie:diabloti:

NA WSTECZU SA FOTY!!!:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:

:razz::razz::razz:ale Ci ktoś gupot naopowiadał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ha a przed chwila słyszałam że wy to nie owe ONE. A skoro wy to nie owe ONE to owe one to JA! :diabloti:

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:diabloti:

bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa a sex plus pelna kasa to wtedy sukces jest:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase:diabloti:

bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa a sex plus pelna kasa to wtedy sukces jest:diabloti:

:razz::razz:..bo we mnie jest sex

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...