clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='agbar']nie histeryzuj Alicjo...oczywiscie ze mam:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a w nim też dżemie wilk :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Cześć widzialam Dilera:diabloti::razz: [/B][/COLOR]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Cześć widzialam Dilera:diabloti::razz: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a co to za zachcianki:roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] idz precz zarazo:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Cześć[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]widzialam Dilera:diabloti::razz:[/COLOR][/B] [/quote] chwalisz sie czy zalisz:razz: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='agbar']a co to za zachcianki:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zachciankowe...:p... ja to Madzi nalałam soku przez głośniki :razz:[/B][/COLOR][/FONT] idz precz zarazo:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a dlaczemu :grins:[/B][/COLOR][/FONT] z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może być jeszcze gorzej niż jest :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] chwalisz sie czy zalisz:razz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ona się asi :p[/B][/COLOR][/FONT] ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kurde...a to ja was ino na DT biere...taaaa a potem się okaże że Was nikt nie chce i se na DS zostaniecie :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i założymy se skarpete w AFN :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ide se umyć myśli ...............[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-353.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [COLOR=Purple][B]witaj ach witaj... smażąca mi pączusie dilerko :multi: :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red] ciekawe kogo miałaś namyśli :hmmmm:[/COLOR][/FONT] Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze :loveu::loveu::loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ciekawe...... mysle że Dilusiowa bedzie wiedziec o kogo biega:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ciekawe...... mysle że Dilusiowa bedzie wiedziec o kogo biega:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...oj myślę ze się dziewcze namęczy :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gaduły :shake::shake: cze Aguś :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gaduły :shake::shake: cze Aguś :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]milczek :shake::shake: cze Madź :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='agbar']bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:[/quote] :errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='malawaszka']:errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ty dla Pepy ...a ja się dziś zastanawiałam co z rybikami co mam na DT :hmmmm: trzymam je w łazience bo agresywne one som :diabloti::razz::razz:... a faraonki co poszły do DS to też miałam bez umowy :mad::mad::mad:i tera kaplica ...bekne jak nic :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]do Was też doczłapałam z tą bombą kaloryczną :) [IMG]http://farm1.static.flickr.com/149/386916103_814d9edd35_m.jpg[/IMG] cześć :multi: [/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts