Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']nie histeryzuj Alicjo...oczywiscie ze mam:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooooooooooooo a propos dżemania... ide wywalić zwłoki obok Klocuszka bo on taki biedny samotny :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a w nim też dżemie wilk :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Cześć

widzialam Dilera:diabloti::razz:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też ugryzłach... zatkło mnie ... poprosze ferbatu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a co to za zachcianki:roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]och koffana:loveu: ...bo już dostawałam wysypki z histerii :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
idz precz zarazo:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol: bo ja cały dżem wyssałam bo w dżemie drzemie wilk:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol:
[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Cześć[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]widzialam Dilera:diabloti::razz:[/COLOR][/B]
[/quote]
chwalisz sie czy zalisz:razz:
[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]było dzwonić 997 albo 112 :razz::razz: niech już nie diluje :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']a co to za zachcianki:roll:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zachciankowe...:p... ja to Madzi nalałam soku przez głośniki :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

idz precz zarazo:diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a dlaczemu :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

z toba jest gorzej niz myslalam:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a może być jeszcze gorzej niż jest :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

chwalisz sie czy zalisz:razz:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ona się asi :p[/B][/COLOR][/FONT]

ta wysypka ci musk uszkodzila...:evil_lol:z czego my bedziemy zyc:razz:bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kurde...a to ja was ino na DT biere...taaaa a potem się okaże że Was nikt nie chce i se na DS zostaniecie :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i założymy se skarpete w AFN :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zjadłam pączka od ciebie..... belly pełniutki moge iść kimono walnąć... do jutra:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=red][B]że zapytam pójdziesz na żywioł czy walisz w pampersa:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj ty kobieto o brudnych myślach:diabloti:........spac ide bo żarty sie was trzymaja a nie mam już dzisiaj siłóffff:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ide se umyć myśli ...............[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-353.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jestem dzisiaj pierwsza.... hahaha.... tym dwóm gadułom..... wiesz którym :razz:..... to wystarczy podrzucić temat z podtekstem i już z blogasa nosa nie wystawiają:eviltong:......hahahaha.:evil_lol:...... dzięki temu jestem dzisiaj pierwsz:multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red]
ciekawe kogo miałaś namyśli :hmmmm:[/COLOR][/FONT]

Cze Dilusiowa:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze :loveu::loveu::loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ciekawe...... mysle że Dilusiowa bedzie wiedziec o kogo biega:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaprawde powiadam Ci ze nie wie :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myśle że nie bedzie miała najmniejszych problemów ze zidentyfikowaniem tych osób :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...oj myślę ze się dziewcze namęczy :roll::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gaduły :shake::shake:

cze Aguś :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]milczek :shake::shake:

cze Madź :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']bedziesz musiala nas przygarnac na DT...tylko umowy nie zapomnij podpisac z AFN:diabloti:[/quote]

:errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:errrr:podeślijcie mi wzór bo ja muszę ze sobą podpisać umowę na DT dla Pepy a potem na DS :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ty dla Pepy ...a ja się dziś zastanawiałam co z rybikami co mam na DT :hmmmm: trzymam je w łazience bo agresywne one som :diabloti::razz::razz:... a faraonki co poszły do DS to też miałam bez umowy :mad::mad::mad:i tera kaplica ...bekne jak nic :shake::shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]do Was też doczłapałam z tą bombą kaloryczną :)

[IMG]http://farm1.static.flickr.com/149/386916103_814d9edd35_m.jpg[/IMG]

cześć :multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...