agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nio cio .....:oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]boś wykorzystała moją 1/3 muska ...stąd zbieżność skojarzeń :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] taaaa na pewno stad:grins: [quote name='Paula_']:hand: :loveu:[/quote] Paula...ales ty rozgadana:diabloti::loveu:
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] sie nie czuj....sie umyj:grins:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu: Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='ferraribox']:multi::multi:Cześć:multi::multi::multi:[/quote] witaj ferrari:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] czesc Jablkowa:loveu: cos taka radosna??:loveu:
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar'] czesc Jablkowa:loveu: cos taka radosna??:loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]aaaaaaaa taaaaaak jaaaakoś :loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam się cieplutko :loveu::loveu::multi: [/B][/FONT][/COLOR]
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześć Aga ale nagadałyście jak mnie nie było... ide po okulary
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']witam wszystkich:p wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:[/quote] To temu mam taki doopiasty nastrój:placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='agbar'] i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi: [/quote] Wykastrujemy dziada:diabloti:
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']Boże .... SADYSTKI:crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Siostry Miłosierdzia :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffffffffff... w końcu mam więcej czasu na kompecka i inne zaPSYjaźnione blogaski.... poczytałam 2 strony wstecz.... nic normalnego- nie wiem czego sie spodziewałam :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [COLOR=Purple][B]cześć dilerkowi:) przyszliśmy Was zbuziaczkować :loveu: :buzi::buzi::buzi: [/B][/COLOR]
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa'] Wykastrujemy dziada:diabloti:[/quote] a to wszystko dla jego dobra - dobijemy żeby się nie męczył :loveu:
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='malawaszka']a to wszystko dla jego dobra - dobijemy żeby się nie męczył :loveu:[/quote] Ochh Twe serce tak bliskie memu sercu - pełne miłości i troski:loveu::loveu:
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dilerkowa gdzie ty łazisz?:mad:[/COLOR][/FONT][/B]
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wracaj tu natentychmiast do swojego blogasa:mad: i dawa nam tu Naszego Dilskiego :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Przyszłam ci trochę posprzatać bo się zakurzyło...... dawno tu nikogo nie bylo [/COLOR][/FONT][/B]:diabloti: [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_13_10.gif[/IMG] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cze Dilska i czekam na gg a cię nie ma:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
Recommended Posts