Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nio cio .....:oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]boś wykorzystała moją 1/3 muska ...stąd zbieżność skojarzeń :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
taaaa na pewno stad:grins:
[quote name='Paula_']:hand: :loveu:[/quote]
Paula...ales ty rozgadana:diabloti::loveu:

Posted

witam wszystkich:p
wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:

Posted

[quote name='agbar']witam wszystkich:p
wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
sie nie czuj....sie umyj:grins:

Posted

[quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:

Posted

[quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu:
Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='ferraribox']:multi::multi:Cześć:multi::multi::multi:[/quote]
witaj ferrari:multi:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cześć porzyczę wam swojego dobrego nastoja :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nic mi go dzisiaj nie zepsuje:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

czesc Jablkowa:loveu:
cos taka radosna??:loveu:

Posted

[quote name='agbar']

czesc Jablkowa:loveu:
cos taka radosna??:loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]aaaaaaaa taaaaaak jaaaakoś :loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']witam wszystkich:p
wiecie ze wedlug naukowcow dzis jest najbardziej dolujacy dzien w roku?? tak zwany Blue Monday....zycze wam zeby u was tak nie bylo:loveu:[/quote]
To temu mam taki doopiasty nastrój:placz:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: o dżisys...to temu tak sie doopiato czuję :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agbar']sie nie czuj....sie umyj:grins:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:eviltong::eviltong::eviltong:siem kąpałam ...:eviltong::eviltong::eviltong:....a złemu nastrojowi kategoryczne NIE :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agbar']a jak przyjdzie...to wydlubiemy mu oki:loveu:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i ukręcimy nóżki :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agbar']

i wyrwiemy raczki:multi::multi::multi:

[/quote]
Wykastrujemy dziada:diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffffffffff... w końcu mam więcej czasu na kompecka i inne zaPSYjaźnione blogaski.... poczytałam 2 strony wstecz.... nic normalnego- nie wiem czego sie spodziewałam :niewiem:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']a to wszystko dla jego dobra - dobijemy żeby się nie męczył :loveu:[/quote]
Ochh Twe serce tak bliskie memu sercu - pełne miłości i troski:loveu::loveu:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Przyszłam ci trochę posprzatać bo się zakurzyło...... dawno tu nikogo nie bylo [/COLOR][/FONT][/B]:diabloti:
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_13_10.gif[/IMG]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cze Dilska i czekam na gg a cię nie ma:cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...