agbar Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem czy to jakaś nowość bo ponoć jestem porypana :evil_lol: nie dosc ze porypana to jeszcze rypnieta....:evil_lol:
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie bądź zachłanna ...poczekaj ...niech sie utuczą:evil_lol: Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti: dealer napisał(a): yyyy...ja ogladam wschodziki w zasadzie od tylu....a to bylo zrobione z auta jak wracalismy z Polski....zachodzik polski a wschodzik dojczowski:) pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz: madzia i medor napisał(a):Kolorowych powiadasz:hmmmm::hmmmm: :diabloti: Jak dziś w pracy opowiadałam mój bardzo kolorowy sen <- o różowym rozbijającym się samolociku, to koleżanka mi powiedziała, że "kolorowe sny mają pierdo2lnięci ludzie":evil_lol: Ona też takie na okrągło miewa...:diabloti: medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:prz.........epraszamy:evil_lol: :oops:...ja też mam kolorowe sny ..........nie ma dla mła ratunku:diabloti: Zresztą Cezary mnie dziś podsumował .....ze czas zacząć się leczyć ....:oops:siedziałam w wannie i pisalam se esemeski z Moją 1/3:lol:...i co tu leczyć ....:hmmmm:...TZty się nie znają:shake: buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops: evaxon napisał(a):Alu wybacz ze to napisze ale.. dorosła kobieta bawiaca sie pod woda wibracja z komorki ... i mowiaca o tym głosno :shake: Alu przecie dzieci tu sa:diabloti::evil_lol: a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad: http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa. PRZ EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti: :hmmmm: podobno swoj swojego zawsze znajdzie ...to moze robaczki trafiły na swoją druga połówkę;) pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz: tak tak ......wszystko:placz: medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad: a kysz ....różowe sny:diabloti: buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops: nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad: dziecka SPAĆ:diabloti: http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa. PRZ EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz... epraszają:diabloti: Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu: ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p ale ja pisałam z wanny... nie miałam napuszczonej wody...:oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz... epraszają:diabloti: prz epraszam :cool1: Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu: ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tja.... ja wracam ze Sverige 5.10. potem jestem do Twej dyspozycji. Bateryjki czekają.... :loveu:
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:;)tego następnego lotu samolotem to chyba najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
e.v.a Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a): a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad: :niewiem: siemano Dilerko:loveu:
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz: Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol: loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy.... SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol: loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy.... SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!! hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi:
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi: ja to najbardziej sie ciesze.. nie z tego że jade do Sverige (choć też bo ponoć zajebisty kraj) ale z tego że spotkam sie z qmplem po.... 17 latach, kiedy urwał nam sie kontaktos :multi::multi::multi: P.S. drogi mają wszędzie zarąbiste... w porównaniu z naszymi :evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol: :loveu: mój ukochany:diabloti: http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol: :loveu: mój ukochany:diabloti: http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszeczko .....ten jego noseczek mówi sam za siebie;)
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol: :loveu: mój ukochany:diabloti: http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg :roflt::roflt::roflt: gupia!!!!!! :roflt::roflt::roflt:
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol: :loveu: mój ukochany:diabloti: http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg Wiedziałam !!:diabloti: :evil_lol: Witaj dealerowa bo przez chwilę miałam naapisać " Witaj Weszko" :evil_lol:
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Wiedziałam !!:diabloti: :evil_lol: Witaj dealerowa bo przez chwilę miałam naapisać " Witaj Weszko" :evil_lol::loveu:witaj Pysiu w Naszym Blogasku...:grins:
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 http://images25.fotosik.pl/38/3c44f5b1a404c5bc.jpg super ma te oczka w słońcu, jak Axa :loveu: malawaszka napisał(a):zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol: :loveu: mój ukochany:diabloti: http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg :roflt:
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:Aguniu nasza koffana.... posyłam Ci dziś buziorki od Nas 2/3.;) szkoda ze nie ma Cie dziś z Nami....:-(
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Znowu Cię nie ma? Kobieto nie opuszczaj nas tak często!
agbar Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Aguniu nasza koffana.... posyłam Ci dziś buziorki od Nas 2/3.;) szkoda ze nie ma Cie dziś z Nami....:-( mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti: Gonitwa napisał(a):Znowu Cię nie ma? Kobieto nie opuszczaj nas tak często! oj1 bo mysle ze za mna tesknicie:diabloti:
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dealer napisał(a):mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti: :multi::multi::multi:to ja będę czekać aż przygaśnie;)...mam nadzieję ,że już niedugo i na dłużej......;)
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no i co?? teraz Cie tu nie będzie bo się skupiasz na przygaszaniu żarówek???? ino sie nie pomyl i nie przygaś u mła bom sama w domu i umrę ze strachu :diabloti:
Recommended Posts