Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem czy to jakaś nowość bo ponoć jestem porypana :evil_lol:

nie dosc ze porypana to jeszcze rypnieta....:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:nie bądź zachłanna ...poczekaj ...niech sie utuczą:evil_lol:

Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti:

dealer napisał(a):

yyyy...ja ogladam wschodziki w zasadzie od tylu....a to bylo zrobione z auta jak wracalismy z Polski....zachodzik polski a wschodzik dojczowski:)

pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz:

madzia i medor napisał(a):
Kolorowych powiadasz:hmmmm::hmmmm: :diabloti: Jak dziś w pracy opowiadałam mój bardzo kolorowy sen <- o różowym rozbijającym się samolociku, to koleżanka mi powiedziała, że "kolorowe sny mają pierdo2lnięci ludzie":evil_lol: Ona też takie na okrągło miewa...:diabloti:

medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad:

:evil_lol:prz.........epraszamy:evil_lol:

:oops:...ja też mam kolorowe sny ..........nie ma dla mła ratunku:diabloti:
Zresztą Cezary mnie dziś podsumował .....ze czas zacząć się leczyć ....:oops:siedziałam w wannie i pisalam se esemeski z Moją 1/3:lol:...i co tu leczyć ....:hmmmm:...TZty się nie znają:shake:

buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops:

evaxon napisał(a):
Alu wybacz ze to napisze ale.. dorosła kobieta bawiaca sie pod woda wibracja z komorki ... i mowiaca o tym głosno :shake: Alu przecie dzieci tu sa:diabloti::evil_lol:

a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad:

http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg
jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa.
PRZ
EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti:
:hmmmm: podobno swoj swojego zawsze znajdzie ...to moze robaczki trafiły na swoją druga połówkę;)

pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz:
tak tak ......wszystko:placz:

medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad:
a kysz ....różowe sny:diabloti:

buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops:
nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p

a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad:
dziecka SPAĆ:diabloti:

http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg
jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa.
PRZ
EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz...

epraszają:diabloti:

Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu:
ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p

ale ja pisałam z wanny... nie miałam napuszczonej wody...:oops::oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz...

epraszają:diabloti:

prz
epraszam :cool1:

Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu:
ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tja.... ja wracam ze Sverige 5.10. potem jestem do Twej dyspozycji. Bateryjki czekają.... :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:
;)tego następnego lotu samolotem to chyba najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:

Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy....

SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

clockwork napisał(a):
Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy....

SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi:

ja to najbardziej sie ciesze.. nie z tego że jade do Sverige (choć też bo ponoć zajebisty kraj) ale z tego że spotkam sie z qmplem po.... 17 latach, kiedy urwał nam sie kontaktos :multi::multi::multi:

P.S. drogi mają wszędzie zarąbiste... w porównaniu z naszymi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiedziałam !!:diabloti: :evil_lol:
Witaj dealerowa bo przez chwilę miałam naapisać " Witaj Weszko" :evil_lol:
:loveu:witaj Pysiu w Naszym Blogasku...:grins:

Posted

:loveu::loveu::loveu:Aguniu nasza koffana....
posyłam Ci dziś buziorki od Nas 2/3.;)
szkoda ze nie ma Cie dziś z Nami....:-(

mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti:

Gonitwa napisał(a):
Znowu Cię nie ma? Kobieto nie opuszczaj nas tak często!

oj1 bo mysle ze za mna tesknicie:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti:
:multi::multi::multi:to ja będę czekać aż przygaśnie;)...mam nadzieję ,że już niedugo i na dłużej......;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...