Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Zgadzam sie z tym w 101% ;) Żenada co "pewne" osoby wyrabiają, śmiech na sali, dziecinada i głupota... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to napisała Nasza Dilerka:eviltong:...ale dobra Nasza Ci Ona 1/3;) cześć nasza Dilereczko z samego raneczka:loveu::loveu::loveu:
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Aguś... jak nas zostawisz... to... to ja tam do ciebie pojade, nakopie ci do żici, i wypcham... przeca nie damy sie zastraszyć.... NIKOMU!!! też powinnam odejść, bo też mi robią koło pióra... ale nie- nie ja!!! bede tu na wieki - na złość tym którzy mnie gnoją :diabloti:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):Aguś... jak nas zostawisz... to... to ja tam do ciebie pojade, nakopie ci do żici, i wypcham... przeca nie damy sie zastraszyć.... NIKOMU!!! też powinnam odejść, bo też mi robią koło pióra... ale nie- nie ja!!! bede tu na wieki - na złość tym którzy mnie gnoją :diabloti::multi::multi::multi:i ja będę i ja ...naprzekór temu co O MNIE mówią ....a MÓWIĄ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ty też się nie daj ...trza być twardym nie miętkim;)
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:i ja będę i ja ...naprzekór temu co O MNIE mówią ....a MÓWIĄ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ty też się nie daj ...trza być twardym nie miętkim;) Aga to silna facet.. :cool1:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):Aga to silna facet.. :cool1::razz:...noooo wiem cos o TYM...;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...noooo wiem cos o TYM...;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: opowiadaj :cool3::cool3:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):opowiadaj :cool3::cool3::razz:....poszeptam Ci na uszko...;)
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:....poszeptam Ci na uszko...;) dobsz..................... poszczekam :p ślag mnie trafi zaro z tą głosową reklama na DOGO..:angryy::angryy::angryy: "użyj axe, wyśliń esemesa" bo ja nie wiem jak wyślinić tego esemesa :placz::placz::placz::placz:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a):dobsz..................... poszczekam :p ;)obiecuję ....opowiem...:eviltong: ślag mnie trafi zaro z tą głosową reklama na DOGO..:angryy::angryy::angryy: "użyj axe, wyśliń esemesa" bo ja nie wiem jak wyślinić tego esemesa :placz::placz::placz::placz: nie wiem ...jak wyślinić esemesa:diabloti:
agbar Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 czy wy sie dobrze czujecie moje kochane?:diabloti: :loveu: zapraszam na wystawe pt. fragmenty....:cool1:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :shake:...w tej chwili nie ....mam doła....wcześniej kiedy to pisałam było oki;) fajne cząsteczki :loveu::loveu::loveu:mam jeszcze włoski Dilusia:loveu:
agbar Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:...w tej chwili nie ....mam doła....wcześniej kiedy to pisałam było oki;) fajne cząsteczki :loveu::loveu::loveu:mam jeszcze włoski Dilusia:loveu: ja tez mam wloski...roznokolorowe...:diabloti: Gonitwa napisał(a):Heloł ;) Witam z powrotem;) witam i ja:p
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :loveu::loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/38/3e375f6576d098f6.jpg ćliczny Pan Psies:loveu::loveu::loveu:
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dealerkowa, te fragmenty mnie urzekły...:loveu: Witaj
agbar Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Cze Dijejka:loveu: :loveu: cze Tyszanka:loveu: :loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/38/3e375f6576d098f6.jpg ćliczny Pan Psies:loveu::loveu::loveu: moj ci on moj:loveu: :loveu: ja mam na co dzien te szufladkie:diabloti:
agbar Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):Dealerkowa, te fragmenty mnie urzekły...:loveu: Witaj witaj:multi: prawda ze we fragmentach lepiej sie prezentuje moj Pan Pies?:diabloti: :loveu:
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:oooo i jeszcze ta foteczka........................ http://images28.fotosik.pl/38/ae11185d7cec84b3.jpg
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 poćwiartowany Dili najpiękniejszy... a tera dawaj- tesciową w kawałkach- nie mów że nie masz :cool3::cool3:
Gonitwa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 clockwork napisał(a): a tera dawaj- tesciową w kawałkach- nie mów że nie masz :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):pooglądałam rozkawałkowanego psa:cool3: :loveu: taaa dasz psa w kawalkach i zaraz sie zlatuja a jak inne arcydziela wstawiam to ni ma nikogo:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:oooo i jeszcze ta foteczka........................ http://images28.fotosik.pl/38/ae11185d7cec84b3.jpg nieskromnie powiem ze tez mi sie podoba...malowana sloncem...:p clockwork napisał(a):poćwiartowany Dili najpiękniejszy... a tera dawaj- tesciową w kawałkach- nie mów że nie masz :cool3::cool3: eeeee....nie mam...robaki zjedli...:diabloti: Gonitwa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie mam ...robaki zjedli...z czego mi tu haha?:diabloti:
Recommended Posts