Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']pochwal sie no kobito swoim nowym obrazeczkiem :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:eviltong:a właśnie ,że się nie pochwali...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..bo ja jej tu pilnuję ...
Obrazeczek nie jest nowy tylko odnowiony:eviltong:....i proszę uwierzyć na slowo ,ze wygląda bardzo atrakcyjnie:p
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Poka, poka :razz: Jak się troszku wygoi ;)

[quote name='clockwork']to ja Dilerka:diabloti:....jestem zywa...ale co to za zycie....:razz:Pawcio mnie spaskudzil...:diabloti:a myslalam ze juz bardziej paskudna nie moge byc...:cool1:[/quote]
:grin:

Może i ja się kiedyś skuszę na paskudzenie Pawciowe ;)

Posted

[quote name='Pysia']Osz kuna :crazyeye: Dilerowa czy masz wytatuowaną maryche ? :diabloti: :evil_lol:[/quote]
Krakersa:diabloti::diabloti::diabloti:

Dijejeczko, no chooo tu do nas na chwilę:loveu:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Aguniu ...ja już tu przytuptałam ...
Nasza Dilerka została dziś zwrócona ...naprawiona przez Pawcia;) ...który zrobił jej dobrze:eviltong:;)...Bartkowi ....
nasi naj naj najwspanialsi TZci odebrali nas dziś z wyprawy do Naszej 1/3 i wróciliśmy do swoich domków...
Aguś:loveu: ...ja już tęsknie ;)co ja piszę ....MY już tęsknimy:razz:...ucho się goi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']A co w ucho? ;););)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][B][I][COLOR=Red]....no ...niby nic:evil_lol:...;)[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]EDIT: nie powiem Wam że.....[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Alu.... czy mam nikomu nie mówić :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:może bądź dyskretna ;)i nie mow , ze Dilerka gryzła mnie w nocy w ucho ...bo po co mają znowu gadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaa... no to nie gadam :roll: :roll: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaa... no to nie gadam :roll: :roll: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:KCM ...wiedziałam ,że nikomu nie powiesz:razz:...niech to pozostanie naszą słodką tajemnicą:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu:KCM ...wiedziałam ,że nikomu nie powiesz:razz:...niech to pozostanie naszą słodką tajemnicą:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiadomo... na mnie zawsze można liczyć :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Nie dość ze wścibska to jeszcze podsłu****ę...
Wiem, że [B][FONT=Arial][COLOR=blue] DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=Black]...[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiadomo... na mnie zawsze można liczyć :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:no jasne ,że wiem ...:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie dość ze wścibska to jeszcze podsłu****ę...
Wiem, że [B][FONT=Arial][COLOR=blue] DILERKA gryzła Ale w ucho w nocy[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=Black]...[/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...a skąd Ty masz takie wiadomości ......bosz .....przeca Dilerki u NAS wcale nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...