clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Madzik...no foteczki bardzo mile i przyjemne posiedzonko znaczy sie było:diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć Aguś... wszystko super... ale jesteś u .... dilerki :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:[/B][/COLOR][/FONT]
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 hello :) widzę, że spotkanie przednie było :) opłacało się 1000 km zrobić :evil_lol: ooo, ktoś tu mentole lubi, jak ja :loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg[/url]
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)...no widzisz ...i tak trzymać:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]tak jest!!![/B] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cześć Aguś... wszystko super... ale jesteś u .... dilerki :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]no bardzo smieszne, bardzo....:cool1: [/B] [B]wiem juz mi Ala wyjasniła:diabloti: [/B]
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']hello :) widzę, że spotkanie przednie było :) opłacało się 1000 km zrobić :evil_lol: ooo, ktoś tu mentole lubi, jak ja :loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=DarkOrange][B][COLOR=Cyan]Ozzy... to Ozziego fajeczki... pali miętole żeby go Ala nie poczuła :cool1:[/COLOR] [COLOR=Blue]EDIT: ..--.---....-.-...-...---.=- ....---...-.-.[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [B]no bardzo smieszne, bardzo....:cool1: [/B] [B]wiem juz mi Ala wyjasniła:diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hihi... ja Ci próbowałam wyjaśnić godzine temu ale dogo sie mi nie otworzyło, a potem pojechałam do PZU... po szmal :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ozzy... to Ozziego fajeczki... pali miętole żeby go Ala nie poczuła :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] to trzeba było jakims szyfrem to napisać, a tak zaraz wszystko się wyda :evil_lol:
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']to trzeba było jakims szyfrem to napisać, a tak zaraz wszystko się wyda :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przepraszam :oops: nietakt :oops::oops: już walnęłam EDITA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przepraszam :oops: nietakt :oops::oops: już walnęłam EDITA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ozzy, uratowałam Cia :loveu:
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przepraszam :oops: nietakt :oops::oops: już walnęłam EDITA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Kate I Luka']Ozzy, uratowałam Cia :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....wariatki ....a Ozzy dziś przyszedł do mnie pożyczyć zapalniczkę i się wydało że pali:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....wariatki ....a Ozzy dziś przyszedł do mnie pożyczyć zapalniczkę i się wydało że pali:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Łoj... Nieletnim nie wolno;)
clockwork Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Gonitwa']Łoj... Nieletnim nie wolno;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jaki on tam nieletni... ino lata i lata za piłkami ... i znowu lata... ciągle lata.. [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Gonitwa']Łoj... Nieletnim nie wolno;)[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]za miesiac konczy 3 latka ...więc juz chyba mu wolno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] [SIZE=4][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] z bejsbola na poczatek :diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaa, jak sympatycznie:multi::loveu::loveu::loveu: [quote name='Kate I Luka']hello :) widzę, że spotkanie przednie było :) opłacało się 1000 km zrobić :evil_lol: ooo, ktoś tu mentole lubi, jak ja :loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg[/URL][/quote] Ja nie lubię, ja nie lubię, jestem wyjątkowa, sialalallaaa:bigcool: Na początku paliłam przez dłuższy czas czerwone, teraz już lajciki:cool1::diabloti::diabloti: Cze kobietko o pięknych oczkach:cool3::cool3::cool3::loveu:
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ano w sumie letni- ale Franiola Vectry to chyba nie pobije, co? w lataniu za piłkami i w ogóle lataniu ofkors;)
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='dealer']moja kochana bo ty cierpisz na chroniczny brak czasu...wszystko przez te chec robienia kariery:diabloti: ...a moze jednak dasz rade podjechac:razz: :loveu:[/quote] nie moja droga , ja cierpie na nadliczebność psów :diabloti: których nie mogę zostawić na cały dzień samych w domu gdyż jest duży ryzyko że nie miała bym do czego wracać :cool1: :diabloti:
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :klacz: fajooooweee fotyyyyyy - lece do Ali i do Magdy bo tem pewnie tyż som :multi::multi::multi:
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: fajooooweee fotyyyyyy - lece do Ali i do Magdy bo tem pewnie tyż som :multi::multi::multi:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo toś se polatała Aga ...spakowana:razz:...bo ja tak i czekam siedząc przed drzwiami na plecaczku:p [/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo toś se polatała Aga ...spakowana:razz:...bo ja tak i czekam siedząc przed drzwiami na plecaczku:p [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] noo polatałam :lol: a kaj wy sie znowu wybieracie???? :razz::razz::razz: będą fotki??? :multi:
bonita Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witajcie spotykające się:cool3: Foty widziałam- wynika z nich że wcale dobrze się nie bawiłyście:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']noo polatałam :lol: a kaj wy sie znowu wybieracie???? :razz::razz::razz: będą fotki??? :multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak gdzie sie wybieramy ....wczoraj Aga była u NAS w Rubniku-Boguszowicach...a jutro jedziemy do NAS do Jastrzębia:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='bonita']Witajcie spotykające się:cool3: Foty widziałam- wynika z nich że wcale dobrze się nie bawiłyście:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i będziemy kontynuować te beznadziejne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spotkanka:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak gdzie sie wybieramy ....wczoraj Aga była u NAS w Rubniku-Boguszowicach...a jutro jedziemy do NAS do Jastrzębia:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i będziemy kontynuować te beznadziejne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spotkanka:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] hahahaha aa to wsio jasne :lol: myślałam, że na wakacje się wybieracie 3/3 :evil_lol:
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']hahahaha aa to wsio jasne :lol: myślałam, że na wakacje się wybieracie 3/3 :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm: jutro przemyślimy twą sugestię;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek:loveu:dzieki któremu jestem na dogo i poznałam WAS [url]http://images24.fotosik.pl/31/69bc3423072195c0.jpg[/url][/quote] :multi: To wszystko jego zasługa :loveu:
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:i już jesteśmy skompletowane ....3/3 ....tylko jedna się rozczłonkowuje na foteliku:razz:....będę robić za sister miłosierdzia ...dobiję jak będzie schodzić:eviltong: Witanko w Naszym blogasku z samego ranka:loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 co tam robicie Dilerce???? będą foty efektów??? :razz::razz::razz:
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='malawaszka']co tam robicie Dilerce???? będą foty efektów??? :razz::razz::razz:[/quote] to ja Dilerka:diabloti:....jestem zywa...ale co to za zycie....:razz:Pawcio mnie spaskudzil...:diabloti:a myslalam ze juz bardziej paskudna nie moge byc...:cool1:
Recommended Posts