malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol:
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol:[/quote] [B]i pewnie cos w stylu dymanitu wymysla jako mozg cały[/B]:diabloti:
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to udanej wyprawy o ktorej czytalam u Klockowej....[/B] [B]i bardzo prosze porobic fotasy...i zycze milej zabawy i ploteczek...[/B] [B]miłego dzionka....[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooo.. plotki plotki i jeszcze raz plotki....:multi: uwaga na szczypiące uszy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']ooo no to się będzie działo - nareszcie musk będzie cały :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahahha.... ja nie wiem czy swojej cząstki nie wyplułam dmuchając ostatnio materac.... bo coś mi gorzej- piwo mi nie smakuje :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i pewnie cos w stylu dymanitu wymysla jako mozg cały[/B]:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak nie gorzej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tylko: bedzie ostro :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]oooo.. plotki plotki i jeszcze raz plotki....:multi: uwaga na szczypiące uszy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=red]no wlasnie niby to plotki a jednak na usi trza uwazac....:diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]tylko delikatnie prosze....[/COLOR][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]buuhahahha.... ja nie wiem czy swojej cząstki nie wyplułam dmuchając ostatnio materac.... bo coś mi gorzej- piwo mi nie smakuje :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]jak nie gorzej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tylko: bedzie ostro :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=red]domyslam sie ze bedzie wystrzałowo.....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]to milego kobiety plotkowania, obgadywania, wymyslania i po prostu ogromianstej burzy no tych no wiecie czego tych co to macie po 1/3......:diabloti: [/COLOR][/B]
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Toś Ty się nawet wcześniej nie pochwaliła, że przybywasz:shake::shake:
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:piffo się chłodzi ...sernik będzie pieczony i MY będziem cuzamen do KUPY:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 melduje ze dotarlismy....po meczacym dniu pora na sen.......a jutro bede pewnie bardziej zmeczona:diabloti:
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='dealer']melduje ze dotarlismy....po meczacym dniu pora na sen.......a jutro bede pewnie bardziej zmeczona:diabloti:[/quote][FONT=Arial][B][I]:p[COLOR=Red]jutro pełen RELAX:eviltong:....serniczek czeka:loveu:[/COLOR][/I][/B][/FONT]
Paula Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i bardzo prosze porobic fotasy...i zycze milej zabawy i ploteczek...[/B][/quote] Przyłączam się do prośby :razz: Bawcie się dobrze :multi: :drink1:
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 witam... oj dawno u Was nie byłam :oops: pozdrawiam serdecznie :bye:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam nadzieje żeś wypoczęta... bo kolejna przespana noc dopiero w... dojczach :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam nadzieje żeś wypoczęta... bo kolejna przespana noc dopiero w... dojczach :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....o tak .....tylko pamiętaj gdze skręcać ....i w razie by cóś to dzwoń....CZEKAMY:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']czesc Dilerowa:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] oddamy cześć dilerowej...;) qrde.. gdzuie ona jest... nic sie nie odzywa a my już na szpilkach siedzimy- niczym fakirki :cool1: DILEERKA!!! melduj sie w Rybniku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] oddamy cześć dilerowej...;) qrde.. gdzuie ona jest... nic sie nie odzywa a my już na szpilkach siedzimy- niczym fakirki :cool1: DILEERKA!!! melduj sie w Rybniku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:ja już se podusie pod doopalona dałam ....... przybywaj ...czekamy:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:ja już se podusie pod doopalona dałam ....... przybywaj ...czekamy:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]schłodziłaś Alu browary??[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]schłodziłaś Alu browary??[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][B][I];)[COLOR=Red]schłodziłam ...i Qba już pompuje dla Cię materac:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT]
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I];)[COLOR=Red]schłodziłam ...i Qba już pompuje dla Cię materac:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to dobrze... bo ja nie pije :eviltong::eviltong: aaa... i wracam na noc do domu :razz: niech Qba nie dmucha bo po tym na drugi dzień łeb pęka :cool1: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to dobrze... bo ja nie pije :eviltong::eviltong: aaa... i wracam na noc do domu :razz: niech Qba nie dmucha bo po tym na drugi dzień łeb pęka :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:materac ma pompkę wewnętrzną:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:materac ma pompkę wewnętrzną:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no co Ty mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :cool1: to gdzie miałaś tę pompke jak u mnie dmuchałyśmy :mad: wewnątrz domu???? [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no co Ty mówisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :cool1: to gdzie miałaś tę pompke jak u mnie dmuchałyśmy :mad: wewnątrz domu???? [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:tylko trzeba było koreczek wczesniej zakrecić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Siemanko Dilerowa :multi: Dojechałaś Ty kobieto już, czy się w polszy pogubiłaś? Tu całe dogo żyje waszym spotkaniem :evil_lol:
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko Dilerowa :multi: Dojechałaś Ty kobieto już, czy się w polszy pogubiłaś? Tu całe dogo żyje waszym spotkaniem :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholera... a ona milczy :mad::mad::mad: rozumiem, rodzina, fryzjery, lekarze.... ale czy 24 godziny nie wystarczą jej na to wszystko???? :mad::mad::mad: ja sie już nie moge doczekać...... tego sernika u ALI :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:już był telefonik:multi::multi::multi: za chwilke ruszają na trasę:multi::multi::multi:......CZEKAMY:loveu::loveu::loveu: Magda ...zamykaj sklepik ...napisz z powodu upału ...NIECZYNNE:diabloti:...i oć już;) [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts