Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Przyszlam na herbatkę.....i co? I o suchym pysku siedze:roll: Przyniosłam Ci coś na umoczenie pysia, tititi Jabuszko:loveu:
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']Przyniosłam Ci coś na umoczenie pysia, tititi Jabuszko:loveu: :icon_roc:....Selketowej dzisiaj humor dopisuje:evil_lol:
Selket Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']:icon_roc:....Selketowej dzisiaj humor dopisuje:evil_lol: ni chuchu nie dopisuje:shake::shake::shake: Ale jak Cię Jabcowa to od razu świat nabiera barw.........GWIAZDO:loveu::loveu::loveu:
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Selket']ni chuchu nie dopisuje:shake::shake::shake: Ale jak Cię Jabcowa to od razu świat nabiera barw.........GWIAZDO:loveu::loveu::loveu: Cieszę się że przydaje się do czegos innego niż gwiazdorzenie:loveu:
agbar Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Swiezutkie foty...z dzisiaj..dostalam natchnienia i wzielam aparat na spacer:roll:juz zapomnialam jak sie go obsluguje:cool1:
agbar Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kurtfa jego noga w morde kopana krowia mac...co ten fotosit robi z fotami:placz:Poleccie mi cos nieskomplikowanego co tak nie psuje fot.....:angryy:
agbar Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 To jest ostatni raz jak uzywam fotosika... Uwaga...foty bardzo normalnego psa,najzupelniej normalnego:roll:
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a dlaczemu ten fotoszit tak ci popsuł tego dilskiego???? :crazyeye::crazyeye:
jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 hmm...koło normalnego to on nie leżał :) ale jakiego uroku mu to dodaje :loveu::loveu:
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :loveu::loveu::loveu:ale Cie natchło ....Dilski :multi::multi::multi: podobno photobuket nie psuje :razz::razz:ale nie wiem jak to obsługiwać ;/
lolka75 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 agbar napisał(a):Kurtfa jego noga w morde kopana krowia mac...co ten fotosit robi z fotami:placz:Poleccie mi cos nieskomplikowanego co tak nie psuje fot.....:angryy: ja specjalnie sobie probe zrobilam i wstawilam to samo zdjecie przez fotosika i przez zabe.... roznica byla kolosalna:shake:. Fotosik dostal kopa:roll:
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Prawdę mówiąc, teraz to nie widzę, co Ci ten fotosik zrobił z fotami..... Tequilę pijemy ;))
Patisa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='agbar'] http://images38.fotosik.pl/50/5e8a9d3314803afc.jpg http://images36.fotosik.pl/50/3b7d6fb472732c04.jpg super ten Twój normalny, ale bardzo typowy bokser:biggrina:
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Siakiś taki wychudzony?:razz::diabloti::evil_lol:;) http://images44.fotosik.pl/50/9106e5a4680e133f.jpg a ja używam ImageShack albo picasaweb.....;)
Medorowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :loveu::loveu: http://images45.fotosik.pl/49/2b7f95bdc9e7aef3.jpg
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A ty co nas tak zaniedbujesz?:mad: :roll::roll::roll:
agbar Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Mam dola jak lej po bombie i to atomowej....Ogarnelo mnie zniechecenie i niesmak. Okrutne to uczucie przejechac sie na kims kogo sie uwazalo za przyjaciol. Wiec teraz siedze i mysle i robie NIC.A to NIC jest ogromne i mnie powoli zzera.Zzera mnie tez zlosc i mam ochote zrobic komus cos zlego. W zwiazku z tym wyzyje sie na Was i dam foty:diabloti: I to nie beda foty psa.
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Hmmmmmm Aguś no co ja ci moge powiedzieć.:roll: Też mi się to kiedyś zdarzyło:roll: Zawiodłam się na przyjaciółce (tzn tak mi się wydawało). Ehhhh no życie czasem weryfikuje nasze wyobrażenia o przyjaźniach, czasem nas głaszcze a czasem kopie.....ale ja sobie myśle, że może to i dobrze. Po co trwać w błednym przekonaniu:roll: A puki co powiem ci coś co pewnie cię nie pocieszy ale i tak to powiem:razz: Piekne foty! A zwłaszcza ta! Wyzywaj się na mnie jeszcze! http://images42.fotosik.pl/51/a66e9cbb79c9b388.jpg
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :loveu::loveu::loveu:ciulpany .... oć utulkam :glaszcze:
agbar Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Hmmmmmm Aguś no co ja ci moge powiedzieć.:roll: Też mi się to kiedyś zdarzyło:roll: Zawiodłam się na przyjaciółce (tzn tak mi się wydawało). Ehhhh no życie czasem weryfikuje nasze wyobrażenia o przyjaźniach, czasem nas głaszcze a czasem kopie.....ale ja sobie myśle, że może to i dobrze. Po co trwać w błednym przekonaniu:roll: A puki co powiem ci coś co pewnie cię nie pocieszy ale i tak to powiem:razz: Piekne foty! A zwłaszcza ta! Wyzywaj się na mnie jeszcze! http://images42.fotosik.pl/51/a66e9cbb79c9b388.jpg Tylko wiesz czasem jak sie zbierze pare rzeczy do kupy to mozna oszalec.A ja naprawde juz mam dosc kopniakow,mam twarda dupe ale juz cala sina....i w takich chwilach mam ochote wyc ..jak wilk.W ciagu ostatnich tygodni wszystko mi sie pierdzieli,rozpada sie i ja tez sie rozpadam.Nie radze sobie juz czasem.Podnosilam sie po tylu kopach a teraz niby drobiazg a ja zaliczam dola. Wiem,ze sie podniose ale nie bede juz ta sama osobe..o co to to nie! Bym sie wyzyla jeszcze ale nie mam wiecej fot. Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ciulpany .... oć utulkam :glaszcze: Ano ciulpany...moje najulubiensze. Dzieki Alunia:loveu:
BeaC Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 nie wiem kto cię kopał nie mam czasu na nadrabianie doba mi się jakos tak ostatnio bardzo kurczy ale twardym trza być a nie miękkim:razz: pozdro:loveu:
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 agbar napisał(a):Tylko wiesz czasem jak sie zbierze pare rzeczy do kupy to mozna oszalec.A ja naprawde juz mam dosc kopniakow,mam twarda dupe ale juz cala sina....i w takich chwilach mam ochote wyc ..jak wilk.W ciagu ostatnich tygodni wszystko mi sie pierdzieli,rozpada sie i ja tez sie rozpadam.Nie radze sobie juz czasem.Podnosilam sie po tylu kopach a teraz niby drobiazg a ja zaliczam dola. Wiem,ze sie podniose ale nie bede juz ta sama osobe..o co to to nie! Bym sie wyzyla jeszcze ale nie mam wiecej fot. Wypłacz się....zawsze pomaga...... Jakoś potem wszystko inaczej wygląda...........trzymam za ciebie:kciuki:
Recommended Posts