clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 agbar napisał(a):a to ty mi tu przeciag robisz stara torbo:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 uffffffffffffffff ale wieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='agbar'] taka jesien uwielbiam ale jak pada i wieje i zimno to nie lubiam:shake: a no taką jesień to ja też lubieć ;) :evil_lol: niestety od dwóch dni non stop pada i do tego jeszcze czasami śnieży :crazyeye: :shake: Witam i cieplutko Was pozdrawiam :loveu::loveu:
basia2202 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='jonQuilla']a no taką jesień to ja też lubieć ;) :evil_lol: niestety od dwóch dni non stop pada i do tego jeszcze czasami śnieży :crazyeye: :shake: podsumowując... :-? g**niana pogoda :watpliwy: witaj dilerko przemieniona:p widziałam Twe jesienne foty - no zarąbiste kolory! :crazyeye:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']Bartek :grins: Aga :grins: myślisz że byłaby taka złośliwa :razz::razz:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']myślisz że byłaby taka złośliwa :razz::razz: :loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;) Aguś ....praffda :grins: :hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;) Aguś ....praffda :grins: :hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1: [quote name='Alicja']Aguś :calus: :loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;) Aguś ;)....praffda :grins: :hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1: 2 nimce cie dopadli :evil_lol::evil_lol: nie czkaj :diabloti:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] 2 nimce cie dopadli :evil_lol::evil_lol: nie czkaj :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie 2 Nimce a jedna laska;) z Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: mialas iść na kolację :grins:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie 2 Nimce a jedna laska;) z Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: mialas iść na kolację :grins: sie robi kolacja... ale przyszedł kumpel i po... browarku ;)
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']sie robi kolacja... ale przyszedł kumpel i po... browarku ;) poślij go do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z browarkiem ;)ja już mam zrobioną :razz:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']poślij go do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z browarkiem ;)ja już mam zrobioną :razz: :eviltong::eviltong: NIE!!! :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong: NIE!!! :evil_lol::evil_lol: :obrazic: @....:eviltong::eviltong::eviltong: podziel się :razz::razz::razz: no dobra ....zostaw Qmpla ....ino weź pifff :knajpa:i sama wpadnij :grins: mam kiełbachę z rusztu :eviltong: slicznie wypieczoną mniammmmmm:facelick::eating:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'] no dobra ....zostaw Qmpla ....ino weź pifff :knajpa:i sama wpadnij :grins: mam kiełbachę z rusztu :eviltong: slicznie wypieczoną mniammmmmm:facelick::eating: przyszłam z piffem :grins: :popcorn: haha.. też miałam kiełbache..... ale taka z patelni... smażoną... wyszła jak z ogniska... taka zwęglona :roll:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']przyszłam z piffem :grins: haha.. też miałam kiełbache..... ale taka z patelni... smażoną... wyszła jak z ogniska... taka zwęglona :roll: no to :popcorn:.... ale moja kielbaska była lepsiejsza :eviltong:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Alu... nie wątpie... każda kiełbacha była lepsiejsza :p cosik sie mnie spartoliło.... taka za mocno przyrumieniona wyszła :roll::roll::evil_lol:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']Alu... nie wątpie... każda kiełbacha była lepsiejsza :p cosik sie mnie spartoliło.... taka za mocno przyrumieniona wyszła :roll::roll::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:....czyżby kompecek był za daleko kuchenki jak przy moim 1szym nalesniku dzisiaj :splat::splat::splat:taki w ciemnym odcieniu wyszedł jak po solarium turbo :oops:
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:....czyżby kompecek był za daleko kuchenki jak przy moim 1szym nalesniku dzisiaj :splat::splat::splat:taki w ciemnym odcieniu wyszedł jak po solarium turbo :oops: :grins::grins::grins:
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:grins::grins::grins: ten uśmiech mówi sam za siebie i .....:hmmmm: Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 wstałabyś już ...co :grins: zostały talerzyki po kiełbasie...ruszt i patelnia ....pozmywać trzeba ...Klockowa zalegla przy Pawciu i nie było komu ...ja pozgniatałam puszki :grins: i swieża dostawa liści :loveu:
BeaC Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 cześć................. no i jak mam teraz do Ciebie mówić jak żeś se zmieniła nicka.............na jakieś niewiadomo co mimo wszystko witaj:cool3::cool3::cool3: widziałam piękne jesienne foty:multi::multi::multi:
agbar Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Medorowa']Jołł wiedźmo:loveu: halo czarowniczko:loveu: [quote name='jonQuilla']a no taką jesień to ja też lubieć :evil_lol: niestety od dwóch dni non stop pada i do tego jeszcze czasami śnieży :crazyeye: :shake: Witam i cieplutko Was pozdrawiam :loveu: witam a u nas znowu slonko od rana:multi: [quote name='basia2202']podsumowując... g**niana pogoda :watpliwy: witaj dilerko przemieniona:p widziałam Twe jesienne foty - no zarąbiste kolory! :crazyeye: witanko Basiu... [quote name='Alicja']Bartek :grins: Aga :grins: skad wiesz:grins: [quote name='clockwork']myślisz że byłaby taka złośliwa :razz: nie mysli....wie:roll: [quote name='Alicja']kompek miał czkawkę :grins: buhahaha...za duzo piffa wypil moze:hmmmm: [quote name='Alicja'] wstałabyś już ...co :grins: zostały talerzyki po kiełbasie...ruszt i patelnia ....pozmywać trzeba ...Klockowa zalegla przy Pawciu i nie było komu ...ja pozgniatałam puszki i swieża dostawa liści :loveu: wstalam o 5 rano:mdleje: a o 6:30 Bartek zamiatal liscie:mdleje: pogielo mi chlopa [quote name='BeaC']cześć................. [quote name='BeaC'] no i jak mam teraz do Ciebie mówić jak żeś se zmieniła nicka.............na jakieś niewiadomo co mimo wszystko witaj:cool3::cool3: widziałam piękne jesienne foty:multi: mozesz do mnie mowic...miszczu:grins: dzien dober Luskowa:multi:
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz Ci los.....masz pogietego chłopa ...masakra ;)
Recommended Posts