Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']
taka jesien uwielbiam ale jak pada i wieje i zimno to nie lubiam:shake:

a no taką jesień to ja też lubieć ;) :evil_lol:
niestety od dwóch dni non stop pada i do tego jeszcze czasami śnieży :crazyeye: :shake:

Witam i cieplutko Was pozdrawiam :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']a no taką jesień to ja też lubieć ;) :evil_lol:
niestety od dwóch dni non stop pada i do tego jeszcze czasami śnieży :crazyeye: :shake:

podsumowując... :-? g**niana pogoda :watpliwy:

witaj dilerko przemieniona:p
widziałam Twe jesienne foty - no zarąbiste kolory! :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']myślisz że byłaby taka złośliwa :razz::razz:

:loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;)

Aguś ....praffda :grins:

:hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;)

Aguś ....praffda :grins:

:hmmmm: ale ktos mi dziś opowiadał o liściach z całej okolicy ...........zaś mnie ten nimiec dopadł :cool1:

[quote name='Alicja']Aguś :calus:

:loveu::loveu::loveu:ależ skądże znowu .....:gins:....tylko Bartek nie może się nudzić ;)

Aguś ;)....praffda :grins:

2 nimce cie dopadli :evil_lol::evil_lol:

nie czkaj :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
2 nimce cie dopadli :evil_lol::evil_lol:

nie czkaj :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie 2 Nimce a jedna laska;) z Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: mialas iść na kolację :grins:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie 2 Nimce a jedna laska;) z Jebia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: mialas iść na kolację :grins:

sie robi kolacja... ale przyszedł kumpel i po... browarku ;)

Posted

[quote name='clockwork']sie robi kolacja... ale przyszedł kumpel i po... browarku ;)
poślij go do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale z browarkiem ;)ja już mam zrobioną :razz:

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong::eviltong: NIE!!! :evil_lol::evil_lol:
:obrazic: @....:eviltong::eviltong::eviltong:

podziel się :razz::razz::razz:

no dobra ....zostaw Qmpla ....ino weź pifff :knajpa:i sama wpadnij :grins: mam kiełbachę z rusztu :eviltong: slicznie wypieczoną mniammmmmm:facelick::eating:

Posted

[quote name='Alicja']

no dobra ....zostaw Qmpla ....ino weź pifff :knajpa:i sama wpadnij :grins: mam kiełbachę z rusztu :eviltong: slicznie wypieczoną mniammmmmm:facelick::eating:
przyszłam z piffem :grins:

:popcorn:

haha.. też miałam kiełbache..... ale taka z patelni... smażoną... wyszła jak z ogniska... taka zwęglona :roll:

Posted

[quote name='clockwork']przyszłam z piffem :grins:

haha.. też miałam kiełbache..... ale taka z patelni... smażoną... wyszła jak z ogniska... taka zwęglona :roll:

no to :popcorn:....
ale moja kielbaska była lepsiejsza :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']Alu... nie wątpie... każda kiełbacha była lepsiejsza :p cosik sie mnie spartoliło.... taka za mocno przyrumieniona wyszła :roll::roll::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:....czyżby kompecek był za daleko kuchenki jak przy moim 1szym nalesniku dzisiaj :splat::splat::splat:taki w ciemnym odcieniu wyszedł jak po solarium turbo :oops:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:....czyżby kompecek był za daleko kuchenki jak przy moim 1szym nalesniku dzisiaj :splat::splat::splat:taki w ciemnym odcieniu wyszedł jak po solarium turbo :oops:

:grins::grins::grins:

Posted

wstałabyś już ...co :grins:
zostały talerzyki po kiełbasie...ruszt i patelnia ....pozmywać trzeba ...Klockowa zalegla przy Pawciu i nie było komu ...ja pozgniatałam puszki :grins:

i swieża dostawa liści :loveu:

Posted

cześć.................
no i jak mam teraz do Ciebie mówić jak żeś se zmieniła nicka.............na jakieś niewiadomo co

mimo wszystko witaj:cool3::cool3::cool3:

widziałam piękne jesienne foty:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Medorowa']Jołł wiedźmo:loveu:

halo czarowniczko:loveu:

[quote name='jonQuilla']a no taką jesień to ja też lubieć :evil_lol:

Witam i cieplutko Was pozdrawiam :loveu:

witam a u nas znowu slonko od rana:multi:

[quote name='basia2202']podsumowując... g**niana pogoda :watpliwy:

witaj dilerko przemieniona:p
widziałam Twe jesienne foty - no zarąbiste kolory! :crazyeye:

witanko Basiu...

[quote name='Alicja']Bartek :grins:

Aga :grins:

skad wiesz:grins:

[quote name='clockwork']myślisz że byłaby taka złośliwa :razz:

nie mysli....wie:roll:

[quote name='Alicja']kompek miał czkawkę :grins:

buhahaha...za duzo piffa wypil moze:hmmmm:

[quote name='Alicja']
wstałabyś już ...co :grins:
zostały talerzyki po kiełbasie...ruszt i patelnia ....pozmywać trzeba ...Klockowa zalegla przy Pawciu i nie było komu ...ja pozgniatałam puszki

i swieża dostawa liści :loveu:

wstalam o 5 rano:mdleje:
a o 6:30 Bartek zamiatal liscie:mdleje:
pogielo mi chlopa

[quote name='BeaC']cześć.................
[quote name='BeaC']

no i jak mam teraz do Ciebie mówić jak żeś se zmieniła nicka.............na jakieś niewiadomo co

mimo wszystko witaj:cool3::cool3:

widziałam piękne jesienne foty:multi:

mozesz do mnie mowic...miszczu:grins:
dzien dober Luskowa:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...