Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

Dobry Dobry ale jestem dumna z mojego kundla :) wczoraj spotkalismy sie z wlascicielem goldenka na trawce oczywiscie w odleglosci cwiczymy nasze psy bo raczej sie nie kochaja i ale nas pan chwalil ze tacy wyszkoleni potem zostawilam lolka na komendzie lezec/zostan poszlam do wlasciciela pobawilam sie z psiakiem a lolek tak dlugo lezal az go nie odwolalam ach lubie patrzec jak moj wysilek nie idzie na marne :)) dodam ze moj jest o wiele lepiej wyszkolony od psa tego pana a oni sa na szkoleniu no ale na pewno nas przegonia bo dopiero sa w polowie :) ale na egzamin my tez idziemy i go zdamy! ale dopiero w przyszlym roku musimy jeszcze rownaj pocwiczyc :)

Posted

zawsze jak go pochwale to potem cos sie spiepszy ;p
tak patrze po galeriach to wszedzie jakies super fotki u mnie takie brzydkie niewyrazne :( chcialabym cyfrowke no ale najpierw chcce lyzworolki ;) moze po osiemnastce sobie kupie... (czerwiec)

tu taki niewyrazny aport ;]

Posted

tak sobie ogladalam foty lolka dzisiaj i doszlam do wniosku ze dopiero jak mial 1,5 roku to dostal pelnej szaty z duza kryza bo jak skonczyl rok to jeszcze nie mial takiej ladnej kryzy :)
teraz druga z tej samej serii :)

Posted

Witam, wpadam z rewizytą :).
A to ile ten przystojniak ma latek?
Niezwykle urodziwego pieska masz :loveu:. No, to takie pierwsze spostrzeżenia, idę więcej stron pooglądać :).

Posted

[quote name='Gonitwa']Stara dobry masz telefon, że takie fotki robi;)
do zdjec mam zapozyczony od brata ktory go po prostu znalazl a ktos go zablokowal wiec jest tylko do zdjec
[quote name='Eriu']Witam, wpadam z rewizytą :).
A to ile ten przystojniak ma latek?
Niezwykle urodziwego pieska masz :loveu:. No, to takie pierwsze spostrzeżenia, idę więcej stron pooglądać :).

w czerwcu skonczyl dwa latka :) dokladnie nie wiem ktorego ;)
to kilka fotek jeszcze