Kapsel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Aquifere napisał(a):Może ja bym mogła jakoś pomóc jak pojade po Cekina? (ewentualnie Buliego, zobaczymy) Może mogłabym Kropka podrzucić jakoś po drodze? Jeśli jechałabym samochodem to już w ogóle nie byłoby problemu z zawiezieniem Kropka, ale to musiałabym ubłagać chłopaka żeby mnie zawiózł. A czy przypadkiem nie wiecie czy ktoś nie pojedzie na trasie Warszawa-Nowy Sącz? trzeba boksię Kalinkę przewieźć? :roll: Quote
Tola^^ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Więc tak znalazłam transport dla Kropka z Obornik do Jaworzna łączony i pojedzie z innym, pieskiem koszt to 250zł ! I pytanie czy damy radę się wyrobić z tą kwotą ? Jakieś bazarki by sie przydały i deklaracje jednorazowe... Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tola^^ napisał(a):Więc tak znalazłam transport dla Kropka z Obornik do Jaworzna łączony i pojedzie z innym, pieskiem koszt to 250zł ! I pytanie czy damy radę się wyrobić z tą kwotą ? Jakieś bazarki by sie przydały i deklaracje jednorazowe... Kurcze, trochę sporo.... Quote
Szarotka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 __Lara napisał(a):Kurcze, trochę sporo.... Poproscie nowy dom o pomoc. Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Szarotka napisał(a):Poproscie nowy dom o pomoc. Właśnie, niech się trochę dołożą. Dogomaniacy już ledwo dyszą :( Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Aquifere napisał(a):Może ja bym mogła jakoś pomóc jak pojade po Cekina? (ewentualnie Buliego, zobaczymy) Może mogłabym Kropka podrzucić jakoś po drodze? Jeśli jechałabym samochodem to już w ogóle nie byłoby problemu z zawiezieniem Kropka, ale to musiałabym ubłagać chłopaka żeby mnie zawiózł. Moze uda sie w ten sposob ? To by bylo najlepsze wyjscie ! Quote
Aquifere Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wygląda na to, że do mamy trafi Buli. Ale spokojnie, znajde dom dla Cekina również, mam nadzieje, że szybko. Quote
Szarotka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Aquifere napisał(a):Wygląda na to, że do mamy trafi Buli. Ale spokojnie, znajde dom dla Cekina również, mam nadzieje, że szybko. Oj Cekin zycze ci szczescia :):) Quote
Aquifere Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jest śliczny i maleńki. Napewno nie będzie problemu ze znalezieniem mu dobrego domu:) Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Aquifere napisał(a):Jest śliczny i maleńki. Napewno nie będzie problemu ze znalezieniem mu dobrego domu:) Pogubilam sie juz w tym wszystkim wiec zapytam: Czy bedziesz mogla wziac Kropcia jak bedziesz odbierala swojego pieska ? Quote
Asia_Rawicz Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 na początku była opcja żeby zrobić transport łączony z obornik do wrocławia i później z wrocławia do katowic czy to aktualne?? Czy można by przewozić psa pociągiem?? Niestety nie uda mi się załatwić samochodu, bo rodzice są ciągle w pracy ale pociągiem to mam pewną opcję:) Quote
Szarotka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Takiego malego pieska to napewno mozna przewiezc pociagiem. Quote
Aquifere Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Będę mogła, ale nie wiem kiedy znajdę dom dla Cekina. Quote
Asia_Rawicz Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Angel wysłałam Ci PW z opcją transportu dla Kropka. Quote
Tia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No to teraz tylko ten transport został... A Kropek już w DT czeka na podróż do Domku stałego...:):) Quote
Angel Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Asia_Rawicz mi wysłała propozycje transportu!! I nie trzebaby było kasy zbierać :) to cała wiadomość: Hej Widzę, że dla Kropka jest dom stały. Mogę pomóc w transporcie. Ogólnie jestem z Rawicza, studiuję we Wrocławiu teraz mam kilka egzaminów, ale prawdopodobnie 30.04 mam wolny dzień jeśli zgodzicie się na transport pieska pociągiem to mogę go zabrać. tylko, że ktoś musiałby mi go dostarczyć na dworzec w Poznaniu. Ja mogłabym dojechać do Poznania i zabrać Kropka do Katowic. Oczywiście jeśli przyszła Pani pieska przyjedzie po niego na dworzec do Katowic. Z tego co przeczytała to Pani jest z Katowic. Nawet jeśli trzeba by to przywiozłabym pieska do siebie do Wrocławia a następnego dnia rano zawiozłabym go do Katowic. Nie mogę obiecać, że będzie to 30.04 może przesunąć się o 2-3 dni. Ale o tym dowiem się w środę, czy będę miała zajęcia czy będę miała wolne. Oczywiście wtedy ja pokryję koszty biletu dla psiaka. I nie będzie konieczności szukania środków finansowych na jego transport. Quote
Angel Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 jakbyśmy wybrali ten sposób transportu dal Kropka to my możemy go do Poznania zawieźć jakby co :) to dajcie znać co i jak :) i ile on może w tym DT być ? Quote
Tola^^ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To byłby dobry pomysł tylko że Pani Grażyna do której jedzie Kropek mieszka w Jaworznie a to jest kawałek od Katowic i nie wiem czy ma jakiś transport żeby pojechać na dworzec :( Quote
Mersi1 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Może bys zadzwoniła do p. Grażyny i sie dowiedziała czy ma transport?? a może załatwić kogos od dworca w Katowicach do Jaworzyna?? Quote
Tia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kropek może być w tym domu tymczasowym do czasu kiedy będzie transport...ustaliliśmy, że może być w nim do końca miesiąca, ale 2,3 dni więcej też by się nic nie stało... Quote
Asia_Rawicz Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Sprawdziłam rozkład PKP pociąg zatrzymuje się na stacji Jaworzno-Szczakowa, może tam mogłaby dojechać Pani Grażynka. Quote
Tia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Angel zmień tytuł wątku bo kasy nie zbieramy na razie... Quote
Asia_Rawicz Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jeśli p. Grażynie będzie pasowało aby odebrać go z dworca to wtedy jednego dnia przyjechałabym po Kropka, zabrałabym go do Wrocławia i na następny dzień rano pojechalibyśmy do jego nowego domku. Tak psiak nie będzie zmęczony podróżą pociągiem. Quote
Recommended Posts