Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aquifere napisał(a):
Może ja bym mogła jakoś pomóc jak pojade po Cekina? (ewentualnie Buliego, zobaczymy) Może mogłabym Kropka podrzucić jakoś po drodze? Jeśli jechałabym samochodem to już w ogóle nie byłoby problemu z zawiezieniem Kropka, ale to musiałabym ubłagać chłopaka żeby mnie zawiózł.

A czy przypadkiem nie wiecie czy ktoś nie pojedzie na trasie Warszawa-Nowy Sącz? trzeba boksię Kalinkę przewieźć? :roll:

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc tak znalazłam transport dla Kropka z Obornik do Jaworzna łączony i pojedzie z innym, pieskiem koszt to 250zł !
I pytanie czy damy radę się wyrobić z tą kwotą ?
Jakieś bazarki by sie przydały i deklaracje jednorazowe...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Więc tak znalazłam transport dla Kropka z Obornik do Jaworzna łączony i pojedzie z innym, pieskiem koszt to 250zł !
I pytanie czy damy radę się wyrobić z tą kwotą ?
Jakieś bazarki by sie przydały i deklaracje jednorazowe...

Kurcze, trochę sporo....

Posted

Aquifere napisał(a):
Może ja bym mogła jakoś pomóc jak pojade po Cekina? (ewentualnie Buliego, zobaczymy) Może mogłabym Kropka podrzucić jakoś po drodze? Jeśli jechałabym samochodem to już w ogóle nie byłoby problemu z zawiezieniem Kropka, ale to musiałabym ubłagać chłopaka żeby mnie zawiózł.

Moze uda sie w ten sposob ? To by bylo najlepsze wyjscie !

Posted

Aquifere napisał(a):
Jest śliczny i maleńki. Napewno nie będzie problemu ze znalezieniem mu dobrego domu:)

Pogubilam sie juz w tym wszystkim wiec zapytam: Czy bedziesz mogla wziac Kropcia jak bedziesz odbierala swojego pieska ?

Posted

na początku była opcja żeby zrobić transport łączony z obornik do wrocławia i później z wrocławia do katowic czy to aktualne??
Czy można by przewozić psa pociągiem?? Niestety nie uda mi się załatwić samochodu, bo rodzice są ciągle w pracy ale pociągiem to mam pewną opcję:)

Posted

Asia_Rawicz mi wysłała propozycje transportu!! I nie trzebaby było kasy zbierać :) to cała wiadomość:

Hej
Widzę, że dla Kropka jest dom stały.
Mogę pomóc w transporcie.
Ogólnie jestem z Rawicza, studiuję we Wrocławiu teraz mam kilka egzaminów, ale prawdopodobnie 30.04 mam wolny dzień jeśli zgodzicie się na transport pieska pociągiem to mogę go zabrać.
tylko, że ktoś musiałby mi go dostarczyć na dworzec w Poznaniu. Ja mogłabym dojechać do Poznania i zabrać Kropka do Katowic.
Oczywiście jeśli przyszła Pani pieska przyjedzie po niego na dworzec do Katowic. Z tego co przeczytała to Pani jest z Katowic. Nawet jeśli trzeba by to przywiozłabym pieska do siebie do Wrocławia a następnego dnia rano zawiozłabym go do Katowic.
Nie mogę obiecać, że będzie to 30.04 może przesunąć się o 2-3 dni. Ale o tym dowiem się w środę, czy będę miała zajęcia czy będę miała wolne.
Oczywiście wtedy ja pokryję koszty biletu dla psiaka. I nie będzie konieczności szukania środków finansowych na jego transport.

Posted

jakbyśmy wybrali ten sposób transportu dal Kropka to my możemy go do Poznania zawieźć jakby co :) to dajcie znać co i jak :) i ile on może w tym DT być ?

Posted

To byłby dobry pomysł tylko że Pani Grażyna do której jedzie Kropek mieszka w Jaworznie a to jest kawałek od Katowic i nie wiem czy ma jakiś transport żeby pojechać na dworzec :(

Posted

Kropek może być w tym domu tymczasowym do czasu kiedy będzie transport...ustaliliśmy, że może być w nim do końca miesiąca, ale 2,3 dni więcej też by się nic nie stało...

Posted

Jeśli p. Grażynie będzie pasowało aby odebrać go z dworca to wtedy jednego dnia przyjechałabym po Kropka, zabrałabym go do Wrocławia i na następny dzień rano pojechalibyśmy do jego nowego domku. Tak psiak nie będzie zmęczony podróżą pociągiem.