obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zołzi :) jaki ruch u Ciebie dzisiaj :D Quote
AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 I ja podrzucę - idą mrozy a buda dla takiego małego krótkosierściaka to koszmar Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 podlinkowany banerek, proszę się częstować ;) Quote
danka1234 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 widze ze są juz robione ogłoszenia ,wstawcie linki gdzie jest ogłaszana by dorobć tam gdzie nie ma. Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zakochałam się od pierwszego wejrzenia w tym gremlinsie. Mąż powiedział stanowcze nie na kolejnego pieska nawet na tymczas tylko na zimę, mama z siostrą mają już 7 takich bid ... Coś pomyślę, ten cudaczek filigranowy nie ma mowy, żeby zimę w schronie spędził. Ewa Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E-S napisał(a):Zakochałam się od pierwszego wejrzenia w tym gremlinsie. Mąż powiedział stanowcze nie na kolejnego pieska nawet na tymczas tylko na zimę, mama z siostrą mają już 7 takich bid ... Coś pomyślę, ten cudaczek filigranowy nie ma mowy, żeby zimę w schronie spędził. Ewa Wiedzialam..wiedzialam ze tak bedzie:):) Niech juz sie powoli pakuje ten Zołziak:):) Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 gonia66 napisał(a):Wiedzialam..wiedzialam ze tak bedzie:):) Niech juz sie powoli pakuje ten Zołziak:):) Transport do Lublina na cito. Mam dla niej dom z ogrodem, państwo na emeryturze, dom już bez zwierząt, ale doświadczony z bezdomniakami, bardzo dobre ręce. Ewa Ewa PS. HA!!! Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 I Zuzia nie Zołza!!! Jest już wysterylizowana, czy nas to czeka? Zapomniałam dopisać - ogród ogrodzony. Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Zołzi ;) o ona taka mała zołza jest ;) Quote
AGA35 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 hahah a ja jej ogłoszenia porobiłam www.kupiepsa.pl www.e-zwierzaki.pl www.mojpupil.pl www.gumtree.pl narazie tyle ale widze że już nie trzeba :multi: Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E-S napisał(a):Transport do Lublina na cito. Mam dla niej dom z ogrodem, państwo na emeryturze, dom już bez zwierząt, ale doświadczony z bezdomniakami, bardzo dobre ręce. Ewa Ewa PS. HA!!! NO NIE......................................PROSZE WAS.............NIE WYTRZYMAM AZA CHWILE!!!!!!!!!!!!JA NORMALNIE ZEJDE!!!!!!!!!JESZCZE TAKIEGO DNIA NA DOGO NIE MIALAM JAK ZYJE!!!!!!!!Dzis: Muki, Swiat> Kropka, Eduś, i teraz Zuzia..?????co sie dziee??????ja jestem jeszcze na ziemi czy juz w raju??(taaaa...ja do raju....chyba jednak na ziemi jestem:D)<jupi><jupi><jupi>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dobra- radosc radoscia- transport potrzebny!!!!!!!!!!!bo chyba w tym szale radosci nie zauwazylysmy:):)ktos sie tym zajmuje??trzeba na transportowy chyba napisac:) Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Malwi napisał(a):Zołzi ;) o ona taka mała zołza jest ;) Ale ma się nazywać Zuzia. Sprawdziłam na mapie, cholera wczoraj z Bełchatowa ze szkolenia wracałam ... Nie wiem co z transportem, to prawie przez całą Polskę, straszny koszt. Najlepiej, gdyby ktoś i tak jechał i ją wziął. Ja bym ją mogła z Radomia odebrać. Ewa Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no TO konkretnie skad dokoad mialby jechac???napiszemy na transpoortowym:P) Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 gonia66 napisał(a):Dobra- radosc radoscia- transport potrzebny!!!!!!!!!!!bo chyba w tym szale radosci nie zauwazylysmy:):)ktos sie tym zajmuje??trzeba na transportowy chyba napisac:) Najpierw ustalę wśród znanych mi ludzi z Wrocka czy ktoś nie jedzie przed`świętami do Lublina, albo Radomia, ewentualnie od nas do Wrocka, albo np. do Częstochowy, bo to by było za darmo, ale to jutro będę dopiero coś wiedzieć. Jakoś logistycznie trzeba to rozgryźć. Ewa Quote
AGA35 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tak sprawnie poszło z zołzi że pozwolę sobie pokazać tego dzikuska:-( http://www.dogomania.pl/threads/173484-MA-ody-1-roczny-pies-szuka-domu?p=13700082 Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E-S napisał(a):Najpierw ustalę wśród znanych mi ludzi z Wrocka czy ktoś nie jedzie przed`świętami do Lublina, albo Radomia, ewentualnie od nas do Wrocka, albo np. do Częstochowy, bo to by było za darmo, ale to jutro będę dopiero coś wiedzieć. Jakoś logistycznie trzeba to rozgryźć. Ewa No to czekamy na wiesci w takim rzie0-uuda sie na pewno..jak nasz edus znalazl transport..i Swiat z wrocka pokonuje trase do Elbląga(z przerwa w czestowchowie) to uda się Zuzie zabrac- byle szybko- przed mrozami..z taka malizna to nawet pociagiem nie bylby problem:) Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Trasa jest ze schroniska - Ostrów Wielkopolski do Lublina. Najkrótsza trasa jest jak widzę przez Piotrków Trybunalski i Radom. Jechałam tamtędy do Bełchatowa, droga jest OK. Ewa Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E-S napisał(a):Trasa jest ze schroniska - Ostrów Wielkopolski do Lublina. Najkrótsza trasa jest jak widzę przez Piotrków Trybunalski i Radom. Jechałam tamtędy do Bełchatowa, droga jest OK. EwaNapisze na transportowym w takim razie:) Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A Gonia66 ma takiego fuksa, że mogłaby jeden jego promyczek oddać Fetce ... mogłaby? http://www.dogomania.pl/threads/139038-Fecia-8-letnia-jamniczka-ma-doA-AE-czekania/page22 Pech, że nie wszystkie najbardziej potrzebujące domu psy mają szczęście znaleźć dom (z ogrodem! ogrodzonym!), który jest na zwierzę zdecydowany od pierwszego wejrzenia. Zuzia to szczęściara. Choć zołza. Ewa Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jeju normalnie mi serce padnie z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 szukajcie transportu z Wrocławia ;) do Wrocławia ją dowiozę ... jeśli będę jechać ... zawsze to wieksze miasto, wiecej ludzi może jechac w tamtym kierunku ... Quote
E-S Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Hm, Wrocław jest dalej od Lublina, niż Ostrów Wlkp, ale też najszybciej przez Piotrków Tryb. - Radom i bynajmniej nie przez Ostrów wiedzie najkrótsza droga, może faktycznie. I pociąg nocny jest. Był, nie wiem, czy jeszcze jest, któryś mieli likwidować. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 na jakiej trasie szukacie ttransportu?? MALWI - Dzokus, któremu robiłas banerek znalazł domek stały w Lublinie :D dzien cudów dzisiaj!!!!! Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 to w takim razie możecie zamiast z Wrocławia szukać z Kalisza ;) mam tm swoje wtyczki ;) mógłby ktoś zawieźć :) Quote
Recommended Posts