Laima Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 leni356 napisał(a):Nie mogę się dodzwonić do pani która jakiś czas temu zgłosiła się do adopcji pudelka, będę dzwonić jutro jeszcze. Pani jest z południa, bardzo fajna Trzymam kciuki... Quote
Jasza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja też trzymam kciuki. Żal biedaka. Mi sie ten jego nos nie podoba. Albo tak wyszedł na zdjęciu, albo wygląda na zapchany i zaropiały.... Quote
Laima Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Tak, nosek wygląda na zaropiały :(. Ludzie, piszcie coś o nim! Oglądał go wet w schronie? Quote
Mameczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dobra jestem w koncu. Zofija a jaki numer kontaktowy mam podac w ogloszeniu? Namiary na schronisko chyba potrzebne co? Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dziewczyny, to jest schronisko gdzie jest 160 psów i ja mogę Deę nacisnąć,żeby dopilnowała, żeby go wet zobaczył. Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Namiary na mnie. Zosia: 508-063-271 e-mail: [email protected] Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Kurde, taki mróz, byłam tam na chwile, te małe psy telepią się na tym zimnie........ coś strasznego, a ta nasza bida to już w ogóle Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zofija, a myślałyście nad dt czy hotelikiem dla psinki ? Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Musiałby być taki, który ma budy wewnątrz no i deklaracje. Ja mam pod sobą już jednego psiaka w hotelu i na niego muszę zbierać. Jakby ktoś się podjął zbiórki to ja mogę na ten moment zadeklarowac 10zł miesięcznie. No i gdzie znaleźć Hotel? U nas jest Hotelik- są budy wewnątrz- musiałabym zapytać, ale pozostaje kwestia finansowa. Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Zadzwoniłam i już wiem. W Hoteliku na 90% będzie miejsce od stycznia.Pan Tomek da mi jeszcze znać. Płacę mu zawsze 15zł za dzień Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A jakiej wielkości jest pudelek ? Bo mniejsze pieski to są za 10zł. Quote
Laima Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Gdyby się go udało wykąpać i przystrzyc, na pewno znalazłby dom przed styczniem... Tylko czy on chory nie jest, biedak. Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ale przecież jak on w schronisku to jak to tam można wykąpać ? Quote
Laima Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wyobrażam sobie, że się nie da. Jeśli nie ma od razu dt, to może ktoś z pracowników/wolontariuszy mógłby go na jeden dzień wziąć i doprowadzić jako tako do porządku - piszę to ze świadomością, że dom i powrót do schronu to kolejny szok dla psa. :( Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Laima, to raczej nie jest dobry pomysł. To byłoby zbyt szokujące dla psa. A poza tym jeśli jest z innymi psami w boksie to mogłyby go nawet zagryźć. Miałby przecież inny zapach. Quote
Laima Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dogo07 napisał(a): A poza tym jeśli jest z innymi psami w boksie to mogłyby go nawet zagryźć. Miałby przecież inny zapach. fakt :( ................ Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Koło Mielca jest podobno fajny hotelik. I u ZuziM. Tylko deklaracji brak :(. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 nie ma co kąpać, jeżeli ma wrócić do schronu. a najważniejsze są teraz te temperatury!!! jak sobie poradzi? może uda się z kims pogadać, aby na 2 tygodnie wziął do siebie, a potem hotelik? no nie wiem, jak tam mogę miesięcznie dać 20 zł Quote
al'akir Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zapytajcie Pati o miejsce, ona prowadzi domowy hotelik. Mało tego jest specjalistką od pudli, zrobi z niego cudo. Quote
Dominicus_S. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://www.petworld.pl http://www.zwierzaki.org http://www.adopcje.org/ http://www.adopcjepsow.org/ Jak na razie tylko tutaj ogłosiłem - brak czasu:( Quote
al'akir Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/119880-Hotelik-dla-psA-w-witamy-psiaki-w-potrzebie-a-takA-e-pupilki-dogomaniakA-w tutaj wątek Pati. Doszedłby jeszcze transport. Też się dołożę na hotel. Trzeba coś zdecydować, jest coraz zimniej Quote
Mameczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przepraszam ,ze tak sie dopytuje ale moze byc takie cos.nie mam doswiadczenia wiec piszcie wszystko co jest nie tak: [SIZE=4]I tak nadeszła upragniona zima... Śnieg i mrozik, który chrupie pod butami. Niestety nie wszystkim jest tak przyjemnie. Samotny psiak trzęsie się z zimna w budzie. Nigdy nie znał dotąd tak smutnego i nieprzytulnego miejsca. Pomóż znaleźć mu ciepły i kochający dom na tą zimę i wszystkie jego kolejne. Na tej aukcji szukamy domu dla pudelka, który trafił niedawno do Cieszyńskiego schroniska. Piesek będzie jeszcze badany ale narazie wygląda na to ,że jest zaniedbany i smutny. Chłopczyk ma okolo7-8 lat i prawie nie wychodzi z budy.Trzęsie się z zimna. Wystarczy troche domowego ciepełka i psi fryzjer a napewno pokaże jak bardzo potrafi kochać. Aukcja jest charytatywna i ma na celu znalezienie nowego domu dla psa. Zanim zalicytujesz - zadzwoń lub napisz Zosia: 508-063-271 e-mail: [email protected] Jeżeli nie możesz, nie chcesz adoptować - NIE OBSERWUJ - w ten sposób wzbudzasz niepotrzebne nadzieje[SIZE=3]Zastrzegam sobie prawo do sprawdzenia przyszłego właściciela i odwołania aukcji przed czasem. #gallery-thumbs li {float:left; margin: 2px; padding:0; font-size: 1px} #gallery-thumbs li a {margin:0; display:block; padding: 2px; outline: none; background: #fff url(http://static.allegrostatic.pl/site_images/1/0/image-gallery/thumb-bg.gif) no-repeat 0 0} #gallery-thumbs li a:hover {background-color: #999} #gallery-thumbs li.active a {background-color: #000} Quote
Recommended Posts