Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leni356 napisał(a):
Nie mogę się dodzwonić do pani która jakiś czas temu zgłosiła się do adopcji pudelka, będę dzwonić jutro jeszcze. Pani jest z południa, bardzo fajna

Trzymam kciuki...

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałby być taki, który ma budy wewnątrz no i deklaracje. Ja mam pod sobą już jednego psiaka w hotelu i na niego muszę zbierać. Jakby ktoś się podjął zbiórki to ja mogę na ten moment zadeklarowac 10zł miesięcznie. No i gdzie znaleźć Hotel? U nas jest Hotelik- są budy wewnątrz- musiałabym zapytać, ale pozostaje kwestia finansowa.

Posted

Wyobrażam sobie, że się nie da. Jeśli nie ma od razu dt, to może ktoś z pracowników/wolontariuszy mógłby go na jeden dzień wziąć i doprowadzić jako tako do porządku - piszę to ze świadomością, że dom i powrót do schronu to kolejny szok dla psa. :(

Posted

Laima, to raczej nie jest dobry pomysł.
To byłoby zbyt szokujące dla psa.
A poza tym jeśli jest z innymi psami w boksie to mogłyby go nawet zagryźć.
Miałby przecież inny zapach.

Posted

Dogo07 napisał(a):

A poza tym jeśli jest z innymi psami w boksie to mogłyby go nawet zagryźć.
Miałby przecież inny zapach.

fakt :( ................

Posted

Przepraszam ,ze tak sie dopytuje ale moze byc takie cos.nie mam doswiadczenia wiec piszcie wszystko co jest nie tak:
[SIZE=4]I tak nadeszła upragniona zima...

Śnieg i mrozik, który chrupie pod butami.
Niestety nie wszystkim jest tak przyjemnie.
Samotny psiak trzęsie się z zimna w budzie.
Nigdy nie znał dotąd tak smutnego i nieprzytulnego miejsca.
Pomóż znaleźć mu ciepły i kochający dom na tą zimę i wszystkie jego kolejne.

Na tej aukcji szukamy domu dla pudelka, który trafił niedawno do Cieszyńskiego schroniska.
Piesek będzie jeszcze badany ale narazie wygląda na to ,że jest zaniedbany i smutny.
Chłopczyk ma okolo7-8 lat i prawie nie wychodzi z budy.Trzęsie się z zimna.
Wystarczy troche domowego ciepełka i psi fryzjer a napewno pokaże jak bardzo potrafi kochać.

Aukcja jest charytatywna i ma na celu znalezienie nowego domu dla psa.

Zanim zalicytujesz - zadzwoń lub napisz

Zosia: 508-063-271
e-mail: [email protected]

Jeżeli nie możesz, nie chcesz adoptować - NIE OBSERWUJ - w ten sposób wzbudzasz niepotrzebne nadzieje
[SIZE=3]Zastrzegam sobie prawo do sprawdzenia przyszłego właściciela i odwołania aukcji przed czasem.

#gallery-thumbs li {float:left; margin: 2px; padding:0; font-size: 1px} #gallery-thumbs li a {margin:0; display:block; padding: 2px; outline: none; background: #fff url(http://static.allegrostatic.pl/site_images/1/0/image-gallery/thumb-bg.gif) no-repeat 0 0} #gallery-thumbs li a:hover {background-color: #999} #gallery-thumbs li.active a {background-color: #000}