M@d Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :multi: Gratulacje dla Was i dla Felci!! Trzymamy kciuki za dalsze postępy! Quote
szajbus Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 No , kochana, Felcia to niezła laska, wiec mnie nie dziwi, że spodobała sie Kajtkowi. Jak się dogadają to stworzą niezły duecik Quote
papryka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 kolejny przelom w zachowaniu Felci:))) Felcia szczeka i pokazuje zeby :)))) hihi... wczoraj mama byla z Kajetanem i Felcia na dworku (Felcia bez smyczki, Kajetan na smyczy), sasiadka ma 2 yorki (2 suki) i ta jedna doszla do Kajtka a Fela jak do niej wyskoczyla...:) dobrze ze babka zdazyla zlapac tego yorka na rece bo moglo byc kiepsko...:) odzyla nasza pannica:) Quote
szajbus Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Przede wszystkim broni swojego braciszka, a to dobrze świadczy o dziewczynce. Co tam jej będa zaczepiać brata jakies laski. Nadal spokój ze szczaniem? Quote
papryka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tak spokoj spokoj, raz tylko w nocy nasiusiala ale to nic:) jak raz na jakis czas sie jej przydarzy to nic sie nie dzieje:))))) sterylka na poczatku kwietnia, 9 kwiecien - od razu z Kajutkiem beda ciachane:) Quote
ewatonieja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ehhe może bedzie im raźniej jak oboje coś stracą :) Quote
papryka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 hihihi:) ale mowie Wam jaki zgrany duet tworza:) naprawde:) wogole Felcia to zupelnie inny psiak niz na poczatku a teraz przy kajtku to juz wogole:) a maluch przeslodki:)))) tak bardzo sie ciesze ze te 2 psiaki sa u mamy:) no i maja jak w niebie;))))))))) Quote
szajbus Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Felka, jak się jeszcze raz zejszczysz to osobiście cie wykastruje!!!!!!!!!!!!! Wstyd mi babo przynosisz!!!!!!!!! Taka ładna dziewucha i taka rozejszczana, aż nie pasuje. A poza tym babo jedna nie wypada tak przy facecie! Quote
papryka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 wtedy faceta jeszcze nie bylo:))))))) Quote
zuziaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mam podobny problem teraz w domu z sunia dzikuska. Zaznaczam wiec watek i poczytam, zeby sprobowac moze cos z niego dla siebie wyciagnac..... Quote
papryka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='zuziaM']Mam podobny problem teraz w domu z sunia dzikuska. Zaznaczam wiec watek i poczytam, zeby sprobowac moze cos z niego dla siebie wyciagnac..... proponuje kontakt www.akademia4lap.pl - w zakladce kontakt jest nr do p.Oli Zawadzkiej (polecono mi ja) dzwonic po 21.00:) super dziewczyna napewno wyslucha i da cenne wskazowki:) nam bardzo pomogla:)polecam..:) troche cierpliwosci i pracy z psiakiem a napewno beda efekty:) Quote
zuziaM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bardzo dziekuje. Poobserwuje malutka jeszcze jakis czas i sprobuje sie do niej zblizyc. Od wczoraj juz ja glaszcze.... kuli sie bojazliwiue, ale nie warczy..... Moze cos z tego bedzie. Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 9 kwietnia wstepnie umowiona Felka jest na sterylke, tzn Kajtek na 100% a Fela jak nic sie nie zmieni bedzie ciachana po Kajtku, w srode przed samym piatkiem tesciowa ma dzwonic i dopytac o Felcie, oczywiscie fv wystawia... cene krzykneli 200 zl za Fele i 100 za Kajtka - ale jak dokladnie powaza w dniu zabiegu to wtedy dokladnie wycenia... czyli dziewczyny potzrebne pieniazki na sterylke Felci, dla Kajtka mam kaske z zebranych pieniazkow Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 ten rudzielec to oczywiscie Kajtek:)))))))))) Quote
szajbus Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale z niej pulpecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Korytko do góry ciotka, bo po sterylce moze bardziej tyc. Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 no wlasnie ma juz ograniczone jedzonko:)))) ale micha to chyba jej ulubione hobby:)))))))) jadla by TONY:)))) ale teraz cieplo juz to sezon dzialkowy wiec weekendy pozadne wybieganie:))) Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wplynelo 40 zl na sterylke od Aga 76, dziekujemy:) Quote
ewatonieja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 żeby wszystkie wyadoptowane psy były takie towarzyskie :)) az miło popatrzeć zbedne gramy razem z wiosna się ulotnia :) Quote
szajbus Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Papryko, dzis wysłałamci 160 zł na sterylke Feli. Kasa poszła pzrekazem pocztowym . Myśle, ze jutro lub pojutrze powinna wpłynąć na twoje konto. Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 oki dam znac jak tylko otrzymam pieniazki:) dziekuje raz jeszcze:) Quote
papryka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 melduja ze doszly pieniazki na sterylke Felci:))))))) dziekuje:) Quote
Recommended Posts