Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejny przelom w zachowaniu Felci:))) Felcia szczeka i pokazuje zeby :)))) hihi... wczoraj mama byla z Kajetanem i Felcia na dworku (Felcia bez smyczki, Kajetan na smyczy), sasiadka ma 2 yorki (2 suki) i ta jedna doszla do Kajtka a Fela jak do niej wyskoczyla...:) dobrze ze babka zdazyla zlapac tego yorka na rece bo moglo byc kiepsko...:) odzyla nasza pannica:)

Posted

tak spokoj spokoj, raz tylko w nocy nasiusiala ale to nic:) jak raz na jakis czas sie jej przydarzy to nic sie nie dzieje:))))) sterylka na poczatku kwietnia, 9 kwiecien - od razu z Kajutkiem beda ciachane:)

Posted

hihihi:) ale mowie Wam jaki zgrany duet tworza:) naprawde:) wogole Felcia to zupelnie inny psiak niz na poczatku a teraz przy kajtku to juz wogole:) a maluch przeslodki:)))) tak bardzo sie ciesze ze te 2 psiaki sa u mamy:) no i maja jak w niebie;)))))))))

Posted

Felka, jak się jeszcze raz zejszczysz to osobiście cie wykastruje!!!!!!!!!!!!! Wstyd mi babo przynosisz!!!!!!!!!
Taka ładna dziewucha i taka rozejszczana, aż nie pasuje.
A poza tym babo jedna nie wypada tak przy facecie!

Posted

[quote name='zuziaM']Mam podobny problem teraz w domu z sunia dzikuska.
Zaznaczam wiec watek i poczytam, zeby sprobowac moze cos z niego dla siebie wyciagnac.....

proponuje kontakt www.akademia4lap.pl - w zakladce kontakt jest nr do p.Oli Zawadzkiej (polecono mi ja) dzwonic po 21.00:) super dziewczyna napewno wyslucha i da cenne wskazowki:) nam bardzo pomogla:)polecam..:) troche cierpliwosci i pracy z psiakiem a napewno beda efekty:)

Posted

Bardzo dziekuje. Poobserwuje malutka jeszcze jakis czas i sprobuje sie do niej zblizyc. Od wczoraj juz ja glaszcze.... kuli sie bojazliwiue, ale nie warczy..... Moze cos z tego bedzie.

• 3 weeks later...
Posted

9 kwietnia wstepnie umowiona Felka jest na sterylke, tzn Kajtek na 100% a Fela jak nic sie nie zmieni bedzie ciachana po Kajtku, w srode przed samym piatkiem tesciowa ma dzwonic i dopytac o Felcie, oczywiscie fv wystawia... cene krzykneli 200 zl za Fele i 100 za Kajtka - ale jak dokladnie powaza w dniu zabiegu to wtedy dokladnie wycenia... czyli dziewczyny potzrebne pieniazki na sterylke Felci, dla Kajtka mam kaske z zebranych pieniazkow

Posted

no wlasnie ma juz ograniczone jedzonko:)))) ale micha to chyba jej ulubione hobby:)))))))) jadla by TONY:)))) ale teraz cieplo juz to sezon dzialkowy wiec weekendy pozadne wybieganie:)))