Jump to content
Dogomania

Otwarte Zimowe Zawody Agility i I Zawody ParAgility dla Niepełnosprawnych

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer napisał(a):
Nie, nie mam gotowej 'listy' i proszę, daruj sobie ironię...
Uwierz mi, to nie była ironia, a próba wytłumaczenia Ci, że nie ma sposobu, aby przewidzieć i sprawdzić wszelkie możliwe zagrożenia, nawet te o wiele bardziej realne niż zawalający się dach tej hali.

Posted

Dobra, rozumiem, ze tragedia wstrzasnela wszystkimi.
Emocje biora gore nad zrdoworozsadkowym mysleniem.
Ale juz wystarczy.

Konczymy offa, ok?

Ps. hala, w ktorej odbeda sie zawody ma zupelnie inna konstrukcje, niz te, ktre sie ostatnio walily, to stary, betonowy budynek, o stosunkowo malej powierzchni dachu.

Posted

Wszystkie-nie, ale niektóre-na pewno. Myślę że ta dyskusja jest jałowa-organizatorzy i tak zrobią co zechcą.

PATI, kończymy z wielką przyjemnością...

Posted

uprzejmie wszem i wobec informuje, ze na zawodach pojawi sie przedstawiciel firmy Dolfos, razem z roznego rodzaju odzywkami dla psow, tak wiec jezeli chcecie kupic karnitynki, witaminki, itp itd to bedziecie miec taka mozliwosc w czasie zawodow - zeby ceny mniej wiecej przyblizyc to za karnityne 600 tabletek zaplacilam 35 zl
pozdrawiam

Posted

niuka napisał(a):
uprzejmie wszem i wobec informuje, ze na zawodach pojawi sie przedstawiciel firmy Dolfos, razem z roznego rodzaju odzywkami dla psow, tak wiec jezeli chcecie kupic karnitynki, witaminki, itp itd to bedziecie miec taka mozliwosc w czasie zawodow - zeby ceny mniej wiecej przyblizyc to za karnityne 600 tabletek zaplacilam 35 zl
pozdrawiam

Dzieki za info, Niuka!
Dobrze wiedziec.
Akurat do zawodow pewnie nasza sie skonczy to nabedziemy nowa.

Posted

[quote name='PATIszon']To taka "witaminka", ktora z Twojego szkota i mojego autystyka zrobi super pogromcow torow agility :evil_lol: .Hej, to może ja Błyskawicy powinnam podawać ;-)

[quote name='PATIszon']A tak na serio to poczytaj sobie tutajHihi, wszystko leczy! :evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
To taka "witaminka", ktora z Twojego szkota i mojego autystyka zrobi super pogromcow torow agility :evil_lol: .

Hihihi...:evil_lol: No to w takim razie nie ma co oszczędzać na "witaminkach":lol: ;) ...

Posted

I-w-o-n-a napisał(a):
Czy w zerówkach można biegać z zabawką?

Do tej pory zawsze (tzn. przynajmniej na zawodach, w których brałyśmy udział :P) bieganie z zabawką lub ciachami było dozwolone, a nawet bardzo wskazane. Myślę, że i tym razem tak będzie :)

Posted

[quote name='I-w-o-n-a']A z jakim psem? Chyba nie z Kenią? Czekaj ty masz jakąś suczke, Kobre ON'a, tak? :-)

Zgadza sie. Bede z Korba!
Kenia jest zaawansowana inaczej....:roll: